folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kıyamet 2060"Da Mı Gelecek?

Kıyamet 2060"Da Mı Gelecek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

allahın işine karışmakla ne alakası var ki kardeşim? motorları bozulmuş bir uçağın düşeceğini ben de bilirim allah da bilir ben allahın işine mi karışmış oldum şimdi? belki de motorlar kendiliğinden düzelir yeniden uçar uçak değil mi hehe:D böyle düşününce size de saçmma gelmiyor mu?   adam bir tahminde bulunmuş sadece. bazı kendini bilmezler de puşt muşt bir şeyler demiş. bir islam alimi bunu demiş olsaydı eminim bu küfredenlerin,allahın işine karışılmaz diyenlerin hepsi "doğrudur abi doğrudur" derdi.inanmayan da küfredemezdi.

ama tabi gavur adam ne bilsin zaten.onun için hala bir şey icat edemiyoruz ya...bu görüşüme laf edecekler şunu da izlesin bir http://www.youtube.com/watch?v=Gz4jarIe_5k

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabbet_fedaisi
    muhabbet_fedaisi's avatar
    Erkek

AZİZ NESİN  bi bakıma haklı olabilir ama. işin "ama"sı var.

osmalıya baktığımız zaman bütün buluşlar osmanlıdaydı. ve bu buluşu yaapanlar islam alimleriydi cabir "0" buldu ki islam alimiydi. ibni sana aşıyı buldu aynı zamanda islam alimiydi vs vs. bunlar yaşantılarında hiçbir kısıtmaya mazru kalmamıştır. ki aziz nesin kur'an okuyanlara veya imam hatiplere acımasızca söz söylerken imam hatiplarin kıstlandıklarını unutmuş olmalı. kendisi imam hatip okumamış vs. laf attığı işlerle alakası olmamış bir kişi olarak kendisi niye YAPMADI. adamın elini kolunu bağlamışlar ağını bantlamışlar. sonrada üzerine yılan geliyor niye bişe yapmıyorsun niye bağırmıyorsun deniyor.

bi insafsızlıktır bu epileme duygusunun olmayışıdır.

saygılar

ümit kesilirse hayat biter, ümitsizlik hayatı zehirler, keder hayat damarına vurulan bir neşterdir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliDumrul
    DeliDumrul's avatar
    Erkek

Tehlikenin farkında mısınız? :) 

Dünya gözümde kerbeladır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

evet osmanlının altın çağında ilim işleri dendi mi doğu akla gelirdi tabi ama aziz nesin şimdiden bahsediyor.imam hatiplilerin kısıtlanması onun bahsettiği değil o genel durumu değerlendiriyor. diyor ki "hal böyle bunu kabul edin düzeltmek için de elinden geleni yetkililer yapsın yoksa sonumuz kötü". kendisi neden yapmadı diyorsun ama onun alanı farklı kendi alanında adam yapacağını yapmış zaten diğer alanlarda da harekete geçirici bir işlev görüyor...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    dünyaya kocaman bi gök taşı çarpması veya yüzlerce nükleer bombanın patlaması ve bunların sonucunda insanların ölmesi kıyamet değil ki..kıyamette amaç dünyadaki insanların ölmesi değil..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    amaç insanların ölmesi değil ama sonuç bu. e sonuçlşarı aynıysa,öldükten sonra dirilip tekrar insanlar çoğalamayacağıuna göre dünyada tüm insanların ölmesi kıyamettir:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

RockZoneStage bunu yazdı:
    -----------------------------

MUHAMMED SURESİ : 18 Kıyametin ansızın tepelerine inmesinden başka neyi bekliyorlar? Onun belirtileri zaten gelmiştir. O onlara gelip çatınca, ibret almaları neye yarar?!

-----------------------------

Onun belirtileri zaten gelmiştir.. +9895434564643546

neyse ..

attıgımız her adım gördüğümüz her felaket birer almettir.. 

Yetim düşler bekçisi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    ya doğru karıştırmayın başka şeyleri. Adamın bi hipotezi bu. Tabii ki kesin değil. Varsayım işte. Doğrulu kanıtlanmamış öneri (hipotez) ama şu kesin. Yaşadığımız zaman Ahidr zamanç yani son çeyrek.

sanılanın aksine...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoomsdayScreaM
    DoomsdayScreaM's avatar
    Erkek
    evet katılıyorum Night - 7
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    http://www.physorg.com/news101287298.html detaylar burada , bu arada 2019 yılı sabahı hepimiz farklı bir dünyayla uyanacakmışız , göya masonlar dünyayı ele geçirecekmiş vsvs. çok senaryo var... En tuttuğum 4. dünya savaşının taş sopayla olacağı..

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
Toplam Hit: 7521 Toplam Mesaj: 57