folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kısa Dönem Askerlik Kalkıyor

Kısa Dönem Askerlik Kalkıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:
    -----------------------------

amaç belli helal süt emmiş okumuş kültürlü gençleri er olarak dağ başına yollayıp geri kalan deyüslere ülkeyi emanet etmek.

geri kalan deyyuslar kim?

yunusozturk.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

bana kalırsa askerlik komple kalksın bu düşünce içerisindeyim. anti militarizm uzun tartışılır.

eğer askerlikte varsa herkesin eşit yapmasını destekliyorum. okuyanla okumayan bir mi denilmiş. İnsanla insan bir değilmi?

Sadece askerlikten yırtmak için fazladan okunuyosada o okumanın insanlığa ne katkısı olacak, kendine ne katkısı olucak.?

bide tabi bedelli askerlikçiler var onlar ayrı bi muamma zaten.

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

İyi oldu böyle iyi.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Açıkcası bir yandan iyi olurken bir yandan kötü olmaktadır.

Profesyonel askerlik sistemi çok önceden kurulmalıydı.

Üniversite mezunu genclerın sılahı bır aylık egıtımde tanıyarak komutan olarak atanmları kesınlıkle cok yanlıs.Doğu ya gonderılmelerı yanlıs .

Bolumlerıne gore hızmet edebılırler bu adam doktor mu doktor olarak rutbelı,veteriner se veteriner astek muhendısse alanına gore devam edebılr ve bence dogru olan bu sekılde hızmet etmesıdir.

Üniversite mezunu ile mezun olmayan adamın bır farkı olmalı askerlıkte sen hem gec gıdeceksın hemde aynı sekılde askerlık yapacaksın bu tutum tamamen yanlıstır.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    konpicyus bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

konpicyus bunu yazdı:

amaç belli helal süt emmiş okumuş kültürlü gençleri er olarak dağ başına yollayıp geri kalan deyüslere ülkeyi emanet etmek.

asker ocağında ilke askerlerin eşit olduğu ve askerin askerden farkının olmadığıdır. tek tip üniforma , tek tip saç , tek tip selam vb hep bunu vurgulamak içindir ama sen en başta bu eşitliği askerlik süresinden bozarsan askeriyeye zarar verirsin - ki bu yapıldı. 

askeriye için nitelikli işlerde çalışanların, sözleşmeli personel olması bu şekilde profesyonel orduya geçilmesi planlanıyor öte yandan ki bu fevkalade doğru bir karardır. Nitelikli işlerin içine çatışmaya girmekte girer çünkü. 

öte yandan ülke zaten deyyuslara emanet , kafanı yorma ... 

güzel demişsin. askerlik peygamber ocağıdır ama bu dediklerin uzun zaman önceydi. artık askerler kusura bakmayın ama devlet malı olarak görülüyor. 

son dediğine katılmıyorum. ülke bir zamanlar deyyuslarn elindeydi.

konpicyüs de dediği gibi bi zaman ... ların elindeydi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

Bu düzenlemeye karşıyım arkdaş. Haksızlık bu !

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Aryan bunu yazdı:

Ne konuda haksızlık ?

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

jayde bunu yazdı:

scream_vasiyet bunu yazdı:

meslek lisesine gittim muhendisliği kapattın..

aöf ye girdim kısa dönemi kaldırıyor...

Tayyip!! Bırak lan peşimi..!!

ne tayyibi hacı

hükümet askerlik sistemine karışamaz.plan proje genelkurmayın

heryerden çıkıor tayyep hoca doğru soyluyor arkadaş. askerlik düzene girmicekk alaynız 15 ay yapcaksınız. ne zmanadır gööya düzenleme gelcek. beklemeyin

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

Branxian bunu yazdı:

Aryan bunu yazdı:

Ne konuda haksızlık ?

hocam 4 yl bilemdim 6 yada8 yıl üniversite okuyan nitelikli eleman ile sıradan bi insan

aynı olcak. bence bu yalnışşş..... ve haksızlık

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

HoRbY bunu yazdı:

konpicyus bunu yazdı:

deyüs derken ? Baban, deden de onların içinde hatırlatıyım.. Ben okumadım uzun dönem yaptım okuyandan daha iyi şekilde askerlik yaptım onlardan daha iyi şekildede ülkeyi kalkındırır yönetirim. 2 3 ders ezberleyip KSD askerlik yapanlar askeriyeye gelince 2 kelimelik jandarmanın ne oldugunu ezberleyemiyorlarsa boşuna okumuşlar.. Askerlik kalksın diyolar askerlik kalkınca ne olcagını biliyomusun  ? Anan belli olur ama baban kim bilemezsin.. Okusun okumasın herkez tadıcak herkez yapıcak 12 ay vveya 15 ay veya 18 ay TSK'da ayrımcılık yoktur herşey tektip olma yönünde gayette başarılı bi iş. Afedersiniz ama o kadar kafanız yetiyorsa okuyun İlker paşanın yerine geçin siz kaldırın askerligi..

Her TÜRK asker doğar ama her TÜRK asker olamaz.

işte hocam senin kafan buna calısıyo daha ilerisini düşünemiyo çünkü sen böylesin. o adamında kafası öyle calısıo çünkü okumuş oda senin gibi düşünemiyo senin açından bakmıyo olaya. istediğini söyle okumuş adam senden üstün. onu yaparım bunu yaparım demekle olmuyor. kimsenin istediği 4 4lük sistem olamaz. öyle bişeyin olma imkanı yok. kim kendi ugruna ne çıkarı varsa o olsun istiyor. herkezin dediğinde bi doğruluk payı var. 2 3 ders ezberleyip askerlikten kaçmak için okuyanlara bişey sölemiyorum onları artık nası görüyosan sana kalmış. ama sen alanında yükselecek bi mühendisle bi ameleyide aynı kefeye koyarsan ordada bi çıkmaza girersin. 4 4 lük bi sistem olamaz bunu bilir bunu sölerim.

Hardcore Gamer - Android Game Developer
Toplam Hit: 9726 Toplam Mesaj: 56