Kıyameti İnsan Oğlu Getirmez Mi?
-
-----------------------------
irvi hararetlenmis :) birde bu resme bak irvi
-----------------------------o değilde madem nuhun gemisi yok gemi boyutları nasıl oluyo ? :)
-
drakan bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
irvi hararetlenmis :) birde bu resme bak irvi
-----------------------------o değilde madem nuhun gemisi yok gemi boyutları nasıl oluyo ? :)
-----------------------------hacı orası sallama oraya bakma sen. O zamanda bilek gücüyle o kadar kapasiteli bir gemiyi insan nasıl yapacak, ee hadi allah yardım etti yaptı diyelim, gemiyi yaptırana kadar hayvanları oto. kurtarsa ya daha güzel olmamı
-
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------hacı orası sallama oraya bakma sen. O zamanda bilek gücüyle o kadar kapasiteli bir gemiyi insan nasıl yapacak, ee hadi allah yardım etti yaptı diyelim, gemiyi yaptırana kadar hayvanları oto. kurtarsa ya daha güzel olmamı
-----------------------------rakamlar incil'den alintidir.
Edit:
Belkide nuhun gemisi alinda bir uzay gemisi idi hayvanlari kucultucu isini ile kucultup geminin icinde bir'er tabaga koydu :)
-
Dine saldırmak isteyen ateistler doydu mu?
-
rakkoc bunu yazdı:
-----------------------------GusFring bunu yazdı:
Edit:
Belkide nuhun gemisi alinda bir uzay gemisi idi hayvanlari kucultucu isini ile kucultup geminin icinde bir'er tabaga koydu :)
-----------------------------uzay gemisi diyince nicolas cage'in kehanet filmi aklıma geldi la :d
-
TBT bunu yazdı:
-----------------------------rakkoc bunu yazdı:
-----------------------------GusFring bunu yazdı:
Edit:
-----------------------------uzay gemisi diyince nicolas cage'in kehanet filmi aklıma geldi la :d
-----------------------------ahahaha o 2 çocukdan biri benim la :D
-
Herkesin kıyameti kendi ölümüdür. Gerisi çok da mühim değil.
Tüm insanların öldüğünü düşünsek bile denizlerin binlerce metre altında yaşayan bakteriler mevcut mesela.
Onlar evrim geçirip milyonlarca yıl sonra radyasyonun etkisi geçtiğinde tekrar insan olabilirler. Belki de olmazlar bunu bilemeyiz. Olurlarsa milyonlarca yıl sonra tahribatta evrim tartışması bile yapabilirler :)