Kızı Nasıl Tavlarım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Göz teması filan yalan hacılar.

Artık kızlar piçlik yapan erkeklere yanaşıyor. Bakın geçen diyarbakırda mega center vardır. Şeker satan bi kız vardı üst katta. İddaaya girdik arkadaşla tavlarım diye. Neyse gittim kızın yanına her şekerden bir tane aldım poşete koydum darttı. Çıkardım hepsini tek tek yedim.

Hepsini taddım ama hiç biri senin kadar tatlı değil dedim karıya. İşin piçliği burda... Kız gülmeye başladı ama tutamıyorum. Muhabbet açıldı o da dicle üniversitesinde öğrenci çıktı. Kızlan 2 haftadır çıkıyoruz. Nasıl başımdan def edecem onu planlıyorum.

Yani eskisi gibi bakış şiir şarkı filan yalan bak. Vallahi bak inanın siz hayvana... Piçlik sanatını iyi öğrenmeniz lazım bi kere.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydin
    maydin's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Tecrübe konuşuyor. İçeriye girecen.

Hanfendi şu plazma televizyonlar hakkında bilgi alabilir miyim diyecen. Anlatacak bilmem ne falan filan süperdir çok orjinal bir alet...

(Tabii o an sakin davranman çok önemli) 

Çok zekice tasarlamışlar ama hiç biri senin kadar kusursuz değil diyecen. Tabii karizmatik baygın bir bakışla kızın gözünün içine bakarak. Kız gülümsedi mi olay bitmiştir. Maksimum 3 gün sonra aynı yatakta uyanırsınız. Yok eğer takdik işe yaramadıysa kız zorlu çıktıysa sana başka takdiklerde verebilirim.

Evet bu Hayvanın söledikleri bunların içindeki en mantıklısı...

İmza yerine parmak basmayı tercih ediyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

pm at  hocam konusalim .. taktik wermem ama yardimci olurum ...

su sitede bendne iyisi yok ama :D 

Nerede o eski günler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    Göz teması filan yalan hacılar.

Artık kızlar piçlik yapan erkeklere yanaşıyor. Bakın geçen diyarbakırda mega center vardır. Şeker satan bi kız vardı üst katta. İddaaya girdik arkadaşla tavlarım diye. Neyse gittim kızın yanına her şekerden bir tane aldım poşete koydum darttı. Çıkardım hepsini tek tek yedim. 

Hepsini taddım ama hiç biri senin kadar tatlı değil dedim karıya. İşin piçliği burda... Kız gülmeye başladı ama tutamıyorum. Muhabbet açıldı o da dicle üniversitesinde öğrenci çıktı. Kızlan 2 haftadır çıkıyoruz. Nasıl başımdan def edecem onu planlıyorum.

Yani eskisi gibi bakış şiir şarkı filan yalan bak. Vallahi bak inanın siz hayvana... Piçlik sanatını iyi öğrenmeniz lazım bi kere.

aq bunu ben yapsam ya tokat yerim ya da sevgilisi vardır cıkıp karşıma dikilir. gökten .... yağsa bize y... düşer :D

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Empati kuracağınızı umarak ve de samimiyetinize güvenerek sözlerime başlama gereği hissettim. Kısa bir sürelikte olsa size karşı içimde var olan hisleri aktarmama izin verir misiniz?

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

Hahahaha lan öldüm hocam sen manyak mısın ya hahaha.

Abisine sölemişti bende kaçmıştım :D

adam haklı u devirde erkegin sevgilisi olunca delikanlı serseri aşık :D kızın sevgilisi olunca orospu  bu kadar basit işte

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uglyking
    uglyking's avatar
    Erkek

aslında bi kızı tavlamanın en iyi yolu onun en iyi kız arkının senin hakkındaki düşüncelerini bilmen ama öncelikle sen bu kızın bi nosunu bul bi yerden ürkütmeden arklık fln kur ama seviyeli olsun kanka fln ayağına girme gerisini halledersin ztn

bugün ise hayat ,dünün de geleceğin de amk !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    kırmızı mini cooper S ile tavlayamayacagın kız yok

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dükkanda çalışan birisini dükkanın içine girip bağlıyamazsın istersen dünyanın en komik espirisini en iyi iltifatını yap :) 

Bekliceksin iş çıkısı evini takip edicektin iş çıkışıda yanaşmıcaksın o zamanda günün yorgunluğu vs. seni sallamaz. Kızın izin gününü dışarda olduğu bi günü yada sabah işe gidioken ki bi günü denk getiriceksn.

Diceksin ben bi kusur işledim ne alaka filan dicek senden çok hoşlandım ve senden koparamdım kendmi dicen sabah onun için kalkıp ilgi gösterdiğini görünce istemese bile hoşuna gider ilgiyi severler. Ayrıca odunsu kağıttan ezberler gibi konuşmucksn ee öö kalmıcaksn naza çekerse kendini bi daha inat eder olmaz o iş:)

biraz tipte varsa kılık kıyafet yerindeyse kız kekeler sonra çıkalım mı filan demicn arkadş olabilirmyz diceksn telefon kullanıomusn dicen evet dicek iyi günlerde kullan dicen haha yapıck sonra neyse benim numaram bu not alırmsn görüşmek istiyorum seninle diceksin. Buna benzer espiri türetebilirsin..

Sonra msglaşıcaksın ne kıroca ne odunca nede fazla sulu olmucaksn orta ayarını bulucaksın bağladıktan sonrada aşkm bak senin için osuruorm de zartla yinede tiskinmez yeterki bağla ve sonrasnda da güven kazandır ver kösküyü gitsn seviosan evlen sevmiosan eğlen :D  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

hayvanın dedikleri doğruda kıza söylediklerinle tipininde doğru orantılı olması gerekiyo

hayvan bi foto koyarsan iyi olur :D

Toplam Hit: 10053 Toplam Mesaj: 42