Kimse Türkiye Fakir Falan Demesin
-
haberdeki "ataberk calaz" ismi dikkatimi cekti. haberi bi arattırdım ki bütün haber siteleri birbirlerinden c / p yapmıs.
adamın adını aratınca herhangi bir sosyal ag cıkmadı, facebook'ta yok, twitter'da yok. merak ettim, elimdeki 55 milyonluk veri tabanında dahi isim cıkmadı.
diyelim ki adamın adını sahte yazdılar, ne gerek var ? "iphone 6 plus alan vatandaslardan birisi .." diye yazabilirlerdi cümleyi.
evet buna taktım.
-
alsınlarda sıraya girmek nedir sabah 8de git efendi gibi al telefonu, amerikada yaptıkları gibi gece indirimli ürün satışına başlasalar gam yemiycem'de 2950tl diyo utanmadan o..çç...a....a.. neyse..
-
ordaki çoğu kişinin hayattaki tek başarısı bu mk. son çıkan iphone sahibi olunca adamlar kendini bişey başarmış sanıyor.
-
elin oglu yapar, sen gider sirada almak icin beklersin.
sonra turkiye soyle boyle. he hee
-
CyberAngel bunu yazdı
Nasıl bir başlık atmışsın böyle.Ben bu tabloya bakıp Türkiyenin zengin bir ülke olduğunu değil, gelir dağılımındaki adaletsizliği görüyorum.
+1
-
Bankalar iPhone 6 kredisi veriyor
babası ölse ameliyat için kredi Çekmez ama iPhone için kredi çekiyor adam
şimdi bunun zenginlikle fakirlikle alakası nedir
aasgari ücretle bile çalışan herkese 2500 tl kredi çıkıyor yani
Adam her yeni iPhone için çoluğunu çocuğunu satar yine alır o teli aç gezer alır
o kadar gösteriş meraklısı millet
SeRDaR tarafından 26/Eyl/14 17:23 tarihinde düzenlenmiştir -
yazık amk...
-
mstfcn bunu yazdıCyberAngel bunu yazdı
Nasıl bir başlık atmışsın böyle.Ben bu tabloya bakıp Türkiyenin zengin bir ülke olduğunu değil, gelir dağılımındaki adaletsizliği görüyorum.
+1
*TÜİK araştırmasına göre Türkiye'de en yüksek gelire sahip olan yüzde 20'lik grup toplam gelirin yüzde 46,6'sını alırken en düşük gelire sahip yüzde 20'lik nüfus toplam gelirden sadece yüzde 6,1 oranında pay alıyor.
Yani, Türkiye'de her 100 liranın 46,6 lirasını 5 kişiden 1'i alırken, kalan 4 kişi 53,4 lirayı paylaşıyor. Her 100 liramızın 68 lirası 2 kişinin elinde. Kalan 3 kişi ise 32 lirayla geçinmeye çalışıyor.
*(alıntıdır)
Hoca durumu çok güzel özetlemiş, ülkenin fakir veya zengin olmasıyla alakası yok, gelir dağılımındaki adaletsizlikle alakası var.
bykamu tarafından 26/Eyl/14 17:58 tarihinde düzenlenmiştir -
bykamu bunu yazdımstfcn bunu yazdıCyberAngel bunu yazdı
+1
*TÜİK araştırmasına göre Türkiye'de en yüksek gelire sahip olan yüzde 20'lik grup toplam gelirin yüzde 46,6'sını alırken en düşük gelire sahip yüzde 20'lik nüfus toplam gelirden sadece yüzde 6,1 oranında pay alıyor.
Yani, Türkiye'de her 100 liranın 46,6 lirasını 5 kişiden 1'i alırken, kalan 4 kişi 53,4 lirayı paylaşıyor. Her 100 liramızın 68 lirası 2 kişinin elinde. Kalan 3 kişi ise 32 lirayla geçinmeye çalışıyor.
*(alıntıdır)
Hoca durumu çok güzel özetlemiş, ülkenin fakir veya zengin olmasıyla alakası yok, gelir dağılımındaki adaletsizlikle alakası var.
ibretlik tesbit
+1
Edit: http://www.resimrehberi.com/files/file/parayla-fakiriz-yazisi.jpg
-
bazılarının en büyük başarısı iphone 6 almak kullanmak vs. bazıları da iphone almadıkları için abuk subuk modlara girip kendilerini çok zeki zannediyolarya über ayar oluyorum bu tiplere. bide "iphone iki bin lira onun yerine (yine iki bin liraya) bilmemne markanın modelini alın çok güzel" diyen tipler dolu ortalık amk :D
ucuz bi telefon kullanan yada pahalı bi telefon alıp yıllarca kullananlar dışındakiler iphone alanlara salak gerizekalı diyip moda girmemeli kanımca. evet apple kapitalist, ama samsung, lg, sony vs çorumlu bi hacı amcanın firmaları değil.iphone 6 ya üç binlira vermekle galaxy s5 e iki bin lira vermek arasında bi fark görmüyorum