folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kimse Yokmu Dernegi Ve Surgunde Olan Egitim Gonulluleri

Kimse Yokmu Dernegi Ve Surgunde Olan Egitim Gonulluleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    underzero bunu yazdı:

ben ne dersem diyeyim sen pembe gozluklerle bakmaya devam edeceksin. yolsuzluklari veya kotulukleri dua ile durdurabilecek olsaydik bugun yeryuzunde amerika diye bir memleket israil diye bir ulke olmazdi.
    tarihteki her zulümcü devlet gibi onlarında sonu hüsran olacaktır..

yeryüzünde hak dini galip geleceğine göre evet dua ile savaş ile ne amerika kalacak ne israil..

o zaman osmanli nin yikilis sebebi de hristiyanlarin, musevilerin ettigi dualar yuzunden midir ?

yoksa akilci politika izleyen diger ulkeler yuzunden midir ?

eger dua ile amerika israil yikilacak olsaydi  osmanli yikilmazdi. zira her kesime her dine adaletlilik konusunda osmanli ustune devlet yoktu.

osmanlinin bu zamana kadar yikilmamasinin sebebi dua midir akilci politika midir ?

ha sunu bastan soyleyeyim ben ateist biri degilim ama akil vermis Allah sana once yap sonra dua et. bizimkiler yatiyor ve sadece dua ediyor. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    W-H-T
    W-H-T's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zaferuld@hot

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    underzero bunu yazdı:

ben ne dersem diyeyim sen pembe gozluklerle bakmaya devam edeceksin. yolsuzluklari veya kotulukleri dua ile durdurabilecek olsaydik bugun yeryuzunde amerika diye bir memleket israil diye bir ulke olmazdi. 

tarihteki her zulümcü devlet gibi onlarında sonu hüsran olacaktır..

yeryüzünde hak dini galip geleceğine göre evet dua ile savaş ile ne amerika kalacak ne israil..

kendinizi  tatmin etmeye devam edin. :) her zulümcü devletlerde yok olacak...osmanlı zulümcü müydü de yok oldu.
    herşeye din penceresinden bakın evet bunu yapmaya devam edin bugüne kadar böyle yapmaya devam ettiniz,siz böyle düşünürken adamlar kendilerini geliştirdi götmzdeki dona kadar alabilecek duruma geldiler.ama yok deam edin.hak dini galip gelecek nasıl olsa!
    nasıl olsa bugüne  kadar orta doğudakiler,afrikadakiler ,diğerleri sömürge olmadı!dualar kazanacak dualar.ne duası arkadaşım sen çabalıyor musun da dua kazansın?
    hala dua etmekten fazlasını yap güçlü devlet ol! dendiğinde sen "onlar zulümcü hak dini kazanacak" diyorsan senden adam olmaz.bu ülkeden de birşey olmaz diğerlerinden de,yıllardır aynı zihniyet değişen ne oldu?
    hak dininin  kazanacağı garantisi nerede var?ben de tanrıya inanırım ama yok böyle birşey.saçma sapan şeylerle kendimizi tatmin etmeyelim.evet,istersek yapabiliriz ama istemek dua edip yatmak değil.herşeye pembe gözlkle bakmak değil,DİNLE GÖZÜ Bİ GÜZEL BOYANIP HERŞEYE AMENNA DEMEK değil.
    onların inancına göre de onlar kazanacak e şu an baktığında da onlar haklı.nedir bunun ortası?hak dini galip gelecek öyle olacak böyle olacak.gereğinden fazla attınız bu naraları sonuç ne oldu?tecavüze uğramış binlerce kadın,öldürülen çocuk.ırak,çeçenistan,filistin birşey değişti mi?bu mu galibiyet?soyu kırıldı müslümanların ne galibiyeti?sadece ruslar 200.000 çeçeni kestiler bir seferde.ırakta ölenleri saymıyorum,filistindekileri dünyanın diğer yerlerindekileri.kaldı ki emperyalizmle mücadele eden bir tek müslümanlar mı olabilir?ingilizlere,amerikalılara karşı savaşmadı mı insanlar çinde hindistanda.bugün hangi müslüman ülke çin gibi?hindistan dahi olamadı çoğu!
    neyse devam edin kendinizi tatmin etmeye,tebrikler
    hak dini kazanacak!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    insanlari zaten bu buyuk kanallar yonlendiriyor.Yoksa Fethullah Gulen'in vaazlarina ve konusmalarina tarafsiz bakarsiniz.Hersey daha ii anlasilacak.O insanin gozleri torba torba hergun aglamaktan.Siz sirf kotu dediler die kimseyi yargilamayin lutfen

https://t.me/pump_upp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı:
    insanlari zaten bu buyuk kanallar yonlendiriyor.Yoksa Fethullah Gulen'in vaazlarina ve konusmalarina tarafsiz bakarsiniz.Hersey daha ii anlasilacak.O insanin gozleri torba torba hergun aglamaktan.Siz sirf kotu dediler die kimseyi yargilamayin lutfen
    Ağlar tabi rrzbu çocuu ağlamazsa insanların duygularını nasıl sömürecek,nasıl abd de oturduğu yerden "ıraktakiler teröristtir" diycek,abdye tek kelime dahi söyleyemeyecek,süpersiniz,size yazacak şey dahi bulamıyorum,zira abileriniz sizi öyle güzel  yetiştirmişki düşünmeyi bırakalı uzun süre olmuş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Esconda bunu yazdı:

buyur bu adresi bir incele, said nursi nin ogrencisi bile bunu diyor :

http://www.ensonhaber.com/Gundem/99560/Risale-i-Nuru-BOSUNA-OKUMAYIN.html

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hangi gazetenin haberi bu onu bana sole bakalim.Sana ne oldugunu soyleyeyim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

yazıalrı okuduktan sonra bende yazem bare dedim.

1 - özel kanalların önem verdiği tek bir gerçek vardır Para akışı ! nasıl sağlanır dizilere sponsor bulursun onların parasını oradan daha sonra reklam alırsın ara verirler bi çakarlar reklamı en az 10 dk.  tabi sizde direk sövme moduna geçersinizi bi kere kurtlar vadisini izliyoz kafede izmire gidicez anası. si. 30 DK reklam verdi lan adamlar :| dedim allahtan ben bu diziyi izlemiyom.

2 - Magazin haberleri. çok bilindik seneryolar oynar her hafta dikkat edin belirli tipler vardır kimselere vermezler sırayı gündemde kalmak için frikik te verilir piçlikTE yapılır. başarıya giden her yol mübahtır onlar için örn : Gülben ergen ablanız dicem holyone duymasın sik.r beni :S

3 - seneler dir bu foruma takılırım Başta Admin abilerim özellikle rene abi! hiç taraf tutuğunu görmedim olaya geniş bakar 1 yönünü ele almaz. bu forum dinsizde değildir dinli de değildir özgür ortam olduğundan her kesimden insan vardır. ancak üzerinize alınmayın : Bazen bazı dallamalar çıkar öle sırf tartışma yaratmak için çok biliomuş gibi konuşur sonra BAN ı yiyince aklı başına gelir saten :)

4 - AKP yanlsı arkadaşlarımızda var burada onlarda dinci kimlikleriyle öne çıkan bir topluluk (AKP). şimdi söyleyin bakam Aydın doğan hakkında bulunan tutuklama kararı + ülkemize olan vergi borcu AKP başa gelince nasıl silindi! vayy bea tesadüf ya işte biri birinin kızını almış ötekiler bacanak olmuş bir dümen vayy yawrum tezgah sağlam. sonra nolur medya AKP nin açıklarını kapar onalra karşı olan yazıları yazdırtmamaya gayret eder yazarsan nolur = Emin Çölaşan olursun.  ee bunlar dinci dimi bide fethullah gülen nie gelmio o zman türkiyeye birbirlerini tanımıyolarmı zannediyorsunuz siz. hoca geniş bakın geniş. açtığı okullara lafım yok büyük hizmet. amma eğitim denince benim aklıma 1 tek insan gelir bu konuda  türkiyeye emeği müthiş geçen biri = Kadir HAS

5 - Devletler din le duayla yürümez eğer öyle olsaydı ATATÜRK din ve devlet işelrini birbirinden ayırmazdı ki o insan dünyanın en seçkin en saygdeğer en zeki kişiliklerinden biridir. Underzero ne demiş OSAMANLI nie battı demiş yalanmı demiş. onlar bizden daha çok yaşıyordu islamiyeti ama battılar. demekki neymiş müzlümanlığını yap arkadaşım ancak devlet  meselelerine din kesinlikle karıştırılamaz. sebebide ortada. Iraktakiler bizden daha devrik yaşıoalr ama başlarına gelene bakın.

6 - SON. BU DÜNYA ÜZERİNDE HİÇ BİR MİLLET HİÇ BİR IRK BÜTÜN DÜNYAYA HÜKMEDEMEZ. DÖNÜP ARKANIZA BAKIN HANGİ DEVLET BÜYÜDÜKTEN SONRA AYAKTA KALABİLMİŞKİ ? HAYATTA KALANLAR SADECE ŞU ANKİ SINIRLARI KORUYORLAR ARTIK BARIŞ DÖNEMİ ÇOK UZUN SÜRMEZ ANCAK BU SAVAŞINDA BİR SONU OLUR TABİ O ZMAN YENİDEN İLKEL HAYATA DÖNMEZSEK BAŞTAN BAŞLAYABİLİRİZ :|  

Living Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

4- hakikaten silindimi borcu ben bilmiorm duydugum ii oldu.O akp nin serefsizligidir.Hoca efendi neden gelmiyor biliormsn.Birzamanlar isine gelmeyenler tarafindan kendisine tutuklama karari cikarildi.Adma memleket sevdasi cekiyor.Ama kimsenin umurunda deil sende biraz genis bak ve arastir.Cem karaca bile bunu anladi Fethullah Gulenin siirlerini okudu olmeden once neden mezari o kadar kalabalikti ve genclerden olusuo saniosun.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Fettullah gülenin Türkiyeye girmesi yasak değil artık 1-2 sene önce kalktı o.bilgilendiriyim dedim ;)
Toplam Hit: 14453 Toplam Mesaj: 68