Kıyameti İnsan Oğlu Getirmez Mi?
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Tengri bunu yazdı:
-----------------------------GusFring bunu yazdı:
-----------------------------Bahsedilen kıyamet dünya da değil evrende olacak bir şey. Dediğin gibi tüm bombalar patlatılırsa ancak dünya zarar görür.
-----------------------------eee kuran da dünyadaki insanlara indi uzaylalıra inmedi değil mi?
-----------------------------kuran tüm alemlere inmiştir....
Yazdığım gibi git öncelikle kuranın türkçe mealini oku içinde tüm sorduğun ve soracağın cevaplar var dinsiz imansız gayrimüslim canım kardeşim
-----------------------------ewet bak şöylede bi tezat var. tüm alemlere inmiştir. kıyamet tüm alemlerde gerçekleşecektir. cinler alemine fiziksel olarak bu bombalar dediğin şey etkisi olur mu? o halde kiyameti insanoğlu getirmez, getiremez.
-
İnanmayan biri olarak nickin güzelmiş hacı :)
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------İnanmayan biri olarak nickin güzelmiş hacı :)
-----------------------------
Bende oraya takıldım :| -
bkz: Kur'an-ı Kerim
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Tengri bunu yazdı:
-----------------------------Bahsedilen kıyamet dünya da değil evrende olacak bir şey. Dediğin gibi tüm bombalar patlatılırsa ancak dünya zarar görür.
-----------------------------eee kuran da dünyadaki insanlara indi uzaylalıra inmedi değil mi?
-----------------------------kuran tüm alemlere inmiştir....
Yazdığım gibi git öncelikle kuranın türkçe mealini oku içinde tüm sorduğun ve soracağın cevaplar var dinsiz imansız gayrimüslim canım kardeşim
-----------------------------hoca kuranı okudum zaten. Muhammed bize geldi değil mi dünyaya? Kuranda yazıyor mu hiç başka gezegenlerde hayat olduğu? Konuyu saptırmayın.
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------İnanmayan biri olarak nickin güzelmiş hacı :)
-----------------------------
Bende oraya takıldım :|
-----------------------------Bi ara şamanistim ondan hacı. Hemde Tengri nickini seviyorum çoğu yerde kullanıyorum, benle bütünleşti artık.
-
Hacı senin mantığına göre bombaları patlatmaya gerek yok madem olay dünyada, kıyamet esnasında ayda olan bir astronot sağ salim çıkar.
-
Kıyamet gelsede kopsak, Aslında şu an kıyamet olmuştur, şu an herkes doğmuş ve ölmüştür. Allah in beklemesi gibi bir durum söz konusu değildir. Bu durum levhi mahfuz da da açıklanmıştır,Daha fazla derin açıklarımda müsait değilim,
-
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------Hacı senin mantığına göre bombaları patlatmaya gerek yok madem olay dünyada, kıyamet esnasında ayda olan bir astronot sağ salim çıkar.
-----------------------------eee dünyada ki o patlamaların geçme etkisi yıllar sürer. O astronot ne kadar dayancak ayda:D Ne kadarlık oksijen tüpü ve yiyeceği olcak?
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------Hacı senin mantığına göre bombaları patlatmaya gerek yok madem olay dünyada, kıyamet esnasında ayda olan bir astronot sağ salim çıkar.
-----------------------------eee dünyada ki o patlamaların geçme etkisi yıllar sürer. O astronot ne kadar dayancak ayda:D Ne kadarlık oksijen tüpü ve yiyeceği olcak?
-----------------------------Hacı olaya hayal gücünden yola çıkıyorsak her şeyi ekleriz.
Senin mantığa göre,
Zamandan ileri geri hareket ederek atlatılır.
Elverişli başka bir gezegene taşınarak atlatılır.
falan filan hacı, yanlış yaklaşıyorsun olaya