Kiz Meseleleri - Red Yemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek
    Chaoser bunu yazdı

Benim anlamadığım teklif olayı. O tarz yakınlaşıyorsan bir an gelir öpüşürsün başlar. Sonra ne olacağını konuşursun.

Kiz fancy bir kiz 8.5/10 puanli. Beyaz mavi gozlu amerikali.Burada kultur farkli oyle lap diye opulmez ellenmez.
    Vaktinde denemisligim var geneli ters tepti diger kizlarda.Cogu kizlar seviyor ilgi alaka gormeyi is ciddiye binince friendzone kullaniyor kosede beklesin diye ilgi alaka devam etmesi icin.
    Sinyal ve hareketleri yorumlamak cok onemli ben bir cok sinyali ve hareketi eksik yorumladigimi dusunuyorum.
    Verdigi sinyaller de flort gibiydi tam iyi okuyamadim diye dusunuyorum.Kacirdigim sinyalleri veya davranislari sormak istedim burada yoksa bende biliyorum elleyip opmesini.
    Burda birinin once rizasini aliyosun ondan sonra isler ilerliyor(sikis arkadasi veya normal iliski olarak anlasabiliyosun) ozellikle boston,MA gibi insan haklarina,mahremiyetine ve ozgurluklere onem veren mavi eyaletlerde.
    Aslinda tum kizlar da gecerli ama burada daha baskin
    Diger turlu ortak arkadaslarimiz fazla yamuk hareketler diger arkadasliklarimi da etkiler.
    Kizi da 1-2 ay daha gorecegim beraber yazildigimiz sporlar falan var. belki de ondan bozmak istemiyor arkadasligi

sebebi budur yani bende biliyom lap diye dudaklara abanmasini.

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    317seref bunu yazdı

Hocalar,

Yakın zamanda uzun süredir görüştüğüm bir kıza duygusal olarak acilayim istedim. Benden hoşlandığını düşünüyordum ve oldukça emindim. Ancak verdiği cevap, “Senden arkadaş olarak hoşlanıyorum, şu an bir ilişki düşünmüyorum ama arkadaşlığımızı da korumak istiyorum” şeklinde oldu.

Yani kısacası friend zone yedim. Oysa erkek arkadaş–kız arkadaş gibi çokça vakit geçiriyorduk.

Bu tarz durumlardan siz nasıl çıkıyorsunuz? Ve sonrasinda ne yapiyosunuz?

Ayrıca bu tür şeylerin başıma birkaç kez daha geldiğini fark ettim. Sanırım ilgiyi ve sevgiyi gösterirken karşımdakinin niyeti hakkında doğru sinyalleri okuyamıyorum.

Özellikle de kızlarla tanışırken ilk başta arkadaş gibi yaklaşmadan samimiyet kurmak zor oluyor. Ama arkadaş olduktan sonra da bu sefer ya friend zone’a alıyorlar ya da beni bir “yedek” gibi görüyorlar.

Bu işleri daha iyi anlayabilmek için hangi sinyallere dikkat etmeliyim ve kendimi nasıl konumlandırmalıyım?

-

that’s so sweet of you to say! Tonight was really fun and i enjoy spending time with you but i also think i like being your friend right now. I’m not sure of anything more than that at this moment if that’s okay? I wouldn’t want to change anything if I’m not certain so I hope that makes sense to you

yok say görmemzlikten gel, kendi gelir.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

Ilgi ve alakanı, birlikte vakit geçirmeyi seviyordur ama sevişmek istediği tip/tarz olarak seni görmüyordur. Olabilir. 

Ne tarz bir dostluk temeliniz olduğuna göre değişir. Arkadaşlığını ben bunu zikerim üzerine kurmadiysan ve eğleniyorsan devam et? Ya da huzursuz olduysan arkadaşlığını bitir. "I really enjoy spending time with you but I want to be honest to you. Staying in this dynamic is getting emotionally tough for me. I've developed feelings that go beyond friendship, so I might need a bit of space to process things. I hope you understand."

Okuma işinin de bir yolu yok, brute force dewamke.

end tarafından 29/Tem/25 18:13 tarihinde düzenlenmiştir

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emirhan-exp
    emirhan-exp's avatar
    Erkek

hacı amerikada farklı burda farklı diyorsun mevzu orda kopuyor zaten.

ben bir ara dating mekanizmaları hakkında çok ingilizce yazı okudum

Türkiyede uygulamaya kalktım sınıfta kaldım elim boş kaldı.

Türkiyede ilgi alaka bekler kız. Amerikada maço azdır amerikalı kız

onu bekler. Espri falan bekler

elin Amerikalısı. o kadar ingiliccen var mı ? :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emirhan-exp
    emirhan-exp's avatar
    Erkek

diğer arkadaşların sorusunu da cevaplıyım kızdan emin olmak diye birşey yok.

kız da sizden emin olmak istiyecek çünkü.

maalesef elinizi taşın altına sokmak zorundasınız prenses gibi davranmamalısınız.

yönetin dostlar eğer o kadar erkekseniz. 

yok ben yemiyor diyorsanız o işten cayın.

burda cehalet bir adım öne alır sizi aslında :D

emirhan-exp tarafından 29/Tem/25 18:50 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Dostum senle yuzyuze sohbet ettigimizde de soylemistim bu 'beyaz amerikali' olayini biraz abartiyorsun.
    Sen zihninde buna inandigin icin bu meselenin sartsiz kosulsuz her durumda boyle olacagini dusunuyorsun.
    Ustelik sen zaten kendi zihninde boyle dusunursen hic bir 8.5 te - senin bakis acina gore - sevap islemek icin senle sevgili olmaz.
    Sal amk.
    8.5 kiz, sohbeti guzel, sen de icinden ben bunu bi de sikerim diye gecirdin diye kimse seninle sevgili olmak zorunda da degil seni sevmek zorunda de degil.

Burada ki bu yedek vs laflarini da anlamiyorum, kiz zorla mi konusturdu abi seni. Yani yedek olduk yedek olduk diye aglayacaginiza - o zaman - zamaninizi ayirmayin dostlar.
    Kadin erkek isinin bir dogasi var.

Kadinlarin dogasi bu - iyi yada kotu degil.
    Senin de dogan bu - iyi yada kotu degil.

Bambaska 2 canliyiz.

Red ediliysen, ki edileceksin.

100 kizla konusacaksin 98 kere red edileceksin.

Sapiklik yapmadigin mal bi hareket etmedigin surece - amerika da olmanin tadini cikart - .

Dun boya almak icin gittigim yerde 8.5 bi kizla ayak ustu sohbet ettik, ilk lafi ben attim. 
    iyi gunler dedik ayrildim, marketin icinde kizi 15dk sonra baska bir reyonda tekrar denk gelince , karsilikli gulustuk.
    Sanirim bu tanridan bir isaret - telefonunu verir misin - tabi eger evli degilsen yada cennete geri donmek zorunda olan bi melek degilsen falan dedim, kiz guldu snapchat vereyim dedi. 
    Bende kibarca snapchat kullanmiyorum, ama telefon numaran icin de 2. defa sormicam dedim - baska bir hayatta dedim yoluma gittim.

Bu kadar.

takil abicim, red edil ne olacak.

bu sirada kiz bana numarasini da verebilirdi, ama en basindan saldirgan olursan - cinsel sakalar - basbasa kalabileceginizi ima eden seyler vs - baktin kiz yanasmiyor sal gitsin.

ha bu sirada yaptigin seye mr nice guy deniyor. 

https://youtu.be/ZTn2zDLuK1M

Video'yu izle.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emirhan-exp
    emirhan-exp's avatar
    Erkek

kızlar sinyal veriyor ve bunlar çok karmaşık. ama aslında yok çünkü sadece alfa erkeğe yakın olanlara veriyorlar.

bahsedersen büyük ihtimalle deli olarak anılacaksın. 

ama kafa saç hareketleri vesaire kol hareketleri var.

bunlar hatta kliplere kadar düştü.

arkaya savuruyorsa seni sallamıyorum olabilir :D ben de bilmiyorum

emirhan-exp tarafından 29/Tem/25 20:17 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

bu duruma düşmüş sonrasında sıvamış biri olarak yazıyorum Arkadaş ayağına yattıysa görüşme kesitlerini önce azalt ızdırap vereceğini biliyorum ama etrafındaki Kız  sayısını arttırıp en az biriyle samimiyeti arttır 

kendini küçük yada değersiz gösterecek söylemlerin alayından Kaçın, yaşam tarzını bilmiyorum ama ilerisi için kendini geliştirebileceğin veya varsa hali hazırda devam ettirdiğin bişe onu biraz daha ilerlet kendine yatırım yap. 

biraz saçma gelicek belki ama etrafımdaki bazı kişilerde 2 seçenek olur ya orda kalırsın bu seni içten içe zamanla parçalar, yada Kıskandırma mevzularından kızın aklında yoksa bile solucan kaçar! 

ve benden sana bir abi Tavsiyesi Kimsenin YEDEK lastiği olma kardeşim bu bir seçenek dahi olmamalı! 

evet canın çok yanıcaktır tabi ayran gönüllü biri değilsen. ama kızın etrafında da öyle kimse yoksa yok düşünöüyorum ben vs vs onlar falan fasa fiso illa kafasında bir ideal tipi vardır onu istiyordur. 

Living Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek

Hatunlar çok oynuyor. Gerçek personalarını görebilmek zor,  belki evlenirsen.

Hele bir de alımlı çalımlıysa vay haline. Çıktığın yere geri sokar seni.

Bazen erkek olmak çok zor...

siberturq tarafından 29/Tem/25 23:42 tarihinde düzenlenmiştir

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

bu duruma düşmüş sonrasında sıvamış biri olarak yazıyorum Arkadaş ayağına yattıysa görüşme kesitlerini önce azalt ızdırap vereceğini biliyorum ama etrafındaki Kız  sayısını arttırıp en az biriyle samimiyeti arttır 

kendini küçük yada değersiz gösterecek söylemlerin alayından Kaçın, yaşam tarzını bilmiyorum ama ilerisi için kendini geliştirebileceğin veya varsa hali hazırda devam ettirdiğin bişe onu biraz daha ilerlet kendine yatırım yap. 

biraz saçma gelicek belki ama etrafımdaki bazı kişilerde 2 seçenek olur ya orda kalırsın bu seni içten içe zamanla parçalar, yada Kıskandırma mevzularından kızın aklında yoksa bile solucan kaçar! 

ve benden sana bir abi Tavsiyesi Kimsenin YEDEK lastiği olma kardeşim bu bir seçenek dahi olmamalı! 

evet canın çok yanıcaktır tabi ayran gönüllü biri değilsen. ama kızın etrafında da öyle kimse yoksa yok düşünöüyorum ben vs vs onlar falan fasa fiso illa kafasında bir ideal tipi vardır onu istiyordur. 

Abi kafayı mı yediniz?

Neden acı çeksin ya da çekiyorsunuz?

5 yıllık sevgilinden ayrılırsın, göt olmayı anlarım da, abi kızla öpüşmemiş, elini tutmamış, gözünün içine bakıp romantik 2 dk geçirmemiş. Ne duygusal ne cinsel kızla olan iletişimi yok. Bir insan istese de acı çekemiyor olması gerekir.

CenkSertoz tarafından 30/Tem/25 00:09 tarihinde düzenlenmiştir

The Beginning and The End.
Toplam Hit: 3969 Toplam Mesaj: 46
gonul isleri kari kiz friendzone