Kız Konusunda Yardım Gibi Bişey Yorum Yapın İşte:)
-
AKB-alikadir bunu yazdı:
-----------------------------emrah ağzına tükürem senin gene felsefe yapmışın çocuğa
kardeş bence git direk bi kahve içebilirmiyiz de senle gelirse zaten vericidir eğer gelmezse siktiret zaman kaybı olur hiç uğraşma derim ben
bence ilişki olayına pek önem vermemek lazım olursa olur olmazsa s. kadar
-----------------------------Peki ne zaman kaybettim kız konusunda hocam ?
Kozlarını iyi oynayacaksın. Senide biliyoruz, kıza yalakalık yapacam diye, ertanla beni az satmadın.
Emrah değil lan EmiRReiS...
-
İçimdeki Piçç Terketme Beni Hiççç !!!
-
emır lan neden 1 ay önce kız tavlama teknıkletını anlatmadın len :@ sagolasın reıs :D
-
AKB-alikadir bunu yazdı:
-----------------------------
İçimdeki Piçç Terketme Beni Hiççç !!!
-----------------------------ya bu kadar çeşit adamı tbt den baska nerde bulurum ben yaf:D
kac yıldır tbt den vazgecemiyom.
bu arada yorumlar için sağolun.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Senide biliyoruz, kıza yalakalık yapacam diye, ertanla beni az satmadın.
-----------------------------oy oy oy alındınmı sen canım benim ... anlının açık taraflarından yalarım ben seni münasip bizaman ödeşiriz
-
End0t0ksiN bunu yazdı:
-----------------------------emır lan neden 1 ay önce kız tavlama teknıkletını anlatmadın len :@ sagolasın reıs :D
-----------------------------Hocam aşk konusuna bakarsan benim yazılılarımı bulursun.
Heleki TÜRK KIZI İSTEMİYORUZ diye açtığım konu için 2 kız arkadasımda benden ayrıldı :P
Aşk üzerine her türlü eğitim verilir...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
End0t0ksiN bunu yazdı:
-----------------------------emır lan neden 1 ay önce kız tavlama teknıkletını anlatmadın len :@ sagolasın reıs :D
-----------------------------Hocam aşk konusuna bakarsan benim yazılılarımı bulursun.
Heleki TÜRK KIZI İSTEMİYORUZ diye açtığım konu için 2 kız arkadasımda benden ayrıldı :P
Aşk üzerine her türlü eğitim verilir...
-----------------------------Lan Emir ne çöpçatan insanmışın sen mübarek, eli öpülesi insan.
Şu mutluluk çubuğundan tüm tbt ye taksan diyorum :D
-
(00:33) By alikadir® - [:a.q. cebit de yüzüme bakmadın
(00:35) By alikadir® - [: anaaammm ben erkeklerden mi hoşlanmaya başladım bana mı öyle geliyo (00:35) __EmiRReiS__: 
(00:35) By alikadir® - [: varmı etrafıınfa gay falan By alikadir® - [ idealist ]:
valla burda var bidene
By alikadir® - [ idealist ]:
adı e.....By alikadir® - [ idealist ]:
asdasdasdas şirketinde de
ç....... yolun düşerse beni ara
ben seni bulurum
gel gösterem
hatta grup yapam kim kimi yakalarsa
İşte sana akıl veren insanın ne kadar geniş olduğuna, bundan akıl alma hocam.
Ali, zuhahahah
-
dimi kardeşim bi zamanlar benden taktik isterdin benide geçtin mk :D aştın bu olayları biz hala züğürt hatunlarla hangisi bize aşık diye dolasalım =)
- kardeş ders sorma! sosyal hayatla ilgili bi kac soru sor..ders bayar..
- bi arkadasını al git muhabbet çevir..çünkü tek basına ceviremezsin..öle gözüküo en azından =)
- sonra ağzın acıldıkca tek gidersin..
- ufak ağız dalaşları yapmaya calıs..ufak şakalarla laf çarp..ima et bişeyleri..
- gerekirse 1 ay söleme amk hoslandığını çatlasın hatun o ima etsin..
- ders konusunu cok fazla acma bence..hocalardan felan konus istediğin kadar söv ama ders konusu her zaman bayar..
- ideallerinden sor ona..
- aklına ne geliosa konus o anda..diline kadar geldiğinde sıkma kendini geri yutma sözcükleri..sal gitsin..
- ha bide bakımlı ol giyim kuşam saç sakal vs =) -
a.q msn den millet msn yağdırıyo ne o log lar diye gay durumuna düştüm .. hee gay demişken yokmu gay falan yaa gayalım bi çok canım istedi bee kıllı kıllı