folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kısa Dönem Askerlik Uzadı !

Kısa Dönem Askerlik Uzadı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Tabi koyar amk 29 yaşında askere gittiğinizi götü boklu çavuştan azar yediğinizi düşünün, gerçek hayatta olsa önümüze el pençe divan duracak olan adamlar Aslan kesilecek.

düşünün adam doçent olmuş, kendi çapında ülkeye yararlı birşeyler yapacak hop askere, soğan soy yat kalk azar işit, ya da adam meşhur bir cerrah olmuş hayat kurtaracak hop askere hayatınıN bir yılı gidecek.

profesyonel ordu kurulmalı, vatandaşlar ise sadece 2 aylık sıkıştırılmış savaş eğitiminden geçirilmeli, öyle yat,kalk değil ciddi bir eğitim verilmeli, yakın dövüş,savunma,silah kullanma vs.

uzun dönem yapan arkadaşlar sizin uzun dönem yapmanızın sebebi kısa dönemler değil hemen saldırmayın.

not: uzun dönem için başvuracağım, en azından maaş alırız

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek
    eyuperol bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

poşetlere ızırap gibi gelir artık :D

sen bari etme hocam :) daha dün konuştuk okumuşsun yaş almış başını gitmiş, iş dersen yok(ataması) ona göre, vs...

düşüncem bir yana da söz konusu vatan borcu ise ödenecek arkadaş

usta vatan borcu kavramını biraz değiştirsek artık iyi olur sanki, devletten vergi çalmamayı, inşaat mühendisi isen projelerde mütehitin cebi için eksik projelere imza atmamayı, işini hakkıyla yapayı falan filan dah önemli vatan borçları olarak görmek lazım.

Ben şu intihar eden (!) aselsan mühendislerinin vatan borcunu ihya ediş tarzını örnek almışımdır her daim. Adamların f16 ların yazılımlarını yazmayıp yat kalk yürü koş sağa dön tarzı vatan borcu anlayışından çok askeri babta milli bağımsızlığı pekiştirici adımlar atmayı daha çok vatan borcu görüyorum.

Bu benim fikrim, yoksa aynı anda sağa sola dönebilen 50 bin kişiye 2-3 tane f 16 yeter gibi.

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    RockZs bunu yazdı

kısa dönem askerlik, uzun dönemlere ne koymuş arkadaş. biz 15 aydan 12 aya indi diye sizin için sevinirken, bizimki 12 gün uzadı diye neredeyse zil takıp oynayacaksınız. galiba uzun dönem askerlik bünyede kalıcı bir etki bırakıyor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı

21. yüzyılda hala vatandaşın yaptığı askerliği mantıklı bulan üstüne okuyan adamın ağlanarak askerlik yapmasına laf atan insanlar var ilginç...

adam zaten türkiye gibi bir yerde okumak zor iken en az 16 sene okumuş o çileyi çekmiş belki de kendini kanıtlamış üstüne askerliğini yaparken bir ton fırça yiyor, eziliyor.

kimse bana bunun psikolojik yararlarından, kişiyi olgunlaştırdığından falan bahsetmesin.

askerlik iyi birşey olsa eski subay yakınım bana kesinlikle kaç kurtar kendini demezdi.

ayak işlerini yapmak vatani görevse ben bu vatani görevi saçma buluyorum arkadaş. kimse kusura bakmasın.

şimdi bana burda askerlik yaptım şöyle yararı dokundu böyle yararı dokundu asarım keserim kendimi korurum falan diye de kimse gelmesin.

içeride ne saçmalıklar döndüğünü az çok biliyorum ben de yakınım sayesinde.

üstüne bir de dile getirince erkek misin sen diyenler de var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Bandito bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı

kısa dönem askerlik, uzun dönemlere ne koymuş arkadaş. biz 15 aydan 12 aya indi diye sizin için sevinirken, bizimki 12 gün uzadı diye neredeyse zil takıp oynayacaksınız. galiba uzun dönem askerlik yapınca bünyeye kalıcı bir etki bırakıyor.

:D hiçbirşey koyduğu yok anlayamıyormusunuz sizin düşük bünye direnciniz komiğimize gidiyor :D olay bu :D sevinmeseydin ozaman biz sen sevindin diye senin yalakanmı olucaz aq ? 12 gün olayına gelirsek siz 12 günü 12 yıl gibi algıladığınız için açtım :D sıkıntı yok

Hoca ne sacmaliyon bunye direncinden kastin amelelik mi?  Aqfalan mizacini duzelt derim.comezligini bil. Sana mustehak isinden gucunden aylarca edilmek birilerinin kullugunu yapmakicin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

ulan zaten yaptığınız yapacağınız 6 ay 12 gün içindünyayı yıktınız :) totonuz yemiyorsa gitmeyin zorlayan mı var..gidin ben ibneyim deyin almıyorlar zaten 

http://www.youtube.com/watch?v=fRZWe5bXBxU

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Tabi koyar amk 29 yaşında askere gittiğinizi götü boklu çavuştan azar yediğinizi düşünün, gerçek hayatta olsa önümüze el pençe divan duracak olan adamlar Aslan kesilecek.

düşünün adam doçent olmuş, kendi çapında ülkeye yararlı birşeyler yapacak hop askere, soğan soy yat kalk azar işit, ya da adam meşhur bir cerrah olmuş hayat kurtaracak hop askere hayatınıN bir yılı gidecek.

profesyonel ordu kurulmalı, vatandaşlar ise sadece 2 aylık sıkıştırılmış savaş eğitiminden geçirilmeli, öyle yat,kalk değil ciddi bir eğitim verilmeli, yakın dövüş,savunma,silah kullanma vs.

uzun dönem yapan arkadaşlar sizin uzun dönem yapmanızın sebebi kısa dönemler değil hemen saldırmayın.

not: uzun dönem için başvuracağım, en azından maaş alırız

ulan ne salladın be :) doçente patates soyduracaklar dimi :)

doçent adama cerrah adama patates soyduracakalr nobet tutturacakalr.Hey allahımmm..

O docentler cerrahlar sivildekinden daha rahat ediyor askerde merak etme.

Askerde yaralanana hastalanan gaz olan askerler ve ailelerini tedavi ediyorlar yin can kurtarıyorlar.

köylerde tedavi olmaya muayene olmaya parası yetmeyen kişileri muayene edip tedavi ediyorlar yani 6 ay boyuncasivildekinden cok daha fazla can kurtarıyor sen merak etme..

hayır bilmeden etmeden böyle cahil cahil konuşanlar yok mu ne diyim ben size...

yok o değil bide bu tipler kendilerini çok zeki zanneder ben okudum ben üniversite mezunuyum projem var dünyayı kurtaracağım askerde patates soyamam diye atar tutar ama askerde cerrahların docentlerin patates soyduğunu idda eder..

Kimsenin çuval cuval papates soydugu filan yok.Çogu askeriyede sivil açcılar var.Adamın sivilde mesleği ascılık lokantacılık onun gibi bir sürü kişi var doğal oalrak adamın sivildeki mesleği neyse askeriyedede ona yakın millete faydalı olabilecek bör göreve verirler.

sivildede patates soyuyordur askerdede soyar.Sivilde şöfördür askerde de sofor olur.Sivilde bilgisayarcıdır teknik servistir askerdede aynısnı yapar..

çok film izlemişsiniz gencler siz..

swordfish tarafından 19/Nis/14 12:41 tarihinde düzenlenmiştir

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Turkiye'de neredeyse nefes almak icin bile vergi vs. adi altinda bedel oduyoruz, daha vatan borcundan bahsedenler bunun farkinda degil mi?

Yeter amk yeter, ben birey olarak calisirken zaten devlet kazancimin yarisina ortak,  memlekete katkimi yapiyorum, sikindirik sartlar altinda omrumun 6 ayini ya da bir senesini niye bok edeyim, ozgurlugumden vazgeceyim. 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    eyuperol bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

poşetlere ızırap gibi gelir artık :D

sen bari etme hocam :) daha dün konuştuk okumuşsun yaş almış başını gitmiş, iş dersen yok(ataması) ona göre, vs...

düşüncem bir yana da söz konusu vatan borcu ise ödenecek arkadaş

yav eyyüp sana can kurban.

sen iste ben senin yerine giderim canını yediğim.

yanlız poşetler çok taşşak geçti zamanında

12 gün uzadı karın ağrısından duramıyorlar kötü birşey demedimki :D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

www.youtube.com/watch?v=yjMHjaU8QWo

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 12196 Toplam Mesaj: 100