Kızı Ayarlamak İçin Ne Derdiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Demon
    Dark_Demon's avatar
    Erkek

ya çok az düzgün cevap gelmiş ya, emirreis'in dediklerine katılıyorum, gerisi de pek işe yarar gibi değil bence (kusra bakmayn)

kızlar genelde komik erkeklerde hoşlanır, olaya espriyle dalmak mantıklı olur :)
    misal (fistandanilus'tan alıntıdır :) )

-pardon saatiniz var mı?

-öhm evet?

-benim de var

gerçi daha iyileri de çıkar elbet

ilk görüşte aşkla ilgili olarak

-pardon ilk görüşte aşka inanırmısınz?

-hınk? ıhm pöfm  /  hayır!

- bende inanmam zaten acaba dedikleri gerçekmiymiş diye kontrol ediyodum

gibi gibi, aklıma yenisi geldikçe eklerim, pek orijinal olmadı bunlar,

yanı sıra evet nabza göre şerbet, ama olaki zaten bi kız kendini güldüren bi erkekten hoşlanmıyosa, bu kız neyden hoşlanıyo diye sorarım, soğuk ve zor bir insan olabilir, uğraştırıp üzebilir, hiç deymeyebilir.

onun dışında bunlardan çok çok daha sağlam bi taktik, biraz sabır gerektirir

kızla tanışıcaxn, bir hafta ilgi göstericexn, ama yavşakça deil, ortamınızı bilmiyorum ama, diyelim okul aynı, orada burada gördün, gidip bi slm verirsin, normal bi hal hatr muhabbeti 1dk sürüyorsa sen 3dkye çıkarmaya çalış, centilmenlik yap kibarlık yap, yılışıklık yapmadan ilgini göster. onu izle! onu izlediğini görsün, beğenilmeyi izlenmeyi çok sever kızlar, ama öküz gibi izlenmicek tabii :) yüznde belli belrsz bi gülümseme olsa izlerken çok daha süper olur. sen bir hafta sabrediceksn ilgini göstericeksn, ha bu arada bi haftanın sonuna doğru kızın msn adresini alırsan fln muhteşem olur, daha rahat ortam yaratılır çünkü :) o bir hafta dolduğunda farkedeceksnki sen baktkça ara ara kızda bakıyo, bakıcaktr, ilgiden hoşlandı bi kere, hala ilgi gösteriyomusn die kontrol edio. ve sen onun kıwama geldiini hissettiinde çat die ilgini kesebilmelsn, sadece adını bildiin ve slmlaştıın bi insanmş gibi dawranabilmelisn, bak nasl o yawaş yawaş senin peşinden koşmaya başlıyo!

aslında biraz ince bi taktiktir, yani ayarı tutturulamadıında hiç bir sonuç vermez, ama azıcık beden dili azıcık 6.his, hayal kurarak değilde gözlemleyerek ilerlendimi büyük çoğunluk kız buna tav olacaktır.

güle güle kullanınız başarılar dilerim :) 

Why Not
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    betterthanwords
    betterthanwords's avatar
    Erkek

Bu kadar Uzatmaya ne gerek Var?

Az ve öz :)))

Ştt Kız Bakarmısın,

Evlimi Bekarmısın,

Benim Gönlüm Sende,

Benimle Çıkarmısın?

"Bir ülkede edebiyat ve sanattan çok siyaset konuşuluyorsa, o ülke üçüncü sınıf bir ülkedir." - F. Nietzsche
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Demon
    Dark_Demon's avatar
    Erkek
    :) e o zaman anca kıçını izleyebilirsiniz dönmüş giderken

Why Not
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzman05
    uzman05's avatar
    Erkek
    Dark_Demon bunu yazdı:
    ----------------------------

kızla tanışıcaxn, bir hafta ilgi göstericexn, ama yavşakça deil, ortamınızı bilmiyorum ama, diyelim okul aynı, orada burada gördün, gidip bi slm verirsin, normal bi hal hatr muhabbeti 1dk sürüyorsa sen 3dkye çıkarmaya çalış, centilmenlik yap kibarlık yap, yılışıklık yapmadan ilgini göster. onu izle! onu izlediğini görsün, beğenilmeyi izlenmeyi çok sever kızlar, ama öküz gibi izlenmicek tabii :) yüznde belli belrsz bi gülümseme olsa izlerken çok daha süper olur. sen bir hafta sabrediceksn ilgini göstericeksn, ha bu arada bi haftanın sonuna doğru kızın msn adresini alırsan fln muhteşem olur, daha rahat ortam yaratılır çünkü :) o bir hafta dolduğunda farkedeceksnki sen baktkça ara ara kızda bakıyo, bakıcaktr, ilgiden hoşlandı bi kere, hala ilgi gösteriyomusn die kontrol edio. ve sen onun kıwama geldiini hissettiinde çat die ilgini kesebilmelsn, sadece adını bildiin ve slmlaştıın bi insanmş gibi dawranabilmelisn, bak nasl o yawaş yawaş senin peşinden koşmaya başlıyo!

aslında biraz ince bi taktiktir, yani ayarı tutturulamadıında hiç bir sonuç vermez, ama azıcık beden dili azıcık 6.his, hayal kurarak değilde gözlemleyerek ilerlendimi büyük çoğunluk kız buna tav olacaktır.

güle güle kullanınız başarılar dilerim :) 

-----------------------------

Ya bunu  Keske kıza daha 2 gun once teklıf etmeden Gorseydım.. malum okullar yenı basladı 

eee bos durcak degılız kızı kesıyoruz edıyoruz ama bıraz Acelecı olduk.. Yanı tam bu anlattıkkların gıbı yapmadım

msn Aldım konustuk ettık faln derken  Bakalım p..tesi kız Evet Yada Hayır ne dıcek

gidene Yol , gelene kol Ver
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

a.q nie kızlar hiç erkek tavlama die bişe çıkarmıolar?

çünkü biz salak değiliz.sadece emellerimiz uğruna tavlanırız.şu topic de kaç kişi "vermiceksen uğraştırma" demiş bi baksanıza..

bu kızlar harbi salak yaratıklar.bi kaç tane akıllı gördüm ama geneli salak a.q.

bu sadece türk kızlarına has bişey midir diye hep merak etmişimdir..kendilerini zor göstermek marifet midir?sonra da "bu ilişki niye yürümedi " "erkekleri hiç anlamıyorum" gibi salakça şeyler çıkarıolar ortalığa.. yalanla başlayan bi ilişki niye yürüsün ki? en başta atmışın kazığını, farklı göstermişsin kendini, alt yapısını yalanlardan oluşturmuşsun.. vay sonracığıma nie erkekler böle...

bu şekilde tavlanacak kızlar var olduğu sürece "gerçek kız" die tabir ettiklerimizi bulmamız çok zor.. kızlar kız olmaktan nasıl utanmıyor anlamıyorum.. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SemihYAZICI
    SemihYAZICI's avatar
    Erkek
    KADINLARA YAKLAŞMAK İÇİN 10 TÜYO!

Seni gerçekten etkileyen bir kadın gördüğünde ne yaparsın? Kabuğuna mı çekilirsin, bir yerde okuduğun etkileyici bir söz mü söylersin ya da öylece dikilip kalır mısın?

Çoğu erkek, bir kadını tavlamak için ne söylemesi gerektiği pek bilmez. Ayrıca erkekler, kadınlara ne söyleyeceklerini düşünürken kafalarını gereğinden fazla yorarlar. Hatta işe yarayacak sihirli bir cümle olduğuna inanırlar. Ne yazık ki böyle sihirli bir cümle yok. Bir kadını etkilemenin tek yolu, ona yaklaşırken ortaya koyduğun özgüvendir.

İşte gerçekten işe yarayacak 10 tüyo.

1. Gözlemle:
    Onu ve çevresini gözlemle ve bir yorum yap. Diyelim ki markettesiniz, onun bir hindili sandviç aldığını gördün. Vakit kaybetmeden ona markette hindili sandviç olup olmadığını sor. Sandviçle ilgili yorumunu da hemen o an yap. Yaklaşımın tamamen doğal görüneceği için sohbete devam edebilirsin.

2. Gülümse:
    Gülümsemek, senin sıcakkanlı ve kendine güvenen biri olduğunu gösterir. Biraz da bilgece bir gülümseme sırf kendini iyi hissettirmekle kalmaz onu da adım atması konusunda cesaretlendirir.

3. Tereddüt Etme: Eğer ona yaklaşırken tereddüt edersen bu emin olmadığın hissini yaratır ki onun üzerinde böyle bir etki bırakmayı istemezsin herhalde. Senin ne istediğini bilen ve bunun peşinden giden biri olduğunu anlaması gerek.

4. Vücut Dilin Pozitif Olsun: Onun yanına başın omuzlarının arasına gömülmüş bir halde gidersen yaratacağın ilk izlenimin iyi olacağını söyleyemeyiz. Oyunun başındayken kırmızı kart görmek hoş olmaz. Omuzların dik dursun ve ona yaklaşırken rahat ol.

5. Ağırdan Al: Ona koşar adımlarla yaklaşma. Bir yere kaçmıyor, senin de acelen yok. Onu ürkütmeyi istemezsin herhalde.

6. Göz Teması Sağla: Göz temasını sakın bırakma. Ona yaklaştığında gözlerini ilk kaçıran asla sen olma. Eğer bu hatayı yaparsan attığın adımın doğruluğundan emin olmadığın izlenimini verirsin. Oysa güzel bir göz teması ile onu kolayca kendine çekebilirsin.

7. Can Kulağıyla Dinle: Sana cevap verdiğinde onu çok iyi dinle. Söylediği her şeyi ilgiyle takip et. Verdiğin cevapların üstünkörü olmamasına dikkat et. Kadınların, detayları yakalayan erkeklerden hoşlandığı aklından çıkarma.

8. Fazla Hareket Etme: Bu hem onun dikkatini dağıtır hem de senin rahat olmadığın izlenimini verir. Sen rahat olamazsan o da rahat olamaz. Her hareketinin kontrollü olmasını sağla.

9. Yumuşak Sesle Konuş: Ses tonun, bu oyunda kullanabileceğin en güçlü silahlarından biri. Sesinde onunla flört ettiğini hissettiren bir ton olursa şansının artacağını bil.

10. Özel Alanına Girme: Bir kadın, onunla tanışan erkeğin çok fazla yakınlaşmasından rahatsız olur. Aradaki mesafeyi korumayı bilirsen ona saygı duyduğunu hissedecektir bu da sana artı puan kazandırır.

Tüm bu tüyoların gerçekte işe yaramasını istiyorsan yapman gereken tek şey; bunları pratiğe dökmek olmalı. Dikkat et de yaratacağı etki seni şaşkına çevirmesin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahaf
    sahaf's avatar
    Erkek

ZeroCooL` bunu yazdı:
    Gözüne Kestirdigin ilk kızın yanına sokul ve meraba Birlikte Yuruyelimi dee dogal olarak Hayır Der (Evet Derse Tamam Nefesini Tuketme Kız Senin) Sende Kosalım Ozaman de Güldüre Bilirsen Kızı Tamamdırr Sonra Basla senden Hoslandım Falan Filan Ama Gulmezsee hemen İsi Centilmenlige Vur Vede Kızdan Uzaklas Ozür Dilerim Rahatsız Ettim gİbi.!
    -----------------------

bak bu metod işe yarıyo ben bi sap olarak denedim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsizan
    Anarsizan's avatar
    Erkek
    Bunu bilmeyecek bişey yok.eğer içki çarpıosa daha ii ama söleyeceklerini unutma...birkaç kadeh sek votkayı içtikden sora kızın yanına gidip ''Beni sevmene karar verdim.Sevinebilirsin.ama sevmiosan ve vermiceksend ehiç uraştırma'' dicen.ya tokatı yersin yada kızı:))

׺°”˜`”°º×ѕσѕισραт׺°”˜`”°º×:
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek
    sana seviyom bana cıkarmısın

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Optimistiq bunu yazdı:

Benimle Çıkarmısın?

nereye çıkıyosunuz a,q ..oldum olası bi anlam yükleyemedim şu teklife! 

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 13104 Toplam Mesaj: 58