Kitap Arşivimin Küçük Bir Bölümünü Bağışlıyorum ...
-
muridler compi bu aralar cok yoğun calıştığından kargolar biraz gecikti ancak bu hafta içi kitapları ve adresleri compiden alıp ben kargolicam birkaç gün daha sabrederseniz sevinirim...
-
d&r a uğradım bugün çıkışta kitaplara bakıyordum bi baktım en üst rafta Elif Şafak//Aşk adlı roman dikkatimi çekti okuduğum bi kitap ama nerde görsem bakarım yine :)) , aşka inancım kalmamış şu günlerim de pembe kitaba baktım. 20 lira edermi dedim aşk 20 lira.. çıktım ordan meşhur sevgi yoluna gittim köşede korsan kitapçılar, aldım elime bir kitap ne kadar dedim hepsi 5 lira dedi 4 kitap aldım :D 20 lira uzattım kitapçıya.. kağıtta ki yazıyı gösterdi bana adam 4 kitap alana 1 kitap bedava dedi aşkı aldım bedava ya (:
arkadaş 2.postayıda yayınlıcaktı yayınladımı merak ettim bari ona yetişelim :D
-
konu up :D
kitapları compiden aldım şuanda kitapları kişilere göre ayırıyorum öğleden sonra kargolayacam...
bazı arkadaşların bilgileri eksik onlara pm atacam gerekli bilgileri isteyeceğim... onların kargosu da bugun cevap verirlerse yarın kargoya verilecektir...
-
ömrümde baştan sona okuduğum tek kitap bilgisayara giriş :) lise 1 de
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
ömrümde baştan sona okuduğum tek kitap bilgisayara giriş :) lise 1 de
-----------------------------Teknik kitapları kim baştan sonra okuyabilir ki :D şuan database ve computer network kitaplarımız var ortalama 600 sayfa kim bilir biz kaç sayfını okuycaz :D
-
Bulanık Mantık ve Modelleme İlkeleri – Zekai ŞEN – BİLGE KÜLTÜR SANAT
Bilgisayar Ağları ve Ağ Güvenliği – Osman UÇAN / Onur OSMAN – NOBEL
yanlış elemediysem sadece bunlar kalmış.
-
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------yazmamışlar ama bunun bende olması lazım
-
geri kalanları da bana yolla hocam :)
-
gumusservi bunu yazdı:
d&r a uğradım bugün çıkışta kitaplara bakıyordum bi baktım en üst rafta Elif Şafak//Aşk adlı roman dikkatimi çekti okuduğum bi kitap ama nerde görsem bakarım yine :)) , aşka inancım kalmamış şu günlerim de pembe kitaba baktım. 20 lira edermi dedim aşk 20 lira.. çıktım ordan meşhur sevgi yoluna gittim köşede korsan kitapçılar, aldım elime bir kitap ne kadar dedim hepsi 5 lira dedi 4 kitap aldım :D 20 lira uzattım kitapçıya.. kağıtta ki yazıyı gösterdi bana adam 4 kitap alana 1 kitap bedava dedi aşkı aldım bedava ya (:
arkadaş 2.postayıda yayınlıcaktı yayınladımı merak ettim bari ona yetişelim :D
-----------------------------güzelmiş taktir ettim aşkı beleşe alanı :P
-
gokcan bunu yazdı:
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------yazmamışlar ama bunun bende olması lazım
hacı senin isim varda sana hangi kitap gidecek belli değil :D sadece bulanık mantık ve modelleme ilkeleri mi gidecek sana?