Kiz Meseleleri - Red Yemek
-
hepsi ilgi manyağı bu kızların arkadaşlığımız devam etsin olayıda senin duygularının devam edeceğini düşünerek aynı ilgiden mahrum kalmamak tamamen
direk siktret gitsin onun istediğini ona verme kes bağlantıyı direk yanaşırsa da ben arkadaş olarak artık devam edemem de geç bunun neticesinde eğer sana karşı hisleri varsa kendi gelir gelmezse de boşoy gitsin
Amerikada nasıl bilmiyorum ama Türkiyede ki bazı kezbanlar hoşlananı selam vereni filan direk sikmek istiyorsun zannediyorlar inşallah amerikadakiler öyle değildir.
SeRDaR tarafından 30/Tem/25 00:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Yani Turk kizi olsa sal gec derdim ama amerikali oldugu icin belki daha farkli olabilir kulturleri, bilmiyorum. Gerci amerikali diye tek tip bir kultur de yok.
Yasadiklarimdan ogrendigim bazi seyler :
Kizin kapisinda yatarsan degersiz olursun.
Bana siktir git diyen kizin direkt numarasini silmistim, iki sene benimle iletisim kurabilmek icin cabaladi sonrasinda.
Gunun sonunda, ben, duygusal olarak bir seyler hissetme ihtimalimin olmadigi kizlarla cok iyi arkadas olabiliyorum. Buna da okeyim. Ama diger turlu kizlara ya yuruyorum ya da uzak/mesafeli davraniyorum.
-
Baştan arkadaşlığa girmekle hata etmişsin. Olayın gizemi kalmamış seni olduğu gibi biliyor. Bir de açıkça seni beğenmemiş. Fiziksel olarak veya sosyal statü olarak beğenmemiş. Bu duruma düşmemek için önceden biraz yoklama çekmek gerekiyor. Hafiften asılmalar, cinsel şakalar falan... seni beğenip beğenmediğini anlarsın ve ona göre devam edersin. Böyle direkt red yeyince insan kötü olur.
-
317seref bunu yazdı
Hocalar,
Yakın zamanda uzun süredir görüştüğüm bir kıza duygusal olarak acilayim istedim. Benden hoşlandığını düşünüyordum ve oldukça emindim. Ancak verdiği cevap, “Senden arkadaş olarak hoşlanıyorum, şu an bir ilişki düşünmüyorum ama arkadaşlığımızı da korumak istiyorum” şeklinde oldu.
Yani kısacası friend zone yedim. Oysa erkek arkadaş–kız arkadaş gibi çokça vakit geçiriyorduk.
Bu tarz durumlardan siz nasıl çıkıyorsunuz? Ve sonrasinda ne yapiyosunuz?
Ayrıca bu tür şeylerin başıma birkaç kez daha geldiğini fark ettim. Sanırım ilgiyi ve sevgiyi gösterirken karşımdakinin niyeti hakkında doğru sinyalleri okuyamıyorum.
Özellikle de kızlarla tanışırken ilk başta arkadaş gibi yaklaşmadan samimiyet kurmak zor oluyor. Ama arkadaş olduktan sonra da bu sefer ya friend zone’a alıyorlar ya da beni bir “yedek” gibi görüyorlar.
Bu işleri daha iyi anlayabilmek için hangi sinyallere dikkat etmeliyim ve kendimi nasıl konumlandırmalıyım?
-that’s so sweet of you to say! Tonight was really fun and i enjoy spending time with you but i also think i like being your friend right now. I’m not sure of anything more than that at this moment if that’s okay? I wouldn’t want to change anything if I’m not certain so I hope that makes sense to you
ilk satırda diyorki yani senden başka türlü hoşlanmam için bana hediyeler almalısın öyle bedava köfte yok
-
"ama arkadaşlığımızı da korumak istiyorum” şeklinde oldu" Ona sağladığın bir fayda var onu kaybetmek istemiyor sesini kes ve işimi görmeye devam et demiş , sen bize onu söyle bakalım şimdi bu kıza ne iyilik fedakarlıklar yapıyorsun
-
317seref bunu yazdı
Hocalar,
Yakın zamanda uzun süredir görüştüğüm bir kıza duygusal olarak acilayim istedim. Benden hoşlandığını düşünüyordum ve oldukça emindim. Ancak verdiği cevap, “Senden arkadaş olarak hoşlanıyorum, şu an bir ilişki düşünmüyorum ama arkadaşlığımızı da korumak istiyorum” şeklinde oldu.
Yani kısacası friend zone yedim. Oysa erkek arkadaş–kız arkadaş gibi çokça vakit geçiriyorduk.
Bu tarz durumlardan siz nasıl çıkıyorsunuz? Ve sonrasinda ne yapiyosunuz?
Ayrıca bu tür şeylerin başıma birkaç kez daha geldiğini fark ettim. Sanırım ilgiyi ve sevgiyi gösterirken karşımdakinin niyeti hakkında doğru sinyalleri okuyamıyorum.
Özellikle de kızlarla tanışırken ilk başta arkadaş gibi yaklaşmadan samimiyet kurmak zor oluyor. Ama arkadaş olduktan sonra da bu sefer ya friend zone’a alıyorlar ya da beni bir “yedek” gibi görüyorlar.
Bu işleri daha iyi anlayabilmek için hangi sinyallere dikkat etmeliyim ve kendimi nasıl konumlandırmalıyım?
-that’s so sweet of you to say! Tonight was really fun and i enjoy spending time with you but i also think i like being your friend right now. I’m not sure of anything more than that at this moment if that’s okay? I wouldn’t want to change anything if I’m not certain so I hope that makes sense to you
Hocam yaşın nedir bilmiyorum ama herkes aynı tavsiyeyi vercektir. İlgili dişinin umurunda değilsin. Kalbin kırılmasın diye (!) sana bu şekilde birşeyler yazmış. Acil olarak hiçbir şey yazmadan hiçbir serzenişte dahi vb. bulunmadan Thanos parmak şıklatmış ve bu dişi kaybolmuş gibi hayatına devam et yoksa üzülürsün...
-
uzak dur, daha çok üzülürsün yoksa. başka maçlara odaklan
-
yani senden hoşlandığını hissediyorsan hoşlanıyordur aga, ama red yediysen zorlama zaman meselesi arkadaş olarak devam sonra yine dene.
-
Bosluk bunu yazdı
"ama arkadaşlığımızı da korumak istiyorum” şeklinde oldu" Ona sağladığın bir fayda var onu kaybetmek istemiyor sesini kes ve işimi görmeye devam et demiş , sen bize onu söyle bakalım şimdi bu kıza ne iyilik fedakarlıklar yapıyorsun
-gezi/araba
317seref tarafından 30/Tem/25 16:54 tarihinde düzenlenmiştir
-yemek/restoran
-turkyeyi ve yemekleri anlatiyom ballandira ballandira
-katildigimiz 1-2 ay daha devam eden toplu takim sporlari var 1-2 tane (bitince yenitlemeyi dusunmuyorum)
-spordan kaynakli ortak beyaz amerikali arkadaslar var zoraki goruyoz bir birimizi bulusunca orda asik surat gormek istemiyor diye dusunuyorum.
bide kadin usulu icini dokuyo olur olmadik sikko seylere takintili oluyolar.
Boyle oldu soyle oldu falan.
gidecegim bugun ortak takim sporu var.Garip bir enerji olacak.Friendzone devam etmek isteyecek ay cok guzeldi bunlari aciklaman falan da cok siklemeyecegim.
dun baska birinin numarasini aldim onla devam oda patlarsa devamke.
@EcHoLL
kiz oyle biri degil yemekleri bile split yapmak istiyor tam bir demokrat ve liberal.
oluyo boyle hayatta red-kabul olaylari taktigimdan degil.Genel fikir olmasi acisindan siz nasil bu sinyalleri okuyosunuz davraniyosunuz diye soruyordum. -
kız-erkek asla normal arkadaş olamaz. bu tür arkadaşlıklar boş kalmamak yedek tutmak içindir. 38 yaşına kadar senden iyisini bulamazsa altın golü sensin.