Kız Arkadaşım Beni Mi Hackledi?
-
Kız benim facebookdaki konuşmalarımı yada girdiğim siteleri görebiliyor.En başta facebookda konuşmalarımı göremiyordu son tartışmamızda benim arkadaşlarla hatun muhabbeti konuşmamı yakaladı bana gösterdi şaşırdım kaldım.Facebook şifremi değiştirdim mail şifremi değiştirdim.Geçen facebookda kız profillerine falan baktım ertesi gün buluşmamızda bana dedi ki facebookda kız profillerine falan bakıyor musun falan bende diyorum yok bakmıyorum o da doğruyu söle falan dedi şüpheli şüpheli.Daha önce bu olay başımada çok geldi.En son bugün sen nie polyglot da chat sayfasına girdin falan dedi nerden anladın dedim üye profiline baktım orda yazıyor falan dedi ama kontrol ettim sitede benim son giriş tarihim falan yazmıyor.
Bilgisayara format attım bi süre problem olmadı ondan sonra yine yaptıklarımı görmeye başladı.
Şüphelendiğim olaylar
1.Bigün benim odaya geldiğinde film izleyecektik filme altyazı bulayım ben sen yemeği hazırla falan dedi.O günden sonra yine benim konuşmaları google aramalarımı falan görmeye başladı.
2.Bi çok kere çantasında flash bellek yakaladım.
3.Benim ödevim için tercüman web sayfası yapmam lazım falan diyordu neyse 3-4 gün sonra sitesini yapmış bana linkini attı (bedava site ve gerçekden kendi ismini biografisini falan yazmış) sitenin title kısmına nasıl ismimi yazıcam falan dedi.Girdim baktım yardım ettim.Bu arada tercümanlık okuyor tercümanlık bölümünde bilgisayar dersi ne alaka anlamadım.
4.Evine gittiğimde bunun Firefoxda "history" kısmına baktım googlede "Siteye trojan koymak" diye aratma falan yapmış sitelere girmiş.Bir tanede bedava sayfa açmış www.ucoz.ru adresinden.Ben bu olaydan sonra siteden virüs kapma olasılığını düşündüm ama bedava siteye virüs konmaz.
5.Bilgisayarında internetden indirdiği sadece hackle alakalı olduğunu anlayamadığım Rusça pdf ler vardı.
Normalde hiç hack falan yememde flashla bulaştırdı heralde benim bilgisayara trojan öyle düşünüyorum.
Şimdi benim istediğim bilgisayara tekrar format atmamak.Kullandığım bir sürü crackli program ve bayağı dosya var ayrıca bokdan 3G modem dışında internetim yok onlada windows 4 güne inmez.Comodoyla tarattıp Kasperskyla tarattım virüs falan buldu sildi az önce daha ne yapmam lazım kesin garanti kurtulmak için?
-
u235 bunu yazdı
Kız benim facebookdaki konuşmalarımı yada girdiğim siteleri görebiliyor.En başta facebookda konuşmalarımı göremiyordu son tartışmamızda benim arkadaşlarla hatun konuşmamı yakaladı bana gösterdi şaşırdım kaldım.Facebook şifremi değiştirdim mail şifremi değiştirdim.Geçen facebookda kız profillerine falan baktım ertesi gün buluşmamızda bana dedi ki facebookda kız profillerine falan bakıyor musun falan bende diyorum yok bakmıyorum o da doğruyu söle falan dedi şüpheli şüpheli.Daha önce bu olay başımada çok geldi.En son bugün sen nie polyglot da chat sayfasına girdin falan dedi nerden anladın dedim üye profiline baktım orda yazıyor falan dedi ama kontrol ettim sitede benim son giriş tarihim falan yazmıyor.
Bilgisayara format attım bi süre problem olmadı ondan sonra yine yaptıklarımı görmeye başladı.
Şüphelendiğim olaylar
1.Bigün benim odaya geldiğinde film izleyecektik filme altyazı bulayım ben sen yemeği hazırla falan dedi.O günden sonra yine benim konuşmaları google aramalarımı falan görmeye başladı.
2.Bi çok kere çantasında flash bellek yakaladım.
3.Benim ödevim için tercüman web sayfası yapmam lazım falan diyordu neyse 3-4 gün sonra sitesini yapmış bana linkini attı (bedava site ve gerçekden kendi ismini biografisini falan yazmış) sitenin title kısmına nasıl ismimi yazıcam falan dedi.Girdim baktım yardım ettim.Bu arada tercümanlık okuyor tercümanlık bölümünde bilgisayar dersi ne alaka anlamadım.
4.Evine gittiğimde bunun Firefoxda "history" kısmına baktım googlede "Siteye trojan koymak" diye aratma falan yapmış sitelere girmiş.Bir tanede bedava sayfa açmış www.ucoz.ru adresinden.Ben bu olaydan sonra siteden virüs kapma olasılığını düşündüm ama bedava siteye virüs konmaz.
5.Bilgisayarında internetden indirdiği sadece hackle alakalı olduğunu anlayamadığım Rusça pdf ler vardı.
Şimdi benim istediğim bilgisayara tekrar format atmamak.Kullandığım bir sürü crackli program ve bayağı dosya var ayrıca bokdan 3G modem dışında internetim yok onlada windows 4 güne inmez.Comodoyla tarattıp Kasperskyla tarattım virüs falan buldu sildi az önce daha ne yapmam lazım kesin garanti kurtulmak için?
apaçık trojanı yemişsin işte siteden ve flash bellekten.sildiğin viruslerden de anlasılıyor. garanti istiyorsan basacaksın formatı. şifreni tekrar değiştir.veya bi program vardı.trojan yemişsen bile senin klavye vuruslarını özel kodluyordu karsıdaki kişi loglara bakınca anlamsız karakterler cıkıyordu.onu bul.
-
2.post haklı hocamda yalnış anlama benı kız arkadaşın nasıl biri ?
Yanı benım böle bir kız arkadaşım olsa ne biliyim .s çok farklı :D
Heralde (söz meclisten dışarı ) sevişerek site hacklerdik :D
+ trojan yemişsin ap açık ortada net yanı düpe düz :) git format at bidahaki ödevlerindede yanından ayrılma yemeklerıde beraber yapın hocam
-
Evlen o kızla.
-
nights_judge bunu yazdıu235 bunu yazdı
apaçık trojanı yemişsin işte siteden ve flash bellekten.sildiğin viruslerden de anlasılıyor. garanti istiyorsan basacaksın formatı. şifreni tekrar değiştir.veya bi program vardı.trojan yemişsen bile senin klavye vuruslarını özel kodluyordu karsıdaki kişi loglara bakınca anlamsız karakterler cıkıyordu.onu bul.
keyscrambler programın adı full surumu mevcut :) yuklumu bılmıyorm firewall kur giriş cıkışları kontrol et.
https://www.emsisoft.com/en/software/eek/
bu free indirip tarat. Hijackthis ile bi online konstrol et. regedit dosyalarını kontrol et onun olduguna dair bir kanıt yakalarsan hesap sorarsın ve skor 1-1 eşitlenir :D -
kız arkadaşım bu kadar mağrifetli olsaydı, evlendikten sonra kaçırır tekrar evlenirdim :|
-
trampfd bunu yazdı
Evlen o kızla.
Bu posta katılmakla birlikte,
Hjackthis logunu koyda bakalım varmı birşeyler. -
bırak temizleme virüsle izlesin seni, temize çıkar kendini rol yap, bilmiyormuş gibi :D
-
Hacı kız arkadaşın ukraynalıysa, lisede zorunlu programlama dersi veriliyor ve üzerinde çok duruluyor.Üniversiteyle alakalı değil bu durm, liseden gelen bir durum olabilir.
-
erdiburak bunu yazdınights_judge bunu yazdıu235 bunu yazdı
keyscrambler programın adı full surumu mevcut :) yuklumu bılmıyorm firewall kur giriş cıkışları kontrol et.
https://www.emsisoft.com/en/software/eek/
bu free indirip tarat. Hijackthis ile bi online konstrol et. regedit dosyalarını kontrol et onun olduguna dair bir kanıt yakalarsan hesap sorarsın ve skor 1-1 eşitlenir :DHacı programı indiriyorum şimdi.Ama regedit dosyalarını kontrol edipde onun olduguna dair nasıl bir kanıt yakalayabilirim ki?
@Schwarzseherisch
haha ayen olabilir :D
u235 tarafından 21/Oca/13 21:14 tarihinde düzenlenmiştir -
keyscrambler firefox eklentisi var ücretsiz, bastıgın tuşları anlamsız harflere dönüştürüyor
sen merhaba yazarsan o "horfnpk" yazar falan
edit zaten verilmiş, yenilememişim sayfayı
YekteranBaymedir tarafından 21/Oca/13 21:17 tarihinde düzenlenmiştir