Kısa Dönem Askerlik Uzadı !
-
RockZs bunu yazdı
kısa dönem askerlik, uzun dönemlere ne koymuş arkadaş. biz 15 aydan 12 aya indi diye sizin için sevinirken, bizimki 12 gün uzadı diye neredeyse zil takıp oynayacaksınız. galiba uzun dönem askerlik yapınca bünyeye kalıcı bir etki bırakıyor.
:D hiçbirşey koyduğu yok anlayamıyormusunuz sizin düşük bünye direnciniz komiğimize gidiyor :D olay bu :D sevinmeseydin ozaman biz sen sevindin diye senin yalakanmı olucaz aq ? 12 gün olayına gelirsek siz 12 günü 12 yıl gibi algıladığınız için açtım :D sıkıntı yok
-
millet aşağılık kompleksiyle post atmış amk. yaşasın pillilerin kardeşliği
-
Bandito bunu yazdıRockZs bunu yazdı
kısa dönem askerlik, uzun dönemlere ne koymuş arkadaş. biz 15 aydan 12 aya indi diye sizin için sevinirken, bizimki 12 gün uzadı diye neredeyse zil takıp oynayacaksınız. galiba uzun dönem askerlik yapınca bünyeye kalıcı bir etki bırakıyor.
:D hiçbirşey koyduğu yok anlayamıyormusunuz sizin düşük bünye direnciniz komiğimize gidiyor :D olay bu :D sevinmeseydin ozaman biz sen sevindin diye senin yalakanmı olucaz aq ? 12 gün olayına gelirsek siz 12 günü 12 yıl gibi algıladığınız için açtım :D sıkıntı yok
arkadaş ne düşük bünye direnci. sen ameleysen herkes amele olmak zorunda mı? kısa dönemin acemiliğinde 115 kişiydik, alaydaki uzun dönemlerle birlikte spor testine girdik, denetlemeler vardı, ortalamamız uzun dönemlerin baya üstündeydi. askerliği giresun'da yaptım.
senin için seviniyorum, adamlara eziyet hakkaten, en azından 12 ay yapıp kurtulacaklar diye, "sevinmeseydin" diyorsun. Niye benim yalakam oluyorsun onu da anlamış değilim. asıl 12 günü uzun dönemler 12 yıl gibi algılıyorlar. daha yazarım da Ahmet Kaya'nın da dediği gibi; "nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça"..
-
İş güç sahibi hayatta belli yerlere gelmiş insanlar bu askerlik olayına pek takılmazken, hayatta tek başarısı askere gitmek olan kişiler övünmekle kalmayıp gitmeyene veya gitmek istemeyene saldırır olmuş.Kimse alınmasın ben çevremde gördüğüm arkadaş gruplarından örnek veriyorum.
Yazın askere gidiyorum bu arada
Edit:Banditoya fazla yüklenmeyelim askere gidecek kendisi normaldir.
Cesnist tarafından 19/Nis/14 11:32 tarihinde düzenlenmiştir -
ben uzun dönem yaptım.
Her hafta 3 defa petlantoa giriyorduk. uzun dönmler 1 defa kısa dönemler 3 defa giriyordu
biz 100m deparı 3 defa tekrarlıyorduk kısa dönemler 5 defa.
biz günde 2 saat nöbet tutuyorduk. kısa dönemler 6 saat
yerine göre değişiyor tabi. artık şansa..
Not: Koğuşu filan onlar yıkıyordu.
-
RockZs bunu yazdıBandito bunu yazdıRockZs bunu yazdı
arkadaş ne düşük bünye direnci. sen ameleysen herkes amele olmak zorunda mı? kısa dönemin acemiliğinde 115 kişiydik, alaydaki uzun dönemlerle birlikte spor testine girdik, denetlemeler vardı, ortalamamız uzun dönemlerin baya üstündeydi. askerliği giresun'da yaptım.
senin için seviniyorum, adamlara eziyet hakkaten, en azından 12 ay yapıp kurtulacaklar diye, "sevinmeseydin" diyorsun. Niye benim yalakam oluyorsun onu da anlamış değilim. asıl 12 günü uzun dönemler 12 yıl gibi algılıyorlar. daha yazarım da Ahmet Kaya'nın da dediği gibi; "nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça"..
@RockZs hocam bu videoyu koyup geçicektin :D
-
Bandito hocam istersen tak istersen takma, krediyle okuyan kişi 5 yıl da aylık 300 liradan 18 bin lira borca giriyor okul bittiğinde üstüne birde askerlik girince araya bu açık daha da artıyor.
Ayrıca üni okuyan kısa dönemlilere açıktan bir garezin var belli ki, 12 gün uzadı diye de şikayetçiyim.
-
evvaatt sitedeki tüm cahil cüheyla hayattaki tek resmi ve önemli işlerinin 18 ay askere gitmek ve hayata gelme amaçlarının bu olduğunu iddaa eden yeniçeri ocağı devşirmeleri doluşurlar bu konuya .
RockZs bunu yazdıhipokondriyak tarafından 19/Nis/14 12:30 tarihinde düzenlenmiştirkısa dönem askerlik, uzun dönemlere ne koymuş arkadaş. biz 15 aydan 12 aya indi diye sizin için sevinirken, bizimki 12 gün uzadı diye neredeyse zil takıp oynayacaksınız. galiba uzun dönem askerlik bünyede kalıcı bir etki bırakıyor.
-
zalimadam bunu yazdı
poşetlere ızırap gibi gelir artık :D
sen bari etme hocam :) daha dün konuştuk okumuşsun yaş almış başını gitmiş, iş dersen yok(ataması) ona göre, vs...
düşüncem bir yana da söz konusu vatan borcu ise ödenecek arkadaş
-
Laf olsun torba dolsun cumhuriyeti gururla sunar. O 12 gün insana ne katacakmış onu da açıklasalardı iyi olurdu.
DadasAdam tarafından 19/Nis/14 12:08 tarihinde düzenlenmiştir