Kitap Arşivimin Küçük Bir Bölümünü Bağışlıyorum ...
-
Ben farkında değildim gönderimden, sabah kargodan aradılar, sonradan hatırladım.
1-4 arası yani 1-2-3-4 ün geleceğini sanıyordum, hatta birisini ilk ben alıp sonra diğer arkadaşa kargolayacaktım.
Listede 1-4 yazdığından 1 nolu ve 4 nolu kitap elime ulaştı.
Teşekkürler... -
ComputerWolf, bu kitapların hepsini okudun mu yoksa sen de benim gibi okumayacağı kitaplara bir gün lazım olur ya da bir gün okurum mantığıyla para verenlerden misin?
-
@anamuhalefet seninki eline ulaştıysa dünkü gönderimlerin hepsi yerlerine ulaşmıştır sanırım...
bugün gönderdiklerim pazartesi ellerine ulaşacak...
-
elinizde yazilimla alakali başka kitaplar varmi
-
bi okula bağışlasaydın
-
Okula bagislayacaklarimda var merak etme alper :) Omur biter compide kitap bitmez :D
-
bugun kargo şirketinden aradılar adresini verip de kitapları gönderilenlerden iki kişiden birine hiçbir şekilde ulaşılamıyormuş diğer arkadaş da telefonu sürekli meşgule alıyormuş. bugun gidip kitapları kimler almamış öğrenecem. buradan pm ile haber verecem cumartesine kadar almazlar ise kitabı geri alacağım
-
aldığım habere göre bazı müridlere ayrıcalıklı davranıyor 14 saat yol çekip kitap götürüyormuşunuz ayıptır ayıptır ayrımcılık yapmayın..ismail duy bunları duy
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
aldığım habere göre bazı müridlere ayrıcalıklı davranıyor 14 saat yol çekip kitap götürüyormuşunuz ayıptır ayıptır ayrımcılık yapmayın..ismail duy bunları duy
-----------------------------
seni 100 metrelik çukura havale ediyorum :D -
kitaplari aldim
@ ComputerWolf ve crafty,cok tesekkur ederim