Kızı Ayarlamak İçin Ne Derdiniz?
-
mrphs bunu yazdı:
-----------------------------s.ktir et derim
kız = dert
-----------------------------Bencede aq rahatlık batıyormu : )
-
"frekansın kaç güzelim" gibi garip bir espri yapardım :u
-
pardon bayağn danışabülür müyüz
-
-Şeyy..
-Efendim..
-Yok birşey :D
-
hişt hepsi seninmiii
cevap: hayır yarısı annemiinn..
-
Kızı Ayarlamak İçin Ne Derdiniz?
bu soru yüzyıllardır insan evladının beynini meşgul eden faktörlerdir :):): çok fena girdim konuya herhalde :)..öncelikle bana göre kızlar çok duygusaldırlar.ve de sürekli sorunları olan varlıklardır tabi onlara göre böle ama genelde yoktur sorun felan :).ya ailesi ile ters düşer yada güzel olmadıklarını düşünürler.kısaca amaçları trib yapmaktır :)içlerinden de şunu hiç düşünmezler "yaf biri bana sorduğu zaman ne cevap vericem ben ona" :):):) yani ilq defa kızla konuşcaksanız bence kızın biraz böle morali bozuk gibi göründüğü zamanı bulun !.. he bu arada bu taktikleri kötü amaçla kullanmak kesinlike yasaktır!... :)
ya da en güseLi hiç uğraşma :)
-
Benimle bir gece 100 bin dolar senin :)
-
Kızlar bir kalıp değil ki, genel bir yorum yapılsın. O an içinden ne geliyorsa onu söyle, kibar ol desem, hayvani erkekleri seven kızlar var, konus desem sesiz olanı sevenler var, kızlar çeşitli yönleri olan mahlukatlar olduğu için yorum yapmaz zor.
Mesela dün iş çıkışı ....deki hatunlarla birlikteydik, hiç tanımıyorum 30 dk içinde kızı onlarca kez göt ettim, kız bu sabah arada beni gördü sırnaşıyor :) (Çok deli hatun ama biraz kaşarlık var)
Normal bir kız olsa bir daha yüzüme bakmazdı, yani her kız bir değil, nabza göre şerbet vereceksin...
-
konunun yeri AŞK bölümü değil mi a.q?
Tahribat Forum

Genel

Kızı Ayarlamak İçin Ne Derdiniz? bune? :S
-
-pardon bakarmısınız ?
-evet ne var lan
-sizi ayarlamak istiyorum
-ii aferin
:-O