folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kısa Dönem Askerlik Uzadı !

Kısa Dönem Askerlik Uzadı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

kısa dönem askerlik, uzun dönemlere ne koymuş arkadaş. biz 15 aydan 12 aya indi diye sizin için sevinirken, bizimki 12 gün uzadı diye neredeyse zil takıp oynayacaksınız. galiba uzun dönem askerlik yapınca bünyeye kalıcı bir etki bırakıyor.

:D hiçbirşey koyduğu yok anlayamıyormusunuz sizin düşük bünye direnciniz komiğimize gidiyor :D olay bu :D sevinmeseydin ozaman biz sen sevindin diye senin yalakanmı olucaz aq ? 12 gün olayına gelirsek siz 12 günü 12 yıl gibi algıladığınız için açtım :D sıkıntı yok

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

millet aşağılık kompleksiyle post atmış amk. yaşasın pillilerin kardeşliği

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Bandito bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı

kısa dönem askerlik, uzun dönemlere ne koymuş arkadaş. biz 15 aydan 12 aya indi diye sizin için sevinirken, bizimki 12 gün uzadı diye neredeyse zil takıp oynayacaksınız. galiba uzun dönem askerlik yapınca bünyeye kalıcı bir etki bırakıyor.

:D hiçbirşey koyduğu yok anlayamıyormusunuz sizin düşük bünye direnciniz komiğimize gidiyor :D olay bu :D sevinmeseydin ozaman biz sen sevindin diye senin yalakanmı olucaz aq ? 12 gün olayına gelirsek siz 12 günü 12 yıl gibi algıladığınız için açtım :D sıkıntı yok

arkadaş ne düşük bünye direnci. sen ameleysen herkes amele olmak zorunda mı? kısa dönemin acemiliğinde 115 kişiydik, alaydaki uzun dönemlerle birlikte spor testine girdik, denetlemeler vardı, ortalamamız uzun dönemlerin baya üstündeydi. askerliği giresun'da yaptım.

senin için seviniyorum, adamlara eziyet hakkaten, en azından 12 ay yapıp kurtulacaklar diye, "sevinmeseydin" diyorsun. Niye benim yalakam oluyorsun onu da anlamış değilim. asıl 12 günü uzun dönemler 12 yıl gibi algılıyorlar. daha yazarım da Ahmet Kaya'nın da dediği gibi; "nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça"..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

İş güç sahibi hayatta belli yerlere gelmiş insanlar bu askerlik olayına pek takılmazken, hayatta tek başarısı askere gitmek olan kişiler övünmekle kalmayıp gitmeyene veya gitmek istemeyene saldırır olmuş.Kimse alınmasın ben çevremde gördüğüm arkadaş gruplarından örnek veriyorum.

Yazın askere gidiyorum bu arada 

Edit:Banditoya fazla yüklenmeyelim askere gidecek kendisi normaldir.

Cesnist tarafından 19/Nis/14 11:32 tarihinde düzenlenmiştir

طדṮ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

ben uzun dönem yaptım.

Her hafta 3 defa petlantoa giriyorduk. uzun dönmler 1 defa kısa dönemler 3 defa giriyordu

biz 100m deparı 3 defa tekrarlıyorduk kısa dönemler 5 defa.

biz günde 2 saat nöbet tutuyorduk. kısa dönemler 6 saat

yerine göre değişiyor tabi. artık şansa..

Not: Koğuşu filan onlar yıkıyordu.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    Bandito bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı

arkadaş ne düşük bünye direnci. sen ameleysen herkes amele olmak zorunda mı? kısa dönemin acemiliğinde 115 kişiydik, alaydaki uzun dönemlerle birlikte spor testine girdik, denetlemeler vardı, ortalamamız uzun dönemlerin baya üstündeydi. askerliği giresun'da yaptım.

senin için seviniyorum, adamlara eziyet hakkaten, en azından 12 ay yapıp kurtulacaklar diye, "sevinmeseydin" diyorsun. Niye benim yalakam oluyorsun onu da anlamış değilim. asıl 12 günü uzun dönemler 12 yıl gibi algılıyorlar. daha yazarım da Ahmet Kaya'nın da dediği gibi; "nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça"..

@RockZs hocam bu videoyu koyup geçicektin :D

http://www.youtube.com/watch?v=0yAxnpR4268

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

Bandito hocam istersen tak istersen takma, krediyle okuyan kişi 5 yıl da aylık 300 liradan 18 bin lira borca giriyor okul bittiğinde üstüne birde askerlik girince araya bu açık daha da artıyor.

Ayrıca üni okuyan kısa dönemlilere açıktan bir garezin var belli ki, 12 gün uzadı diye de şikayetçiyim.

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

evvaatt sitedeki tüm cahil cüheyla hayattaki tek resmi ve önemli işlerinin 18 ay askere gitmek ve hayata gelme amaçlarının bu olduğunu iddaa eden yeniçeri ocağı devşirmeleri doluşurlar bu konuya . 

RockZs bunu yazdı

kısa dönem askerlik, uzun dönemlere ne koymuş arkadaş. biz 15 aydan 12 aya indi diye sizin için sevinirken, bizimki 12 gün uzadı diye neredeyse zil takıp oynayacaksınız. galiba uzun dönem askerlik bünyede kalıcı bir etki bırakıyor.

hipokondriyak tarafından 19/Nis/14 12:30 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

poşetlere ızırap gibi gelir artık :D

sen bari etme hocam :) daha dün konuştuk okumuşsun yaş almış başını gitmiş, iş dersen yok(ataması) ona göre, vs...

düşüncem bir yana da söz konusu vatan borcu ise ödenecek arkadaş

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Laf olsun torba dolsun cumhuriyeti gururla sunar. O 12 gün insana ne katacakmış onu da açıklasalardı iyi olurdu. 

DadasAdam tarafından 19/Nis/14 12:08 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 12194 Toplam Mesaj: 100