Kiz Meseleleri - Red Yemek
-
1. Kızla erkek arkadaş olamaz.
2. O kızın sevgilisi olduğu anda senle arkadaşlığı bitecek veya bitirilecek sevgilisi tarafından.
3. Önüne bak
Enquinx35 tarafından 29/Tem/25 14:01 tarihinde düzenlenmiştir -
hello_world bunu yazdı
"şu an bir ilişki düşünmüyorum ama arkadaşlığımızı da korumak istiyorum" meali; aklımda başkası/başkaları var ama sen de stepne olarak kenarda dur.
+1
-
futurist bunu yazdı
her hoslandiginiz kız size vermek zorunda tabiki o yüzden kız kötü.
manyakmisiniz . sevgili olmakla arkadas olmak arasindaki farkı bilmeyenler defolup gidebilir.
çok sevdigim erkek arkadaslarim var ve hic biriyle yatmak istemiyorum.
kardes sen teklifini yapmissin. bitti yoluna gideceksin.
dikkat et sadece bu zaafini kullanmasin. istedigi zaman sevgili istediginde arkadas olmamalı. cizgini koru.
yakin bir zamanda sinyal verirse yada yakınlasirsa red et. eski samimiyetini de azalt. hicbirsey olmamis gibi devam edersen seni cantada keklik gorur.
kızla erkek arkadaş olamaz cinsel gerilim buna asla müsade etmez. sen arkadaş olduğunuzu sanarsın ama karşi tarafin aklinin bir köşesinde (ılık değilse) hep bir senaryo döner. bunu test etmesi çok basit asla benle yatmayi düşünmez dediğin bir erkek varsa onu ağzından öp bakalim ne tepki verecek ?
https://www.youtube.com/watch?v=RusSL-vhJmw
konu sahibi kardeşim kıza benim yeterince normal arkadaşım var bana kız arkadaş lazım de tepkini net koy araya mesafe koy yedekte kalma hele kızın uydusu konumuna hiç düşürme kendini kızın varsa 2 gram saygısınıda kaybedersin.
yNsr tarafından 29/Tem/25 14:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Hayatın olağan akışı rette yersin, onayda alırsın, bundan sonraki hedeflerine odaklan a kişisi olmaz sa b, b kişisi olmazsa c,
-
Benim anlamadığım teklif olayı. O tarz yakınlaşıyorsan bir an gelir öpüşürsün başlar. Sonra ne olacağını konuşursun.
-
Chaoser bunu yazdı
Benim anlamadığım teklif olayı. O tarz yakınlaşıyorsan bir an gelir öpüşürsün başlar. Sonra ne olacağını konuşursun.
+1
ben de anlamıyorum bu teklifi elini tutarsın belini tutarsın hafif isterse gelir istemezse gelmez.
-
Dostum niyetinin sinyallerini daha ilk başlarda vereceksin. Yok arkadaş,kanka falan g*t ayağı.
Sen ona kız arkadaşı gibi davranmışsan o da seni öyle görür. Sana çekim hissetmez. Siktir et önündeki maçlara bak.
Sen ilgini kes ve red yemekten de asla çekinme. Her red senin için bir yakıt
Devamke
-
futurist bunu yazdı
her hoslandiginiz kız size vermek zorunda tabiki o yüzden kız kötü.
manyakmisiniz . sevgili olmakla arkadas olmak arasindaki farkı bilmeyenler defolup gidebilir.
çok sevdigim erkek arkadaslarim var ve hic biriyle yatmak istemiyorum.
kardes sen teklifini yapmissin. bitti yoluna gideceksin.
dikkat et sadece bu zaafini kullanmasin. istedigi zaman sevgili istediginde arkadas olmamalı. cizgini koru.
yakin bir zamanda sinyal verirse yada yakınlasirsa red et. eski samimiyetini de azalt. hicbirsey olmamis gibi devam edersen seni cantada keklik gorur.
hocam konuyu açan mürid kıza kötü birşey dememiş ki, ben mi kaçırdım?
---
@317seref
"thank you, next" diyerek yoluna devam etmeni öneriyorum. Eğer hayatında bir arkaraş aramıyorsan kızla da iletişimi kesebilirsin. bunu da ona söyle ve sonrasında onun hayatından çık. iki taraf için de en mantıklı yol bu olur.
red yiyerek gelen sinyalleri yakalamayı öğreneceksin. her red yediğinde geri dönüp nerede hangi sinyali yanlış yakaladığını incele, notunu al, hatalardan ders çıkart ve hayatına devam et. yada işin başında açık açık konuşacaksın.
ve, hayat bunlara üzülmek için çok kısa..
not: kızla erkek arkadaş olabilir.
-
red yemek erkeğin şanındandır
hemen başka kıza yöneleceksin. kafaya takmaya gerek yok
-
antivir-US bunu yazdı
Aynılarını veya benzerlerini ben de yaşadım ve bunun ilerleyen yaşlarda kadınların dengesiz ruh hallerinden kaynaklandığı kanısına vardım.
Benim en çok karşılaştığım durum ise; bir kız sana mesaj attığı zaman uzun uzun seninle sohbet ediyor ama aynı kız farklı bir zamanda ilk mesajı sen attığında kısa ve basit cevaplarla sohbetten sıyrılıp çıkmaya çalışıyor. Bu durumu muhtemelen regl azgınlığında yükselen hormon değerlerinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Bu durumu fırsata çevirebilmek ve kadın kişisinden daha fazla faydalanabilmek için bir şekilde adet döngüsü öğrenilip hormon değerleri yüksekken harekete geçmek gerekebilir.
Çok uzun yazamayacağım ama özetlemek gerekirse; Kadınlar genelde dengesiz varlıklardır ve mantıkları yerine hormonlarına göre hareket ederler (zaten hormonları yüzünen dengesiz hareketler yapıyorlar). Çok da şeyapma, fazla yaklaşırsan derdinden kederinden iliğini kemiğini kuruturlar, aynı güneş gibidirler. Fazla yaklaşırsan yanar kavrulursun, uzaklaşırsan donarsın. En iyisi merhaba deyip geçmen. İhtiyacın olduğunda milyonlarca ESC hizmet vermek için seni bekliyor ve konuya uzun bir süreçte bakacak olursak ESC maliyeti evlilikten daha ekonomik.
kaşe, imza