Kızla Tanışma Yardımm
-
Sevgilisi olan bi kıza bakıp sevgilisi olup olmadığını anlamanın bi yolu yok hocam... :)
Sen şartlanmışsın :)
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------
boşver hoca ararsada yanlış numara de tanımıyorum de uzak dur o yaratıklardan. kaldı ki o kağıdı yırtıp atmıştır zaten.
-----------------------------kendimimi beceriyim ya :) şaka bitarafa bende oyle düşünüyorum ama olmuyor kanka sarılmam lazım.
-
iyi o kadarda cesaret edebilmisin ararsa arar aramazsa hic takma :)
-
edit
-
Aryan bunu yazdı:
ben kız miletini çözemedim. yllardır araştırıorum ve bu işin içindeyim. çözemedim hacı. muhtemel birkaç olasılık var
1 çok namuslu bi kız olup utancından bişey diyememiştir(numaranı vermedi sanaya)
2 yırtıp atar üstünede gerizekalı der
3. arayabilir
4- aramakta tereddüt yaşıordur belki çok sonra arar
5. hiç bişi olmaz ne arar ne sorar
sana gelelim..
iş adresini sölemişse git o taraflarda takıl
-----------------------------kanka tespitlerin iyi gelişmeler o şekilde olabilr..işini öğrendikten sonra hangi departmanda çalıştığınıda sormuştum..günde onlarca uçağın kalkıp indiği yer olunca bulmak çok zor en pis tarafı kızın adını sormayı unuttum.
bayan mürideler nerde yaw
-
Kızın adı çok önemli hocam nasıl unutursun :D
Kızla hiç muhabbetin olmasa bile, yanından geçerken adını söyleyerek selam verirsen dikkatini çekersin kızın. : ) -
renegadealien bunu yazdı:
Sevgilisi olan bi kıza bakıp sevgilisi olup olmadığını anlamanın bi yolu yok hocam... :)
Sen şartlanmışsın :)
-----------------------------üstad, olmayan yolda yürüyoz işte naparsın :)
-
hocam kız milleti çok kararsızdır:) napcagı hç belli olmaz.. belki arar belli mi olur::D
-
Sen zaten tanışma olayına girmişsin hocam neye yardım edeceğiz onu anlamadım (:
oturup kızın aramasını bekleyeceksin.
-
usta damdan düşer gibi hemen numarasını neden istedin sonra alırdın.önce güven sağlıcan