folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kimse Yokmu Dernegi Ve Surgunde Olan Egitim Gonulluleri

Kimse Yokmu Dernegi Ve Surgunde Olan Egitim Gonulluleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    Sadakayı ekonominin parçası haline getirenler önce yoksulluğa çözüm bulsun. Ama olmazki, bu insanların karnı doyarsa düşünmeye başlarlar. O zaman bunların foyaları ortaya çıkar. "Aç bırak, sonra ufak ufak besle, aman tam doymasın!, düşünmeye başlar filan!" Yahu bu yardım dernekleri kul hakkı yiyor kimse farkında değil. İnsanları yoksul diye aşağılıyorlar. Yoksulluğu yaratan zaten onlar. Yoksullara anlık tatminler sağlamak en büyük ihanettir. Yoksulluğu yaratmak, buna hizmet etmek 2 katı inahet! ABD uşağı fettoş efendileri dolarlarının çok küçük bir kısmını, hizmet ettiği sistemin yarattığı yoksullara kıyak yapmak için harcamış! sizde arkadaşlar.. niye eleştiriyosunuz. Aklıma tevfik neyzen geldi şimdi.  "halkımız gariptir, ipne dersin alınır da, seversin!!!! aldırmaz.." 

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Lan sen hangi hoca efendinin dolarlarindan bahsediosn.Adam hastaa hasta.Ameliyat icin bile kimseden yardim almio hangi dolarlar siz gozu kapali yasiosuuz

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    amerikada evsizlerle yaşıyo zaten ne parası. onda para ne gezer?

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaslar  okumadan gecmeyelim.Bu insanlardan Allah razi olsun 700'e yakin is adamlariyla birlikte kurban bayraminda yoksullari yine yalniz birakmadilar.Evlerinde herkes gibi bayramini gecireceklerine doguya gidip anadolu insaanlarinin sicak sofralarina oturdular, yarddim dagittilar.Anadolu isaninin sicak yuzunu ve nekadar zor durumdaoldugunu gorduler.Analarimizi sevindirdiler'kardeslerimizi sevindirdiler.Allah onlardan gani gani razi olsun.Cok hislendim arkadaslar.

Ve simdi obur taraftada.Kulturumuzu,dostlugumuzu yurdisinda acilan okullarda ogretmek icin giden o mubarek insanlarda.Bu davranis her yigidin harci deildir.Oinsanlar ne kadar mubarektir ki bu isleri yapiolar.Oinsanlarda ulkelerinde ailelerinin yaninda bayramlarini gecirmeyi isterlerdi ama fedakar oldular.Allah o insanlardanda gani gani razi olsun.Bu gonulleri gormemezlikten gelemeyiz arkadaslar.

Bayraminiz mubarek olsun!

ben de rahmetli dedeme dua edicektim yeni bi konu mu açayım?

amortimisin sen kardeşim?

All is well
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı:
    Lan sen hangi hoca efendinin dolarlarindan bahsediosn.Adam hastaa hasta.Ameliyat icin bile kimseden yardim almio hangi dolarlar siz gozu kapali yasiosuuz
    Lan man filan. ne ayaksın! "akıllı ol, aklını alırım"

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek

Fethullah Gülen’in ''kimse yok mu'' derneği başta olmak üzere dini cemaatler yoksullara “sadaka” götürme bahanesiyle bölgedeki varlıklarını güçlendiriyor. İHH, geçen yıl 100000 kişiye yardımö yaptığını öne sürüyor . Ancak bu kuruluşların topladığı gerçek bağış miktarı ve bunun ne kadarının dağıtıldığı bilinmiyor.  Tarikat ve cemaatler bu yöntemle hem “sadaka” götürdükleri yoksulların sempatisini ve bağlılığını kazanıyor, hem de milyonlarca liralık karanlık bütçelere kavuşuyor.

Ülkemizde ''bağış piyasası'' 100 milyon ytl civarında ve katlanarak artıyor  bu dernekler KIZILAY , THK ve TSK'nın önüne geçerek ülkede kalması gereken milyonlarca liranın yurtdışına çıkmasına sebeb oluyor

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    kürt seitçilere koyım. size birşey olmasın konu çok saçma sadakanın övülecek bir yanı yoktur , fetocuları pek sewmez bu site

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
Toplam Hit: 15239 Toplam Mesaj: 68