Kıyamet 2060"Da Mı Gelecek?
-
allahın işine karışmakla ne alakası var ki kardeşim? motorları bozulmuş bir uçağın düşeceğini ben de bilirim allah da bilir ben allahın işine mi karışmış oldum şimdi? belki de motorlar kendiliğinden düzelir yeniden uçar uçak değil mi hehe:D böyle düşününce size de saçmma gelmiyor mu? adam bir tahminde bulunmuş sadece. bazı kendini bilmezler de puşt muşt bir şeyler demiş. bir islam alimi bunu demiş olsaydı eminim bu küfredenlerin,allahın işine karışılmaz diyenlerin hepsi "doğrudur abi doğrudur" derdi.inanmayan da küfredemezdi.
ama tabi gavur adam ne bilsin zaten.onun için hala bir şey icat edemiyoruz ya...bu görüşüme laf edecekler şunu da izlesin bir http://www.youtube.com/watch?v=Gz4jarIe_5k
-
AZİZ NESİN bi bakıma haklı olabilir ama. işin "ama"sı var.
osmalıya baktığımız zaman bütün buluşlar osmanlıdaydı. ve bu buluşu yaapanlar islam alimleriydi cabir "0" buldu ki islam alimiydi. ibni sana aşıyı buldu aynı zamanda islam alimiydi vs vs. bunlar yaşantılarında hiçbir kısıtmaya mazru kalmamıştır. ki aziz nesin kur'an okuyanlara veya imam hatiplere acımasızca söz söylerken imam hatiplarin kıstlandıklarını unutmuş olmalı. kendisi imam hatip okumamış vs. laf attığı işlerle alakası olmamış bir kişi olarak kendisi niye YAPMADI. adamın elini kolunu bağlamışlar ağını bantlamışlar. sonrada üzerine yılan geliyor niye bişe yapmıyorsun niye bağırmıyorsun deniyor.
bi insafsızlıktır bu epileme duygusunun olmayışıdır.
saygılar
-
Tehlikenin farkında mısınız? :)
-
evet osmanlının altın çağında ilim işleri dendi mi doğu akla gelirdi tabi ama aziz nesin şimdiden bahsediyor.imam hatiplilerin kısıtlanması onun bahsettiği değil o genel durumu değerlendiriyor. diyor ki "hal böyle bunu kabul edin düzeltmek için de elinden geleni yetkililer yapsın yoksa sonumuz kötü". kendisi neden yapmadı diyorsun ama onun alanı farklı kendi alanında adam yapacağını yapmış zaten diğer alanlarda da harekete geçirici bir işlev görüyor...
-
dünyaya kocaman bi gök taşı çarpması veya yüzlerce nükleer bombanın patlaması ve bunların sonucunda insanların ölmesi kıyamet değil ki..kıyamette amaç dünyadaki insanların ölmesi değil..
-
amaç insanların ölmesi değil ama sonuç bu. e sonuçlşarı aynıysa,öldükten sonra dirilip tekrar insanlar çoğalamayacağıuna göre dünyada tüm insanların ölmesi kıyamettir:D
-
RockZoneStage bunu yazdı:
-----------------------------MUHAMMED SURESİ : 18 Kıyametin ansızın tepelerine inmesinden başka neyi bekliyorlar? Onun belirtileri zaten gelmiştir. O onlara gelip çatınca, ibret almaları neye yarar?!
-----------------------------Onun belirtileri zaten gelmiştir.. +9895434564643546
neyse ..
attıgımız her adım gördüğümüz her felaket birer almettir..
-
ya doğru karıştırmayın başka şeyleri. Adamın bi hipotezi bu. Tabii ki kesin değil. Varsayım işte. Doğrulu kanıtlanmamış öneri (hipotez) ama şu kesin. Yaşadığımız zaman Ahidr zamanç yani son çeyrek.
-
evet katılıyorum Night - 7
-
http://www.physorg.com/news101287298.html detaylar burada , bu arada 2019 yılı sabahı hepimiz farklı bir dünyayla uyanacakmışız , göya masonlar dünyayı ele geçirecekmiş vsvs. çok senaryo var... En tuttuğum 4. dünya savaşının taş sopayla olacağı..