Kızı Nasıl Tavlarım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

Bizim evin yakınında bir vestel bayi var kız burda çaşışıyor. her gün pc başında ne zaman geçsem onu görüyorum. bu kızı nasıl tavlarım.  daha önce bi kıza arkadaşlık teklif etmişdim cevabı hayret içinde neeeee diyip suratıma bakmışdı. sonra abisine sölemişdi, bende kaçmışdım.  yine bu şekilde olmasını istemiyorum şimdi bu kıza nasıl yaklaşırım. beni tanımıyor ... :) 

www.tekno50.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Bi dil at geçerken biter bu iş..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    her allahın günü git bişilerin fiyatını sor,belli bir süre sonra dikkatini çekersin.göz  teması filan kur.sonra tekrar gel bişiler düşünürüz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    amk oraya git  habire fiyat sor bi eşya al bozuk çıktı gel bizim eve tamir edek de xD

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

bi kıza arkadaşlık  teklif etmek  cok sacma bence

aşıksan  bunu tek başına yaşa hocam hatla ona aşık oldugunu  bıle  söleme  en güzeli böle  olur  

inan bana  tecribe konusuyor hem  aşk tek kişiliktir    iki kişinin yaşadıgı sevgıdır  

kontra bisiklet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hahahaha lan öldüm hocam sen manyak mısın ya hahaha.

Abisine sölemişti bende kaçmıştım :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:
    -----------------------------
    amk oraya git  habire fiyat sor bi eşya al bozuk çıktı gel bizim eve tamir edek de xD

hacı zaten daha ötesi yok bunun :D:D:D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    Hocam kız tavlamak diye bişey yoktur. Olsa bile kız seni tavlamış ::) Neyse uzatmayalım git böyle bi aracı bulmaya calıs once o tanıstırsın telefon mesaj felan, olmadı diyorsan kızla git böyle tatlı konus, sarkmadan abazalık yapmadan cok hossunuz felan bişeyler olabilir mi ? ama en iyisi aracı arkadaş bulmak bence :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

nuggets54 bunu yazdı:
    Bi dil at geçerken biter bu iş..

kesinlikle

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Tecrübe konuşuyor. İçeriye girecen.

Hanfendi şu plazma televizyonlar hakkında bilgi alabilir miyim diyecen. Anlatacak bilmem ne falan filan süperdir çok orjinal bir alet...

(Tabii o an sakin davranman çok önemli) 

Çok zekice tasarlamışlar ama hiç biri senin kadar kusursuz değil diyecen. Tabii karizmatik baygın bir bakışla kızın gözünün içine bakarak. Kız gülümsedi mi olay bitmiştir. Maksimum 3 gün sonra aynı yatakta uyanırsınız. Yok eğer takdik işe yaramadıysa kız zorlu çıktıysa sana başka takdiklerde verebilirim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Tecrübe konuşuyor. İçeriye girecen.

Hanfendi şu plazma televizyonlar hakkında bilgi alabilir miyim diyecen. Anlatacak bilmem ne falan filan süperdir çok orjinal bir alet...

(Tabii o an sakin davranman çok önemli) 

Çok zekice tasarlamışlar ama hiç biri senin kadar kusursuz değil diyecen. Tabii karizmatik baygın bir bakışla kızın gözünün içine bakarak. Kız gülümsedi mi olay bitmiştir. Maksimum 3 gün sonra aynı yatakta uyanırsınız. Yok eğer takdik işe yaramadıysa kız zorlu çıktıysa sana başka takdiklerde verebilirim.

oha direk patrona veya abiye şikayet durumları olur yine :)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
Toplam Hit: 10052 Toplam Mesaj: 42