folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Kıyameti İnsan Oğlu Getirmez Mi?

Kıyameti İnsan Oğlu Getirmez Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    microkabus
    microkabus's avatar
    Erkek

aslında ben şöyle bir kelime duymuştum ayet midir bilmem ama 19 bin alemin   mustafası diye eğer öyleyse buna ufolar ve diğer dunya benzeri gezegenlerdeki canlılar da dahil  oluyor mantıken  yani dünyada yaşamın son bulması sadece insanların kıyameti oluyor  o zaman 2    farklı kıyamet olarak boyutlandırabiliriz büyük ve küçük diye büyük olanda bütün uzayın kıyameti oluyor.

Coffe and Cigarettes (2003) ;) ! A.L.o.N.e
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Din adamlari is basinda Takipteyim :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Dünyadaki canlılık insanoğlunun isteğiyle bitirilemeyecek kadar çeşitli ve alabildiğine yaygındır. Tüm nükleer bombalar da patlasa derinlerde yaşayıp bundan etkilenmeyecek olan ve radyasyona belli oranda dayanıklı olan canlılar bulunmaktadır. Ayrıca nükleer bombalar tahribat gücü yüksek olsa da, uzun vadede radyoaktif sorunlara yol açsa da, halk dilinde ve filmlerde olduğu kadar etki alanı geniş değildir. Diğer canlıların yok olması bir yana insanlık da elbet bir yerlerde yaşamına devam edecektir. Her şey kara üstünde sabit bir hedef tahtası gibi durmuyor. Ayrıca en kötü ihtimal tüm Dünya radyasyondan etkilense bile bu sağlıksız nesiller doğmasına yol açar. Bu da canlılığın sonu manasına gelmez. Canlılık ancak tabiatın isteğiyle yok olur. Açıkçası mantıksız olduğundan nükleer konusunu bir kenara bırakıyorum.

İsrafil'e gelirsek; Öncelikle neyin tartışıldığı belirsiz. Tanrı inancı sadece İslam ve diğer ilahi olarak geçen dinlerin anlayışlarına bağlı değildir. Biz burada İslam'ı mı sorguluyoruz yoksa Tanrı inancını mı? Tanrı inancını sorguluyorsak sürülenler baştan aşağı dayanaksız. Zira Tanrı Dünya'daki dinlerle tamamen alakasız da olabilir. İslam veya herhangi bir din yanlış diye bunun üzerinden Tanrı hakkında çıkarımda bulunulamaz. Diğer bir konu ise İslam'ı tartışıyorsak o zaman inançsızlığa değinilerek ve kıyamet senaryosundan yola çıkılarak neden Tanrı sorgulanmış? Öncelikle çelişkilerden sıyrılıp daha bilimsel şeyler ortaya sürülmesi lazım. 

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    Kandil gunu bari açmayin.yazik.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

bi de demezler mi ateistler zeki adamlardır yok en başarılı işlere imza atan adamlar ateisttir şudur budur . akıl zengini ve hayal dünyası

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

getirmez, getiremez, imkansız.

+

18 bin alem

+

sorgulaman başta güzel gidiyordu fakat sonraki cevap ve sorularında saçmalamışsın.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sen git önce liseyi bitir gelmiş bi de kıyametten konuşuyo yok allahın mantığı varmış gece gece kopardın beni ya :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

liselimisn amk ınanmıyosan mıletın ınandıgı seylerle dasak gecme bende ınanmıyorum ama sıkım sıkım seylerden de konu acıp konusmuyorum

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İslamda kıyametin alametleri ve kopması anlatılırken senin bahsettiğin gibi sadece dünyanın yok olması değil, evrenin yok olmasından bahsediliyor. Ayrıca kıyamet sahnesi tasvir edilirken dağların pamuk taneleri gibi dağıldığından bahsedilir. vs...

Dünyanadki bombaların tamamı şuan ve gelecekte dünyayı tamamen yok etmeye veya yaşamı sonlandırmaya yetmez ! istersen bi düşün...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

Evet atom bombaları hazır fakat patlamıyorlar. yanlışlıkla da patlayabilirler her an dimi? Ancak patlamıyorlar ya da patlatılamıyorlar.

Kıyameti ancak ve ancak Allah getirir. Eğer bir bilimadamı o atom bombasını patlatırsa bilki Allah öyle istemiştir. Bu kadar basit 

All is well
Toplam Hit: 16272 Toplam Mesaj: 108