Kız Konusunda Yardım Gibi Bişey Yorum Yapın İşte:)
-
AKB-alikadir bunu yazdı:
-----------------------------
a.q msn den millet msn yağdırıyo ne o log lar diye gay durumuna düştüm .. hee gay demişken yokmu gay falan yaa gayalım bi çok canım istedi bee kıllı kıllı
-----------------------------zuhahaha, sen nasıl sofisin lan ! Sadat duymasın, ayağını kaydırır...
Siz yokmusunuz, dinciler ne çıkıyorsa sizden çıkıyor.
Bugün imamım der, yarın gider E-5'e...
-
onlara laf atma oğlum senide gördük ayyaş herif
-
o zaman ben 1 ay daha bekkliyom ve elimden geldiğince konusmaya ve sosyallesmeye calısıyom.
sonra gene bi .ok cıkmazsa gidip direk patlatıyom bombayı:D
sonrada gelip sonuclarını paylasıyorum:D
ee tecrübe olur işte:D
hepinize hayırlı geceler:)
-
yaw sen hala neyi anlatıyon kızı davet et kahve içmeye .. eğer gelmezse (i.Ö) falan sanız gece okul çıkışı tenha biyerde kıstır malı çıkar eline ver :D:D
-
AKB-alikadir bunu yazdı:
-----------------------------
yaw sen hala neyi anlatıyon kızı davet et kahve içmeye .. eğer gelmezse (i.Ö) falan sanız gece okul çıkışı tenha biyerde kıstır malı çıkar eline ver :D:D
-----------------------------İşte, bak bu çocuk gibi olursan, o kızı kesinlikle tavlarsın. Kızlar kendini komik zanneden şebeklerden hoşlanıyor =)
-
ulaa sen onu bunu bırak ta hani bi kız vardı ya 2 sene önce senin ewde falan kalıyodu esmer bişeydi o noldu laa
-
Sibel mi ?
Balıkesirde, öğretmenliği yapıyor.
Olum bunu msn den sorsana amk, neden post atıyon?
-
qral bunu yazdı:
-----------------------------önce slm
ben bi kızdan hoşlanıyom okulda, universitede okuyom. kızla tek ortak dersimiz var. ve bir türlü tanısamadık 4 haftadır. kızı ilk gördüğümde direk kahve içmeye davet edip ondan hoşlandığımı sölicem kahve içerken.
sizce nasıl bir tepki alırım :D
yorumlar için teşekkürler.:)
en azından bu gecelik genelde kalsın konu pls..:)
yarın işlem bitmiş olcak insallah:D
-----------------------------Kızlar Gereksizdir...
-
birader şu foto benim altıma sıçtırmıştı millette baksın baksın gülsün
emirreis in ineğe yapacağı tecavüz atağı öncesi kameralara takılan bi sahne ( tam atak hazırlığında)http://img530.imageshack.us/my.php?image=emircg9.jpg (masum inek hiçbişeyden habersiz otların keyfini çıkartıyo vahh vah)
-
EmiRReiS hoca ;
sen bu gidişle "Kız Tavlama Teknikleri" isimli kitap çıkarırsın artık :P :)
tabi tahribat müridlerine beleşe dağıtmazsın kitabı :)
haa bu arada kara büyü falan ne iş yavsf büyücülük falan mı yapıyon sen :)