Kızı Nasıl Tavlarım ?
-
Bizim evin yakınında bir vestel bayi var kız burda çaşışıyor. her gün pc başında ne zaman geçsem onu görüyorum. bu kızı nasıl tavlarım. daha önce bi kıza arkadaşlık teklif etmişdim cevabı hayret içinde neeeee diyip suratıma bakmışdı. sonra abisine sölemişdi, bende kaçmışdım. yine bu şekilde olmasını istemiyorum şimdi bu kıza nasıl yaklaşırım. beni tanımıyor ... :)
-
Bi dil at geçerken biter bu iş..
-
her allahın günü git bişilerin fiyatını sor,belli bir süre sonra dikkatini çekersin.göz teması filan kur.sonra tekrar gel bişiler düşünürüz.
-
amk oraya git habire fiyat sor bi eşya al bozuk çıktı gel bizim eve tamir edek de xD
-
bi kıza arkadaşlık teklif etmek cok sacma bence
aşıksan bunu tek başına yaşa hocam hatla ona aşık oldugunu bıle söleme en güzeli böle olur
inan bana tecribe konusuyor hem aşk tek kişiliktir iki kişinin yaşadıgı sevgıdır
-
Hahahaha lan öldüm hocam sen manyak mısın ya hahaha.
Abisine sölemişti bende kaçmıştım :D
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
amk oraya git habire fiyat sor bi eşya al bozuk çıktı gel bizim eve tamir edek de xD
-----------------------------hacı zaten daha ötesi yok bunun :D:D:D
-
Hocam kız tavlamak diye bişey yoktur. Olsa bile kız seni tavlamış ::) Neyse uzatmayalım git böyle bi aracı bulmaya calıs once o tanıstırsın telefon mesaj felan, olmadı diyorsan kızla git böyle tatlı konus, sarkmadan abazalık yapmadan cok hossunuz felan bişeyler olabilir mi ? ama en iyisi aracı arkadaş bulmak bence :)
-
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------
Bi dil at geçerken biter bu iş..
-----------------------------kesinlikle
-
Tecrübe konuşuyor. İçeriye girecen.
Hanfendi şu plazma televizyonlar hakkında bilgi alabilir miyim diyecen. Anlatacak bilmem ne falan filan süperdir çok orjinal bir alet...
(Tabii o an sakin davranman çok önemli)
Çok zekice tasarlamışlar ama hiç biri senin kadar kusursuz değil diyecen. Tabii karizmatik baygın bir bakışla kızın gözünün içine bakarak. Kız gülümsedi mi olay bitmiştir. Maksimum 3 gün sonra aynı yatakta uyanırsınız. Yok eğer takdik işe yaramadıysa kız zorlu çıktıysa sana başka takdiklerde verebilirim.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Tecrübe konuşuyor. İçeriye girecen.
Hanfendi şu plazma televizyonlar hakkında bilgi alabilir miyim diyecen. Anlatacak bilmem ne falan filan süperdir çok orjinal bir alet...
(Tabii o an sakin davranman çok önemli)
Çok zekice tasarlamışlar ama hiç biri senin kadar kusursuz değil diyecen. Tabii karizmatik baygın bir bakışla kızın gözünün içine bakarak. Kız gülümsedi mi olay bitmiştir. Maksimum 3 gün sonra aynı yatakta uyanırsınız. Yok eğer takdik işe yaramadıysa kız zorlu çıktıysa sana başka takdiklerde verebilirim.
-----------------------------oha direk patrona veya abiye şikayet durumları olur yine :)