Kızla Tanışma Yardımm
-
ve yine irwa olaya müdehale eder...
-
vağyt .d para taktiği iyimiş .D sonucu bekliyorum adamım ama aramaz gibi :) bence.
-
Ya para benden düştü deseydi ne olucaktı ? (:
-
para olayını çok beğendim kızdan ümidi kes bence
-
1 TL uzatınca kız anlayıp seni fakir sanmıştır. 50lik banknot uzatıp sizden mi düştü deseydin o zaman telini verirdi :D
-
yakışıklıysan arayacaktır. ''kız milleti bu''
Taktik Yöntemin güzelmiş bu arada (:
-
her otobus duraginin daimi kaderi olan insanlardir bunlar. ruhu, bedeni, ici cekilir sevdicegi gorunce. asla otobusu kacirmazlar, her zaman erken cikip durakta yerlerini alirlar. gizli a$k beslenen ki$i ufukta goruldugunde "aman sabahlar olmasin!" kahkahalari yukselir iclerde bir yerde. a$ik olunan ki$iyle ayni otobuse binilmiyor ise kesinlikle ondan once binilip terkedilemez durak. once o binsin, doya doya izleyeyim, i$e gec kalsam bile problem degil diye du$unur ve akabinde kariyer hayatini belki de ba$lamadan bitirir. neyse sorun degildir. ve fakat eger ayni otobusun yolculariysa muhakkak o ki$iyi net ve caktirmadan izleyebilecegi bir koltuk secer kendine. eger otobus kalabalik ise oturdugu yeri payla$ir, kendisi ayakta ustelik platoniginin dibinde yolculuk eder. garip bir mutluluk ya$ar.
bir gun platonik hisler beslenen ki$i gelmezse kesinlikle ki$inin gunu berbat gecer. paranoyaya baglar kendini.
-acaba ta$indi mi?
-lan yoksa manita yapti da eleman sabah onu almaya mi geliyor?
-lan evlendi mi?
-yoksa artik minibuse mi biniyor?
alir ba$ini gider bu du$unceler i$te.. alıntı:uludağsozluk -
wallah arkadaş bir kızla tanışmak güzelde ilerletme işi zor ya
-
atmıştır çoktan umutlanma hocam hayat filmlerdeki gibi değil.
bu gibi durumlarda şu sözleri öneririm :D
-merabalar telefon numaramı kaybettim sizinkini ödünç alabilir miyim ? (telefon numarası kısmını isim,adres,msn gibi değişkenlerle kullanabilirsiniz) -
sonucu cok mereak ediyorum :) -taktik güzelmiş-