Kız Konusunda Yardım Gibi Bişey Yorum Yapın İşte:)
-
önce slm
ben bi kızdan hoşlanıyom okulda, universitede okuyom. kızla tek ortak dersimiz var. ve bir türlü tanısamadık 4 haftadır. kızı ilk gördüğümde direk kahve içmeye davet edip ondan hoşlandığımı sölicem kahve içerken.
sizce nasıl bir tepki alırım :D
yorumlar için teşekkürler.:)
en azından bu gecelik genelde kalsın konu pls..:)
yarın işlem bitmiş olcak insallah:D
-
a.s
Hocam kızın büyük ihtimalle bi tarafları kalkar, öyle giriş yapmamanı tavsiye ederim. Git dersle ilgili bir şey sor. Bütün duygularını bi anda açma, kaybedersin. İlişki için gerekenleri zamana yay...
Dersde kendini göster, kızın dikkatini çek...
Not: Bu konu genel değil, aşk konusu....
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Hocam kızın büyük ihtimalle bi tarafları kalkar, öyle giriş yapmamanı tavsiye ederim. Git dersle ilgili bir şey sor. Bütün duygularını bi anda açma, kaybedersin. İlişki için gerekenleri zamana yay...
Dersde kendini göster, kızın dikkatini çek...
-----------------------------
eywallah dostum :) beklemekten sıkıldım böle olmuyo yaf:)haftada bir görüyom. kız nasıl tepki verir acaba kızlar yaf??:)
-
Hocam ben ne zaman birisi ile tanışmak istesem, ya o kızla kavga ettim yada ziklemiyormusum gibi küçük gördüm. Baktım o zaman kızın dikkatini çektim ve kız benden etkilendi.
Ama ne zaman ki gibi senin gibi saf duygular besleyip yanına gitsem, kız ziklemedi bile...
Unutma seven s.kilir s.ken sevilir...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ben ne zaman birisi ile tanışmak istesem, ya o kızla kavga ettim yada ziklemiyormusum gibi küçük gördüm. Baktım o zaman kızın dikkatini çektim ve kız benden etkilendi.
Ama ne zaman ki gibi senin gibi saf duygular besleyip yanına gitsem, kız ziklemedi bile...
Unutma seven s.kilir s.ken sevilir...
-----------------------------Aga kızın ben aktif olarak dikkatini cekebilceğimi sanmıyom:)
tek carem gidip sölemek gibi geldi. en azından içimde kalmas diye düşünüyorum:D
-
Bak senin vizelerin de yaklaşıyordur git ders çalış :d
Hoca 3-5-2 taktiği :D
Mesela dersle ilgili sorunları ona sor, de ki hoca nerelerden felan sorar , şu sınav ne zamandı felan filan. Bir de o zaman dersin, ben seni yeni göryorum, sen yenisin galiba diyip :D başla.
-
1-samimi ol!..aklından ne geciosa söyle..
2-dürüst ol doğruları söyle..mesela usulca kulağına ''dün sacların daha güzeldi.topuz sana çok yakışıyo'' de.hem g.tü kalkmaz hem senin onunla ilgilendiğini düşünür.
3-gözlerinin içine bak..
4-direk kahve içmeye çağırman yanlış bence..önce sigara sonra çay sonra kahveye girmen lazım(kinayeyi anladın sen)!..
5-1 gecelik genelde kalsın konu diye bişey dersen...olmaz!..hem üyeliğini kaybeder.Hem emirreisin aşk tecrubelerini sana söylemesini kaçırır:) bu sayede kızı unutmak zorunda kalırsın!.. -
emrah ağzına tükürem senin gene felsefe yapmışın çocuğa
kardeş bence git direk bi kahve içebilirmiyiz de senle gelirse zaten vericidir eğer gelmezse siktiret zaman kaybı olur hiç uğraşma derim ben
bence ilişki olayına pek önem vermemek lazım olursa olur olmazsa s. kadar
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Bak senin vizelerin de yaklaşıyordur git ders çalış :d
Hoca 3-5-2 taktiği :D
Mesela dersle ilgili sorunları ona sor, de ki hoca nerelerden felan sorar , şu sınav ne zamandı felan filan. Bir de o zaman dersin, ben seni yeni göryorum, sen yenisin galiba diyip :D başla.
Aga vizeler yaklasıyo aynen, ama ben pek inek sayılmam yaf:) ger çi boğaziçinde okuyom heuheue:D kim inanır:Dkız zaten alt dönem üstten ders almıs, yeni görüyom kızı:D
ama kız beni görmüyo yaf:(
-
AKB-alikadir bunu yazdı:
-----------------------------emrah ağzına tükürem senin gene felsefe yapmışın çocuğa
kardeş bence git direk bi kahve içebilirmiyiz de senle gelirse zaten vericidir eğer gelmezse siktiret zaman kaybı olur hiç uğraşma derim ben
bence ilişki olayına pek önem vermemek lazım olursa olur olmazsa s. kadar
Bu da iyiymiş :D olur sa olur olmazsa s.kadar:Dheuheuhe:D -
qral bunu yazdı:
Aga kızın ben aktif olarak dikkatini cekebilceğimi sanmıyom:)tek carem gidip sölemek gibi geldi. en azından içimde kalmas diye düşünüyorum:D
Ne demek koçum bu ? Sen bu kızı istiyor musun, istemiyor musun ?
Eğer istiyorsan herşeyi yapacaksın. Eğer bu halinle kızın dikkatini çekemiyeceğini düşünüyorsan şartları değiştir, her şey senin elinde...
İçinde kalmasın tabiki, ama acele etme, gerekirse 2 ay daha bekle, kızdan alacağın olumsuz tepkiden daha iyidir.
Dersde yanına otur, dersle ilgili soru sor =) Söylememezlik yapmaz emin ol ;)
Oda olmazsa bi ara mailden bana ulaş, sana kara büyü yapmasını öğreteyim...