Kız Arkadaşım Beni Mi Hackledi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    seninle bi muhabbetim yok fakat sunu acikca soyleyebilirim ki o kizi kacirirsan amk senin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

siktir et format atma. daha çok karı kız profillerine bak gördükçe çıldırsın  :D

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

evlen o kızla yorumuna hiddetle katılıyorum. ben olsam mutlaka kızı hackler ve evlenirdim :D

keylogger yemiş olma ihtimalin de var. mesela 007 spy isimli bi program var. bilgisayarda yaptığın herşeyi kaydettiği gibi istenilen aralıklarla belirlenen bi maile de gönderiyor. bu ya da benzeri bi program kurmuş olması kuvvetle muhtemel. öle ileri iseviyede bilgisayar bilmesine de gerek yok.

(007 için ctrl+alt+f7 yapıp bi pop-up açılıp açılmadığını kontrol edebilirsin. program kendini ortalıkta -denetim masası dahil- göstermez. uninstall için de sadece programın kurulum dosyasını kullanman gerek. yoksa formatın yollarına güller dökersin :))

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

o kadar anlatiyodun haci kiz arkadasini D

duty pes oynayan kiz hacklerde haci herseyin bir kotu yani vardir

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

http://tbt.rakkoc.com/kazasker1/PR/1.rar

al 007 spy programı. kur bunu, kız arkadaşın senin bilgisayarının başına oturduğunda ne yapmış ne etmiş herşeyi göstersin sana :)))

Dinsizin hakkından imansız :)

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı

Evlen o kızla.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

https://twitter.com/mBarisYigit/status/293433030129897473

söyle mini sitemden sonra.. abi o kızı cidden kaçırma.. lisede kız arkadaşım ram'e ses kartı demişti..

usb yerine sim kart sokan kız arkadaşım filanda olmuştu ama.. en ilerisi optik sürücüye cd takabiliyordu.. seninki bildiğin aşmış :D 

konuya gelince norman malware cleaner var.. baya detaylı bi program..

onla bi taratıp elden geçirirsin.. muhtemelen arkada iz bırakmayacaktır.

http://www.leyladansonra.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Emisoft programını kurdum.Keyscamberide kurdum ama firefox kullanmıyorum pek.

@erotikpanda

zaten şuan ayrılmayı düşünmüyorum hocam : ))

@kazasker

o programı kurdukdan sonra benim bundan sonrakileri görüntüleyeyecek hocam o program heralde o zaman gereği yok.Ben bilgisayarı format sonrası kadar temiz hale getirmek istiyorum sadece o kadar :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

%90 ihtimalle trojan yemişsin. biri yönlendirmiş kız arkadaşını çünkü trojanın ayarını o kadar kolay yapamaz diye düşnüyorum yapsa da değişen bi şey yok..

şimdi arkadaşlar keysrabmler i tavsiye etmişler bu keyloggerlara karşı bir önlem ve gayet de güzel çalışıyor. ancak bazı trojanlar ekran görüntüsü

de alabiliyor ve bu resimleri düşük formatta sıkıştırıp yolluyorlar bi yerlere.. 

eğer basitçe yapılmışsa printscr tuşuna bastırıp panodan bu görüntüyü alıp işliyordur. o yüzden senin pano temizleme aracı yapman lazım

atıyorum 500 ms de bir. ya da 50 ms de bir temizlesin.. eğer farklı bi şekilde ekran görüntünü alıyorsa (bazı apiler aracılığı ile) bunu nasıl aşarsın

bilmiyorum. tabii o trojanda böyle bi özellik olmayabilir ama sağlam bir şeyse rahatça yapılır.

ne olursa olsun bu program verileri karşı tarafa iletiyordur (eğer kız arkadaşın ara ara bilgisayarına bakıyorsa locale de kayıt ediyor olabilir ama

netten kontrol olduğnu düşünyorum) o yüzden bir tane firewall kullanarak bilgisayar çıkışlarına bak. arkaplanda hangi program bi yere veriyi post

ediyor ya da mail atıyor bunlar rahatlıkla bulunabilir. sıkı bir firewall ayarı yaparsan senden habersiz işleyen programı rahat bulursun

edit: tahribatta bazı arkadaşlar usb kopyalayıcı program yapmıştı, eğer kız arkadaşın gelir ve usbsini takarsa içeriğini kopyalattırabilirsin habersiz olarak bu sayede dosyayı inceleme şansın olur :)

unbalanced tarafından 21/Oca/13 21:30 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

%90 ihtimalle trojan yemişsin. biri yönlendirmiş kız arkadaşını çünkü trojanın ayarını o kadar kolay yapamaz diye düşnüyorum yapsa da değişen bi şey yok..

şimdi arkadaşlar keysrabmler i tavsiye etmişler bu keyloggerlara karşı bir önlem ve gayet de güzel çalışıyor. ancak bazı trojanlar ekran görüntüsü

de alabiliyor ve bu resimleri düşük formatta sıkıştırıp yolluyorlar bi yerlere.. 

eğer basitçe yapılmışsa printscr tuşuna bastırıp panodan bu görüntüyü alıp işliyordur. o yüzden senin pano temizleme aracı yapman lazım

atıyorum 500 ms de bir. ya da 50 ms de bir temizlesin.. eğer farklı bi şekilde ekran görüntünü alıyorsa (bazı apiler aracılığı ile) bunu nasıl aşarsın

bilmiyorum. tabii o trojanda böyle bi özellik olmayabilir ama sağlam bir şeyse rahatça yapılır.

ne olursa olsun bu program verileri karşı tarafa iletiyordur (eğer kız arkadaşın ara ara bilgisayarına bakıyorsa locale de kayıt ediyor olabilir ama

netten kontrol olduğnu düşünyorum) o yüzden bir tane firewall kullanarak bilgisayar çıkışlarına bak. arkaplanda hangi program bi yere veriyi post

ediyor ya da mail atıyor bunlar rahatlıkla bulunabilir. sıkı bir firewall ayarı yaparsan senden habersiz işleyen programı rahat bulursun

edit: tahribatta bazı arkadaşlar usb kopyalayıcı program yapmıştı, eğer kız arkadaşın gelir ve usbsini takarsa içeriğini kopyalattırabilirsin habersiz olarak bu sayede dosyayı inceleme şansın olur :)

valla uzun iş hocam.En iyisi formatı koyayım artık programların cracklerinide buluruz araya araya.

Toplam Hit: 20105 Toplam Mesaj: 133