Kızla Tanışma Yardımm
-
kesinlikle doğru söylüyor arkadaş numarasını istemicektin.Sen kızın hoşuna gitmişsen bile o şöyle düşünmüştür"numaramı versem beni basit bir kız olarak görebilir en iyisi vermiyim ne gerek var zaten " kıza yaklaşma uslubun da yanlış bence. Böyle anlattığın kadarıyla kızdan etkilenmiş şaşkın modundasın onun yerine daha ciddi olarak otobüsten inip özür dileyerek tanışmak istediğini böyle birşeyin ilk defa başına geldiğini belki birlikte birer kahve teklif edebilirdin ardından hemen hayır dememesi için rica edersin kendinden emin bir tavırla. şimdilik ismini öğrensem benim için yeterli dersin ve başka güne randevu alırsın . Tabi herkesin yoğurt yiyşi farklıdır.İnş hayırlısı neyse o olur :)
-
otobüsdegördüm.com
yıllar sonra evlenip çocuklarınız olduğunda küçük kız anneye sorar
-hey anne babamla nasıl tanıştınız anlatsana,
-otobüsde
-ok :S
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
ondan once inmekle hata etmissin. onunla beraber inecektin. takip edecektin israr edecektin. zorlayacaktin :) tenhada kistiracaktin ...
saka bi yana inmeseydin keske. muhabbeti biraz d aha iletletip kendinden bahsetseydin is degirdi. soylerdin oyle her onume gelen yazilmam falan diye...
insallah arar ararsa aklini cel kandir yap bi kac oyun
kelime oyunu
iyi cesaret edip mazaret bulup muhabbet kurmussun bu arada
-----------------------------tam üstüne bastın,inmeyip konuşmaya devam edebilrdim..ama ısrarcı olmamak için yaptım.zaten beni bir kere arasa olay bitmiştir.:)
-----------------------------cozdum ben seni :) aradimi o is tamadir sende bendensin :)
-
konuyu takip ediyorum :D benim için de onemli bu konu .:D
-
erkek değil misiniz hepiniz aynısınız :/
ps: içimde gizli bir i.nelik yok sadece otobüsteki kızın duygularına tercüman oldum :|
-
Konuyu takipdeyim
-
aramaz :)boşa umuda gerek yok :)
-
1 tl düşmüş sizin mi ? muhabbeti iyimiş ben biraz utangaçım görrüm kız bana bakar ben bakarım ama harekete geçemem utanırım sanki ağzıma vurucak en fazla siktir git der.
Senin konuna gelirsek Hocam eğer sen numarasını istedğinde hayır dediyse aramayacaktır.. otobüsten onla inmeliydin.. -
tüm tpt bekliyor sonucu benim gibi.
-
sewgilisi olmayan bi kıza benziodu bana türk filminden cüneyt arkının sahnesini hatırlattı ,))
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1413740706271
-komserim tecawüze uramış galiba
-nerden anladın?
-yüzünde öle bi ifade war D:D::D:D