Kiz Meseleleri - Red Yemek
-
Hocalar,
Yakın zamanda uzun süredir görüştüğüm bir kıza duygusal olarak acilayim istedim. Benden hoşlandığını düşünüyordum ve oldukça emindim. Ancak verdiği cevap, “Senden arkadaş olarak hoşlanıyorum, şu an bir ilişki düşünmüyorum ama arkadaşlığımızı da korumak istiyorum” şeklinde oldu.
Yani kısacası friend zone yedim. Oysa erkek arkadaş–kız arkadaş gibi çokça vakit geçiriyorduk.
Bu tarz durumlardan siz nasıl çıkıyorsunuz? Ve sonrasinda ne yapiyosunuz?
Ayrıca bu tür şeylerin başıma birkaç kez daha geldiğini fark ettim. Sanırım ilgiyi ve sevgiyi gösterirken karşımdakinin niyeti hakkında doğru sinyalleri okuyamıyorum.
Özellikle de kızlarla tanışırken ilk başta arkadaş gibi yaklaşmadan samimiyet kurmak zor oluyor. Ama arkadaş olduktan sonra da bu sefer ya friend zone’a alıyorlar ya da beni bir “yedek” gibi görüyorlar.
Bu işleri daha iyi anlayabilmek için hangi sinyallere dikkat etmeliyim ve kendimi nasıl konumlandırmalıyım?
-that’s so sweet of you to say! Tonight was really fun and i enjoy spending time with you but i also think i like being your friend right now. I’m not sure of anything more than that at this moment if that’s okay? I wouldn’t want to change anything if I’m not certain so I hope that makes sense to you
-
ilk satırı okudum.. kusura bakma ama
si... gitsin
-
alıntımı yaptın banamı öyle geldi. koy götüne gitsin
-
You should interact with that girl agan. Cut the whole connection.
Neyse turkceye donersek, kizla iletisimini tamamen kes. Senin boslugunu hissedip seni geri kazanmaya çalışmıyorsa zaten yapacak birsey yok. Ama iletisimde kalırsan, seni ozlemez arkadas olarak bile. İnsanoğlu kaybettiginde anlıyor bazi seyleri.
Arkadasliktan fazlasini istemiyorum ayagi got ayagi. Seni yeterince iyi/yakisikli/yeterli(artik buraya ne sifat getireceksen) girmediği icin sana biyle söylüyor. Mantikli düşün, biri var herseyi ile mükemmel. Onunla mutlu bir hayat surmek yerine yok arkadas kalalim der misin?
Move on to the next one.
Baska bi sebepte aklina baska biri var o olmazsa sana... Yine kotu sonuc. Birinin 2.si isen her zaman 1. Cikar bir yerden
-
Aynılarını veya benzerlerini ben de yaşadım ve bunun ilerleyen yaşlarda kadınların dengesiz ruh hallerinden kaynaklandığı kanısına vardım.
Benim en çok karşılaştığım durum ise; bir kız sana mesaj attığı zaman uzun uzun seninle sohbet ediyor ama aynı kız farklı bir zamanda ilk mesajı sen attığında kısa ve basit cevaplarla sohbetten sıyrılıp çıkmaya çalışıyor. Bu durumu muhtemelen regl azgınlığında yükselen hormon değerlerinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Bu durumu fırsata çevirebilmek ve kadın kişisinden daha fazla faydalanabilmek için bir şekilde adet döngüsü öğrenilip hormon değerleri yüksekken harekete geçmek gerekebilir.
Çok uzun yazamayacağım ama özetlemek gerekirse; Kadınlar genelde dengesiz varlıklardır ve mantıkları yerine hormonlarına göre hareket ederler (zaten hormonları yüzünen dengesiz hareketler yapıyorlar). Çok da şeyapma, fazla yaklaşırsan derdinden kederinden iliğini kemiğini kuruturlar, aynı güneş gibidirler. Fazla yaklaşırsan yanar kavrulursun, uzaklaşırsan donarsın. En iyisi merhaba deyip geçmen. İhtiyacın olduğunda milyonlarca ESC hizmet vermek için seni bekliyor ve konuya uzun bir süreçte bakacak olursak ESC maliyeti evlilikten daha ekonomik.
-
Arkadaş burda bir sonraki için tavsiye istemiş sanırım.
Nasıl emin oluruz vs.
-
"şu an bir ilişki düşünmüyorum ama arkadaşlığımızı da korumak istiyorum" meali; aklımda başkası/başkaları var ama sen de stepne olarak kenarda dur.
-
serhat8102 bunu yazdı
Nasıl emin oluruz vs.
Emin olamayız. Cok kısa dönemler içinde dahi duygu durum değişikliği yaşamayan kadın yoktur.
Onlarda aynı erkekler gibi elde edilmesi zor olanın peşinde koşarlar. Yelkenleri indirdiğiniz anda da heyecanını kaybederler.
Beta erkekleri avlayıp eve kapatırlar ihtiyaçlarını görür gelecegini garanti altına alırlar, alfa erkeklerine ise aşık olurlar aşk yaşarlar.
-
Yaşlar kaç ?
Friend-zone ? No I am not your friend, sorry. Bye.
Sevgili olmak istediğin kız, sana arkadaşlığımizi korumak istiyorum diyor....kusura bakma kanka ben seni arkadaş olarak görmüyorum deyip anında iletisimi kes.
-
her hoslandiginiz kız size vermek zorunda tabiki o yüzden kız kötü.
manyakmisiniz . sevgili olmakla arkadas olmak arasindaki farkı bilmeyenler defolup gidebilir.
çok sevdigim erkek arkadaslarim var ve hic biriyle yatmak istemiyorum.
kardes sen teklifini yapmissin. bitti yoluna gideceksin.
dikkat et sadece bu zaafini kullanmasin. istedigi zaman sevgili istediginde arkadas olmamalı. cizgini koru.
yakin bir zamanda sinyal verirse yada yakınlasirsa red et. eski samimiyetini de azalt. hicbirsey olmamis gibi devam edersen seni cantada keklik gorur.
-
serhat8102 bunu yazdı
Nasıl emin oluruz vs.
seven kisi merak eder. ve önceligi hep sen olursun.
üzülünce sevinince hep ilk paylasmak istedigi sen olursun. kiskanir bir sekilde belli eder. senin fikrini ogrenmek icin caktirmadsn da sorar.
gerci her kisi farkli tepki verir ama