Kızı Ayarlamak İçin Ne Derdiniz?
-
valla hacı ayarlamak için o kadar uğraşmana gerek yok. profilin sağlamsa kıza merhaba demen yeter. anında götü kalkar ve koluna girer. başkalarına hava atar... Klasik gerçekler (:
-
bi sn bakarmısınız ?
evet
saatiniz kaç acaba
2:30
teşekkür ederim :D
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------kim bakarsa baksın yangına düşer
gözlerimi senden ayıramadım
bugünüm yarınım sana emanet
bu deli hasrete dayanamadım
dilinin ucunda balın olayım
kırma beni dalın olayım
başka birini koyma yerime
sen bana gel ben kulun olayım
sen ipliksin ben iğne
sen iliksin ben düğme
ben aşkı sende buldum
değme keyfime değme
eğer dertli aşıksan bir mektuba bunları yaz. bu şarkı aslında sözleri kızları yakarrrr.
-----------------------------
gerçekten bu güzelmiş.. -
işlem budur kız ne derse düşüncesinib oş olduğunu ilerde çok daha kötüye dönüşecğininden bahsedin.
-şimdi yaşım kaç ilerde düşünüyorum arkadaşlığı....
dedi ya işte cvp şu
- tamam ilerde diyelim yaş şimdi 20 oldu 25 ee hemende tanımadan evlemezsin ki en az 3-5 yıl flört edeceksin ee 3-5 senein sonunda anlaşamadık evlenmekten vaz geçtik ne oldu yaş 30 birdehe deneyeceksin oldu yaş 35 hı şimdi 35 yalından sonra evlenmenin ne alnamı var bütün heyetının güzelliklerini bekar yaşayacaksın ,....
ses tonu çok önemli birde ama ben böle kendırdım
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------bi sn bakarmısınız ?
evet
saatiniz kaç acaba
2:30
teşekkür ederim :D
saatiniz kaç para diye sorcam ben belki anlar biraz -
:D anlasa bile çaktırmazlar, ille söyletecekler. söyletmeden kendileri gelmez. koşturmadan kabul etmez. düşünmeden kabul ettim demezler:S
-
ZeroCooL` bunu yazdı:
Gözüne Kestirdigin ilk kızın yanına sokul ve meraba Birlikte Yuruyelimi dee dogal olarak Hayır Der (Evet Derse Tamam Nefesini Tuketme Kız Senin) Sende Kosalım Ozaman de Güldüre Bilirsen Kızı Tamamdırr Sonra Basla senden Hoslandım Falan Filan Ama Gulmezsee hemen İsi Centilmenlige Vur Vede Kızdan Uzaklas Ozür Dilerim Rahatsız Ettim gİbi.!
bunu denicem harika ... :-)) -
çakmağınız varmı ? de oda yok derse zaten ben cüara içmiorumda direkt meraba tanı$abilirmiyiz die olaya girmiim die bi intro yaptım dersin sonra ne gele gele :P ama önce arklarından bilgi al ak kızın huyu suyu nasi emirreis in dedii gibi hetürlü kız tiplemesi var :F belki yapcaan en ufak hareket sana olumsuz puan amkcak :D
-
wermiceksen hiç uğraştırma de :)
-
--pardon ilk görüşte aşka inanır mısınız?
-hayır!!
--e bi daha görüşelim o zaman!!
de.