Kitap Arşivimin Küçük Bir Bölümünü Bağışlıyorum ...
-
18
22
30
31
-
bize kalmışmıdır ki.. :) insan bana da bırakır biraz.. :D nasıl göndermeyi düşünüyosun yani seçimleri nasıl yapıcaksın kime göndereceğin konusun da.. :)
-
8
9
11
19
32
33
34
40
hocam illa bu olsun diyemem hangisi kalırsa gönderebilirsen sevinirim kargo ücretini karşılarım :))
-
Bence ilk yazan kişilere gönderilmeli.. Şöyle birşey yapmalı dağıtan arkadaş bi kişiye en fazla 3 kitap gönderme olsun. Bu güzel kitaplardan herkes yararlansın.
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------
1-2-3-4 alabilirim...
Kitaplar "ileri seviye" ise bana değil başkasına vermen daha uygun düşer...
Edit: İçeriklerine özet olarak baktığımda benim için uygun-kullanışlı kitaplar olduğunu görüyorum.
bu adam almazsa o kitapları en istiyorum. -
Öncelikle konunuz hakkında teşekkür ederim. Sizin gibi insanlar az bulunur. Genellikle satmayı düşündükleri için. Ben bilgisayar bölümü okumaktayım. Aşağıda belirttiğim kitaplar cidden işime çok yarayacak beni artı bir masraftan kurtaracaksınız. Aşağıdaki kitapları alabilirsem çok memnun olurum.
- A’dan Z’ye C Kılavuzu - Kaan ASLAN – PUSULA
- C Programlama Teknikleri – Galip ÖZEL – TÜRKMEN Kitapevi
- Bilgisayar Ağları ve Ağ Güvenliği – Osman UÇAN / Onur OSMAN – NOBEL
- Veri Haberleşme Kavramları – Yasin KAPLAN – PAPATYA
-
Geç mi kaldım bilmiyorum ama uygunsa 3, 4 ve 41'e talibim. Üçü de derslerim için gerekli kitaplar.
-
kalan kitaplar hangileri?
-
Hacilar simdi ilk posta atanlara oncelik vererek kitaplari paylastiracagim ama bazi arkadaslar 10 tane kitap yazmis, 1 kisiye o kadar fazla gonderemeyecegim sanirim. Talepten dolayi 3*50 seklinde bolumlerle dagitimi yapacagim. Simdi bu seriden kitap alanlar 2. seriden kitap alamayacaklar :D Bugun kitap paylasimini yapip yarin kargolayacagim.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Hacilar simdi ilk posta atanlara oncelik vererek kitaplari paylastiracagim ama bazi arkadaslar 10 tane kitap yazmis, 1 kisiye o kadar fazla gonderemeyecegim sanirim. Talepten dolayi 3*50 seklinde bolumlerle dagitimi yapacagim. Simdi bu seriden kitap alanlar 2. seriden kitap alamayacaklar :D Bugun kitap paylasimini yapip yarin kargolayacagim.
Bu seriye yetişemedik galiba :) öteki seride hayvan mezarlığı (stephen king romanlarıda olur) veya agatha christie romanlarından varsa şimdiden talibim hocam :)