Kızı Ayarlamak İçin Ne Derdiniz?
-
ne derdiniz kızı ayarlamak bağlamak için...Fikirleri görelim bakalım.. ne çıkıcak..
Bi tane kız var ayarlamam lazım..kız rest çekmesinde yeter kız çok güzel.
-
her zaman en sağlam yol gidip adam gibi konuşmaktır ama konuşurken kendinden emin olup şekilden şekile girme
kendine güvensağlam dur kabul etmezse kendi kaybeder cillop gibi müridi
-
ArkiYaN bunu yazdı:
-----------------------------
ayarlama düğmen nerde derim.
-----------------------------Guzelmiş, Yarın kullanem xD
-
odun_komuru bunu yazdı:
-----------------------------her zaman en sağlam yol gidip adam gibi konuşmaktır ama konuşurken kendinden emin olup şekilden şekile girme
=) onuda mürit yapıyım bari eğer ki ewlenirsek çocuklarımız olursa besini mürit yapcam:P -
ArkiYaN bunu yazdı:
ayarlama düğmen nerde derim.
=) yok vala bi size danışyım dedim her zaman danıştıysam onarmışımdır sorunlarımı -
Walla arkadaşım bizzat gözümün önünde kıza söle mesaj attı.
"Onu bunu bırakta arkadan vercen mi?"
Cevapta
"Olabilir"
-
Toma2Gm bunu yazdı:
odun_komuru bunu yazdı:
-----------------------------her zaman en sağlam yol gidip adam gibi konuşmaktır ama konuşurken kendinden emin olup şekilden şekile girme
=) onuda mürit yapıyım bari eğer ki ewlenirsek çocuklarımız olursa besini mürit yapcam:P
-----------------------------hacı yapma mürid sonra ne farkı olur senden kabul etmez unutma tbt müridi olmak ayrıcalıktır =)
-
s.ktir et derim
kız = dert
-
hoca cool takıl ya :D bırak kızı mızı çekilmez şeyler onlar hemen hemen hepsi hortum bank :D
-
ya hoca şaka biyana bnce olmasanda olur gibilerinden konuş böle amaan yap =) birazda gizemli ol hoşuna gider hem o seni ister... bu bana bakmaz falan diye düşünür elde etmeye çalışır...
-
hatun de kıza niyeti varsa gelir zaten