Kimse Yokmu Dernegi Ve Surgunde Olan Egitim Gonulluleri
-
ben bu derneklerin yaptiklari kotudur olmasaydi demiyorum, yaptiklari iyi seyler kesinlikle VARDIR.
ama o kadar cok dernek var ki, bunlarin hepsi durustmudur ? tabiki curuk elmalar vardir. benim soyledigim bu curuk elmalaradir.
adam 1 milyon yardim topluyorsa gostermelik 500 unu dagitiyor gerisi masraf, koy sandigi diyerek cukka.
erkan hala anlayamamissin, bir insanin iyi tarafinin olmasi kotu taraflarini gormezden gelmemizi saglamaz.
misal senin sevmedigin insan kim var? bush misal. bush un iyi yanlari yokmudur ? bak saygideger zat fethullah gulen hocayi hicbir ulke almadigi halde misafir etmistir. kuzey irak a operasyon izni vermistir, bize ambargo koymamistir.
simdi bush un iyi biri oldugunu mu gosterir ? ben bunlari sana yazsam bush un iyi taraflarini yaziyorum sen kotu taraflarini yaziyorsun desem sen bu yaziya nerenle gulerdin ?
hala yolsuzluk yapanlarin iyi taraflarini gostermeye calismak, "bak onlar en azindan sunu sunu yapiyor" diyerekten yaptiklari yolsuzluklari gormezden mi gelelim.
rte nin yolsuzluk yaptigina inanmiyorum diyorsun adam televizyona cikip milletin gozunun icine baka baka "gemi var gemicik var benim oglumdaki gemiciktir onuda dugunde takilan paralarla aldik" demesi ancak senin gibi toz kondurmayan insanlari kandirabiliyor.
peki madem iyi tarafini gosteriyorsun (ki bu zamana kadar hicbir iktidarin yolsuzluguna suskun kalmadim) eski iktidarlarin yolsuzluklarini neden yaziyorsun ki ? onlarinda yaptigi iyi isler yokmuydu ?
iste tarafsizlik burda cikiyor. takim tutuyorsunuz takim ile partiyi karistiriyorsunuz. YENSENDE YENILSENDE YOLSUZLUGUNDA SATISLARINIZDA HEP YANINDAYIZ diyorsunuz.
-
fettullahçı değilim evvela belirteyim insandan çok islamcıyım .
tansu çillerin yaptığı terör operasyonuna defalarca geçer not verdim.
dsp mhp anap sa tam bir felaketti ülkeyi mahfettiler savulunur bir yanlarını göster.
fettullah irana gittide iranmı kabul etmedi? norveçe gittide norveçmi kabul etmedi? gerçi ne farkeder ha iran ha abd gitmişya ona bakmak lazım.
gemi almış evet yalakalarım gelip düğünümde takıları bolca taktılar diyor ne diyebilirizki? o düğüne giden adamların hepsi işadamı ve gelir düzeyi oldukça yüksek sen ben gider bir çeyrek altını ellerimiz titreye titreye takarız ama adamlar ,pırlanta, 5 i bir yerde !! ve çeki ayrı yerde takıyorlar. mantık yürütüyorum ve çalmış olsalar bu kadar aleni şekilde yapamazlardı diyorum.
ben inanmıyorum ama olabilirliği yoktur demiyorum .sadece, BEN inanmıyorum diyorum.
sen dikine dikine gidiyorsun çalıyorsa yetim hakkıdır ben hakkımı helal etmiyorum .
-
benim anlamadıgım fetullah gülen size neyaptı a.q adamın okulları diger özel okullardan daha ii egitim veriyor ve fiyat olarakta uygun hiç yoktan başarılıysan sınıfı geçiriyor para veriyon diye diil .
fetullah gülen hocasının eserlerini kendisi yazmış gibi yayınlıyor bu yönden kendisini sevmem ama bana gösterinki bitane yardım sever adam şu ülkede çıkar olmadan fetulah gülenin üzerine hiç bir şey yoktur vakfın vardır fetullah gülen sadece kurucusudur adamlar dersane açıo çogu ögrenci orda niye digerlerinde taşşak muhabbetiş olurken orda egitim var kızlı erkekli ayrı bunu bazılarınız haremlik selamlık anlıo ama bide şu yönde düşünün derstesiniz önünüzde kısa etekli biri dersimi dinlersin kızın bacaklarınımı izlersin de bana şahsen ben bacakları ve iç çamaşırları izledim zamanında ne oldu 3 sene dersaneye gittim bi bok olamadık .kardeşim bursa yeşil ırmaga gitti adam kocaeli mekatronikte neyse olay bu diil
dışardaki okullara gelince bu iş para amaçlı açılan okullar olsaydı fakir ülkelerde diilde avrupada olurdu okular genelde afrika ülkelerinde va asyada bunun amacı nedir derseniz türkiyeyi tanıtmak ve islamı açıklamak binevi misytonerlik diye bilirsiniz ama diilmidir h.z muhammet islamı yaymak vazifemiz dememişmidir.
biz adamı suçluyoruz ama hiç kendimize bakmıyoruz müslümanım düon alkolü alıon esrarı çekion zina işlion eeülkeye faydalı olayın nedir laikçiyiz biz diyonuz.Başörtüsü takana baındaki çaput diyecek kadar aramızda küçük düşenler var o baş örtülü analar kızlar 1 dünya savaşında mermi taşıdı eli ojeli hanımlar gibi diil kusurabakmayın yanımda o kadına cahil yobaz dicek olanın dilini keserim
-
iyi yönüne bak kötü yanlarını boşver demiyorum ama icraatlarına bakarak az çok kişiliği hakkında bilgi edinebilirsin diyorum..
buş ,sen git çocukları katlet sonra çocuklara yardım et ( fazıl say söylemişti galiba konusu açılmıştı)
şimdi buna hangi vicdan evet der bunun neresine hangi iyi yanına bakabilirizki? adam hakkında açıkça ve gayet bolca fikrimiz var.
sen diyorsunki bok gibi bir sistemimiz var . başbakan yolsuzluk yapıyor ve ispatlanamıyor ..
çünkü ispatlansa suçlu bulunacak bu durumda kodesi boylayacak..
ispatsız hiçbir yolsuzluğa ceza veremeyiz ,sadece hakkındaki bilgi birikimlerimizden dolayı kanaat notu veririz .
benim kanaatime göre erdoğan yemiyor senin kanaatinse yolsuzluk yaptığı yönünde ..
her ikiside akılcı ve olabilirlik payı var olan fikirler .
neyse konuyu sapıtmaya sebep olmayayım yardım derneklerine yardımda bulunmayı istiyorsanız bu IHH olsun diyerek bağlayayım.
-
ben ne dersem diyeyim sen pembe gozluklerle bakmaya devam edeceksin. yolsuzluklari veya kotulukleri dua ile durdurabilecek olsaydik bugun yeryuzunde amerika diye bir memleket israil diye bir ulke olmazdi.
-
W-H-T tamamen haklisin dostum.Cok dogru yorumlamissin.Bunu herkes bilior ama kimse anlamior istemiyor.Insan kendi ulkesini disarida tanitiyor ama isine gelmeyenler camur ativeriyor buyuk yerlerden bahsediyorum.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------ben ne dersem diyeyim sen pembe gozluklerle bakmaya devam edeceksin. yolsuzluklari veya kotulukleri dua ile durdurabilecek olsaydik bugun yeryuzunde amerika diye bir memleket israil diye bir ulke olmazdi.
-----------------------------
tarihteki her zulümcü devlet gibi onlarında sonu hüsran olacaktır..yeryüzünde hak dini galip geleceğine göre evet dua ile savaş ile ne amerika kalacak ne israil..
-
Birde arkadaslar ben merak ettim ve gozlemledimde... Su kurban bayraminda buyuk kanallarin hicbirisi ozel birsey yapmiyor.Veya herhangi bir hayir kurumunun yaptiklarini gostermior.Yilbasi gelince butun buyuk kanallar aksama kadar eglence o bu su nedir bu ya musluman bir ulkede deilmiiz biz.
-
sizin fetto diye dalga geçtiginiz adamı tanımıyosunuz sadece kulaktan dolma haberlerle konularla biliyosunuz buadam ilk varlıgından beri bazı kişilerce sevilmedi niye derseniz gençlige dinini aşılıyor yani islamı bugün bakın bakalım kanallara ne programları var neler gösteriliyor .kanald atv show star asıl bunları yabancılar yönetiyo.aydın dogan tam bir şerefsiz adamın hayatını biliyomusunuz yok çukur ova gurubunu yok bence bş bunlarıda inceleyin derim yahudi baglntılı erdoganmı aydın doganmı:) siz fettoşa ugraşa durun sizin tabirinizle ecevitbile kabullendi ölmeden önce fetullah gülenin bu ülke için neler yaptıgını cemkaracada aynı şekilde bakalım siz nezaman kabulleniceniz sevmiye bilirsiniz ama saygı gösterin kimsenin kimseyi aşşagılama hakkı yoktur. madem laikiz demokrasiden yanayız herkes istedigibi yaşar kimse kimseye karışamaz.
fazıl saya gelince bu ülkede islamcı laikçi diye bi kavram yok herkes müslümanlaşıy diye birşeyde yok 500 sene boyunca bu topraklarda kimse zrla müslüman edilmedi ermenisi yahudisi müslümanı bir yaşadı +burası Türkiye avrupa dil cnm avrupadaki geniş ailelerden burda fazla bulamassın bu ülkeden gitmek isteyen gider demirel dediya baş örtülü okumk isteyen malezyaya gitsin isteyen istedigi yere gider ama o yürüyen yaratık(demirel) dger tarfta nasıl hesap vericek merak ediom adam bankaları boşalttı şerefsiz demirel ve cavit çaglar ikitane ipne totoş oldum olası uyusum ikisinede
-
W-H-T mailini verirmisin birsey konusmak istiyorum seninle.hotmail olsun lutfen cok onemlii.