Kitap Arşivimin Küçük Bir Bölümünü Bağışlıyorum ...
-
Compu hocam teşekkürler şimdiden yolladım kargo adresimi..
@muqi inceliğin için sanada teşekkürler.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Anamuhalefet 1 - 4
Muqi 6 - 14 - 15 - 38
fatX 22 - 24
UCANTENEKE 29
Balyoz99 10 - 12
zyxone 2
Darkf4Te 5
Potansiyel Virus 7 - 39 - 13
raul 36 - 23
mehmetcan 9 - 32 -25 - 27 - 28
alcoliq 31 - 35
hotboy 17
Mylitta 26 - 34
beyaban 33 - 40 - 20
angels_demos 21
Holyreform 18
Baracuda 30
Odin 8 - 11 - 19 -37 -16
Listeyi tamamen foruma mesaj atim sirasina gore yaptim. Itirazi olan kontrol edebilir. 3 ve 41 numarali kitaplar ogretmen arkadaslara gidecegi icin direk onlari eledim listeden. Itirazi olan veya istemeyen varsa belirtsin. Kitaplara onay veren arkadaslar adreslerini pm yoluyla bana iletsin. Kargolar karsiodemeli olarak gonderilecektir.
2. cekilisimiz ShowTv'den canli yayinda noter huzurunda gerceklestirilecektir :D Yakinda !
-----------------------------benim 17 numaralı kitabımı şimdilik yollama da, yeni ekleyeceğin listeden de 1-2 tane kitap seçeyim, toplu olarak gönderirsin, olur mu?
-
hocam ben 23 ü istemedim 17 yi istedim bi yanlışlık oldu galiba
-
compu bana 41 nolu kitap lazım..seneye tez yazıcam aslında bu sene ama seneye kaldı konu araştırması yapıyorum eğer vermediysen alabilirim..hatta gönderme sen direk gel ankaraya :D
-
1,2,3,4 olursa çok sevinirim.
-
9 - 32 -25 - 27 - 28
kitapları ben okuduktan sonra isteyenlere göndere bilirim beyler.
yaklaşik 1 ay da hepsi biter.
-
Anlaşıldı illaki masrafa gireceğim. Hevesim kursağımda kaldı. Yinede ilginiz için teşekkür ederim.
-
Evet beyler, kazasiz belasiz adresleri falanda aldim. Yarin parti parti kargolarim. Bazi arkadaslar herkese 2 ser kitap falan demiste, cogunluk ortak kitaplari istedigi icin herkese esit dusmuyor malesef.
Diger kurada gorusmek uzere.
-
hocam bide hangi kargo şirketini kullanıcaksın ? öğrenebilirmiyim ?
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Evet beyler, kazasiz belasiz adresleri falanda aldim. Yarin parti parti kargolarim. Bazi arkadaslar herkese 2 ser kitap falan demiste, cogunluk ortak kitaplari istedigi icin herkese esit dusmuyor malesef.
Diger kurada gorusmek uzere.
-----------------------------hocam benimkini bekletme imkanımız var di mi? diğer konudan da 1-2 kitap seçip toplu kargolarsan daha ekonomik olacaktır benim açımdan?