Kız Konusunda Yardım Gibi Bişey Yorum Yapın İşte:)
-
DeMi_R bunu yazdı:
-----------------------------
selam arkadaşlar...Biz bu kız tavlama üzerine Emirreis ile ihtisas yapmışızdır fakat bi yerlerde eksiklikmi vardır bilinmez hiç birzaman mutluluk die bişi yok:D ama ben bunu da buldum bizim teknikler daha cok bas çek babında yanlışmıyım Emirreis :D:D
-----------------------------Hocam sence bu bas çek yöntemi bize daha fazla acı vermiyor mu?
Her şey kızı ikna edene kadar, ondan sonra nedense soğuyorum, ece hariç...
-
hoca gizli ilimkler kitabı varmış onu tavsiye ederim ama takalya gelmeyesiniz :D bizim bi kıza musallat olmuştu bu buy felan yaparken kızla zikisiyomuş a.q :D
bu arada emirreis hocam vallahi çok güzel taktiklerin var meslek okumasam uyuglardım ama okulda 2b.n kişi içinde toplam 60'a yakın kız var onlarında %51 servis dışı kalmış kızlar :D yani 25 kız var onlarında en az 10-15 tane manıtası vardır her gun her tenefüs başka kızla ama bir tanesi var o çok namuslu :D ve çokkkkk güzel onunla ara yapmaya çalışıyorum fakat vatan mıllet sakarya olduğum için elimden gelmiyo kızın yanına gidince acayip kızarıyom birde daha öncede basıma geldi bilen bilir kızın biri böyle acayip bakar yakınlık kurmak için laf atar felan a.q sonra sende yazılınca sekteri çeker daha önce 2 kez düştüm bu duruma bakalım inşallah bu sefer olmaz bıraktım elektroniği bomba işlerini düştüm bu kızın peşine ama 1 aydan beri tık yok :D msn den yardım isticem uyarmı hocam..
bu arada
su sofi arkin varya ali kadirmi ne harbi çok garip biri daha ilk resmine baktım yorumlara bakmadan dedim var bunda bir iş sonra yorumları okuyunca konuyu daha da pekiştirmiş oldum :D .....rast gele
msn'den görüşelimmi hocam ...
-
DİJİTAL MUSKA YAPILIR
Her türlü elektronik aletlerinize (özellikle pc), ve gönül işlerinize itina ile dijital muska yapılır. Gerekirse okunur, üflenir.
Müracat PM...