Kimse Yokmu Dernegi Ve Surgunde Olan Egitim Gonulluleri
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Computerwolf onlar Kuran-i Kerim agir demiyor.Risale-i Nur Kuran'in anahtaridir diyor.Kurani daha iyi anlayabilmek icin ikisinide okumalisin.Tabi turkce okuyunca anliyorum saniyorsun ama her bir ayetin icinde yuzlerce anlatilan seyler var sen bir ikisini kapabiliyorsun.Risale-i Nur'u hic okudunmu bilmiorm ama cok emin konusuosn.Okumanida tavsiye etmem anlayamassin gibime gelior.Cunku bir suru osmanlica kelimeler var.
-----------------------------Kuran kimin icin indirildi ? -akli olanlar icin
siz diosunuz ki sizin akliniz O nu anlamaya yetmez birak bizim yorumlarimizi oku sen bosuna kafani yorma dusunme
ayrica icinde madem Osmanlica kelimeler var ve agir bir dille yazilmis neden okuyayim ?
diyeceim sudur nurcular resmen F.G. ye tapiyor
-
Tobe de haci :D
-
demesin tövbe falan resmen put haline getirmişler.bunu görmek için hiçte öyle kasmak gerekmiyor.geçen gün bunun hastalandıgı haberi çıktı samanyolunun sitesindeki yorumları okusan bi? adam diyoki ben öliyim o yaşasın benim ömrüm onun olsun.bi digeri diyoki islam ı ayakta tutan bi insandır.
Put yapan var, Peygamber yapan var.Maalesef insanlar çok mal.Ben Kur an ı okuyorum gayette anlıyorum.Ve ne kadarç ok bilimle iç içe girersem o akdar kanıt buluyorum Kur an a.Hiçte öyle fetoşların götoşların yazdıgı kitaplara ihtiyaç duymadım. www.kuran.gen.tr girin anlayamıyosanız sizin gerizekalılıgınız.
Neyse bu fetoya tapmayı bi gün bırakırlar umarım.2 gr beyin olsa çocuk katili ülkede ne işi var diye düşünür buna tapanlar.yokmu gidecel başka yer.neyse ak ne söylesek boş her zamanki gibi Allah ın verdigi aklı kullanmayacaklar
-
Saidi Kürd-i nin Kuyruğu,
Papanın Elini Ayağını Öpen, Papaya HAzretleri Diye Hitap Eden,
Siyonizmin En Büyük Destekçisi, Ülkeyi Kilise ve HAvraya Boğan,
Sözde Müslüman ve Ona Tapmayı Prensip Edinmiş Aklı Eksik Salaklar Ordusu
-
KARDESLIK DIORZ DAYANISMA DIORUZ SEN YINE AYIRIM YAPIOSN Said-i (Kurd-i) imis lan boluc.Senn gibiler yuzunden bu ayirim ve yaklasim var.
-
arkadaşlar bakın burda bir dernekle ilgili konu açılmış konu taaa nerelere kadar geldi. mesajların tamamını okudum şurda underzero hocanın yazdığı mesajların çoğu doğru burda deniz feneri derneğinin almanyada yolsuzluk yaptığı haberlerini bende duydum. bir derneğe yardım yapılıyor ama bu yardımların çoğu %100 ulaştırılmıyor, derneğe parayla veya yahutta para yerine geçen bir başka bir eşyayla yardım yapıyorlar ama parayla yapılan yardımların çoğu ulaşmıyor bunların bazılarını başka bir amaçla kullanabiliyorlar tabiki biz arka planda olup bitenleri bilmiyoruz. Almanyada çıkan yolsuzluk haberlerinden sonra bu dernek yolsuzluk yapmadık falan demediler sesini çıkarmadıkları halde demek ki yolsuzluk yapmışlar. konu başlığından anlaşılacağı üzere dernekle ilgili konuları konuşmalıyız kuran-ı kerimi, risale-i nur gibi konularla dernek konularınıda karıştırırsanız bu tartışma burada bitmez. bu konunun nereye kadar uzayacağı bilinmez. bunun içinde açılan konulara göre hareket etmeliyiz bu şekilde tartışmaya devam ederseniz bir yere varamazsınız.
-
Essan dogrusunda arkadasim.Simdi o derneklerin icinde yine kendine yer tutan serefsizler adiler var.Onlar yine yapacagini yapiyor genllememek lazim.Dernekte 3 5 kisi bunu yapiosa digerleride hakikaten yardimini yapio.
-
underzero : kara bir çamur atıldığını bilmiyorsunuz malesef deniz fenerine karşı yapılan olayı.
deniz fenerine yapılan çamurdan sonra kamuoyuna açıklama yapıldı böyle bir bağlantı yoktur diye orasınıda okuma zahmetine girseydiniz anlardınız.
deniz fenerine atılan lekeyi millet anladı ama siz anlamamışsınız malesefff..
ayrıca Dkn bir not edeyim : yatacak yeri yok demişsin ama fethullah gülenin anadoluda heryerde yatacak yeri vardır.computetvolf bilir. Hiç tartışmaya gerek yok.
Esconda uzatma hacım. fehullah güleni bilenler bilir. tartışmanın bi manası yok. kimseye faydası yokki. herkes içindeki yola devam edecektir.
mevlana ne demiş : Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır.(Onlar önden giden atlılardan)
-
said - i kürdi yle said nursi aynı kişiler değildir bu arada ! sonra risale-i nur u çok okudukları doğrudur. onların yanınada çok takıldım hiç zararlarını görmedim. ayrıyettten şimdiyte kadar DİNDEN KİME zarar gelmişki. kime gelsin tabi totoşluk yapmadıkça. her ne ise konu nasıl kaydı buraya kadar ya :D
-
fakirlik öyle yardım etmekle bitmez..sadece kendine kul köle yaparsın yardımlarla..yada oy deposu..siz eşşek oldukça semer vuran çok olur..iş vereceksin kardeşim, iş sahası açacaksın..bırakın bu fetonun uşaklığını yapmayı..bırakın bu yobazlığı gençler.