Kısa Dönem Askerlik Kalkıyor
-
Okuyan da,okumayan da kısa dönem(6 ay) yapsın bu tartırşma bitsin,çözüm bu :) Hem eşitlik diyenler tatmin olur hem de uzun dönem gereksiz diyenler. (: Profesyonel askerlik gelmeli tabi bunun yanına,çünkü amele eksiği olacak sonuçta patetesi soymadan atamazsınız tencereye :)
-
ben ne üstünlük istiyorum nede okumamıs adamda farkım olsun die üsteliyorum. tek derdim zaman yas geçiyor. olağan üstü bir hal olsa zaten neden demicez gözümüz kapalı gidicez ancak benim ömrümden haybeye 1 sene daha gitmesini hiç kabullenmiş değilim. birde böle kısa kalkıyor uzun giriyor gibi sacmalıklara yaparlarsa bitane okumus adam bırakmazlar ülkede yazık.
-
chaigg bunu yazdı:
-----------------------------
...birde böle kısa kalkıyor uzun giriyor gibi sacmalıklara yaparlarsa bitane okumus adam bırakmazlar ülkede yazık.
-----------------------------askerlik için okuyacak adam hiç okumasın !!
-
Aryan bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
Aryan bunu yazdı:
-----------------------------Hocam herkes kendine göre haklı tabiki.
Şimdi nitelikli eleman konusuna biraz değinirsek. 4 yıl işletme okumuş biri ile sadece meslek lisesi çıkışlı işine hakim nitelikli elemanlarıda göz önünde bulundurursak evet 4 yıl okumuş nitelikli elemanlara yazık olacak.
-
ad1s89 bunu yazdı:
chaigg bunu yazdı:
...birde böle kısa kalkıyor uzun giriyor gibi sacmalıklara yaparlarsa bitane okumus adam bırakmazlar ülkede yazık.
-----------------------------askerlik için okuyacak adam hiç okumasın !!
-----------------------------hahaha 2.üniversitemi okuyorum.hatta 3.yüdemi okusam napsam :) ben nelerin peşindeyim sen nelerin peşindesin... aynen dediğin gibi.