Kızla Tanışma Yardımm
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
sewgilisi olmayan bi kıza benziodu bana türk filminden cüneyt arkının sahnesini hatırlattı ,))
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1413740706271
-komserim tecawüze uramış galiba
-nerden anladın?
-yüzünde öle bi ifade war D:D::D:D
-----------------------------bak hele dalga muhabbetlerini hiç sevmem,boktan bi giriş yapmışşsın onu bilesin hiç çekilmiyorsun.
-
siyahbereli bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
sewgilisi olmayan bi kıza benziodu bana türk filminden cüneyt arkının sahnesini hatırlattı ,))
-nerden anladın?
-----------------------------bak hele dalga muhabbetlerini hiç sevmem,boktan bi giriş yapmışşsın onu bilesin hiç çekilmiyorsun.
-----------------------------La onu bunu bırakta ne oldu hala aramadı mı kız.
-
baktın aramıyor ır daha görürsen gecen seferkı 1 ytl ıcın özür dılıyorum de cıkar cebınden bir gül ver ona sor bu senın mıydı die:) yanlız şöför sana kayabılır
-
siyahbereli bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-nerden anladın?
-----------------------------yapamadıklarının acısını benim yazımdan mı çıkarıosun ,)) kime göre boktan kime göre komik sen öle komik bi cümle yazarsan bende bu şekilde benzetirim bu kadr basit kızın alnındamı yazıo sewgilisinin olmadığı we kadınlar sewgilisi bile olsa genelde tabi hepsi deil o ilgiyi almak isterler doyumsuzlardır
-
irwa bunu yazdı:
yapamadıklarının acısını benim yazımdan mı çıkarıosun ,)) kime göre boktan kime göre komik sen öle komik bi cümle yazarsan bende bu şekilde benzetirim bu kadr basit kızın alnındamı yazıo sewgilisinin olmadığı we kadınlar sewgilisi bile olsa genelde tabi hepsi deil o ilgiyi almak isterler doyumsuzlardır
-----------------------------şşşşş agaaaa irwa keeeessss
-
degree bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
yapamadıklarının acısını benim yazımdan mı çıkarıosun ,)) kime göre boktan kime göre komik sen öle komik bi cümle yazarsan bende bu şekilde benzetirim bu kadr basit kızın alnındamı yazıo sewgilisinin olmadığı we kadınlar sewgilisi bile olsa genelde tabi hepsi deil o ilgiyi almak isterler doyumsuzlardır
-----------------------------şşşşş agaaaa irwa keeeessss
-----------------------------saygısızlık yapma keste ne demek?? haddini bil
-
şşşşş agaaaa irwa keeeessss
-----------------------------sana kes demiyorum yani biliyo taktir ettim anlamında.
-
degree bunu yazdı:
-----------------------------sana kes demiyorum yani biliyo taktir ettim anlamında.
-----------------------------tmm o zaman araya wirgül koysaydın keşke neyse çıkıştım kusura bakma
-
degree bunu yazdı:
-----------------------------hacı sen nece konuşuyon ya :S kelimeler Türkçe de:W şahsen ben bişe anlamadım da :D
-
sirpence bunu yazdı:
-------------------------hacı virgül koymayı sevmıyorum pek koyunca nokta koyuyorum.biraz kendini ver benim yorumları okurken :)