Kızlar Cinsel Deneyimlerini Sizce Saklıyormu
-
2 yabancı kız arkadaşımın yaşadıgı olayı anlatayım..(türk kızları tamamen farklı)
işte ben biriyle takılıyorum.benimkinin arkadaşıda bakınıyor etrafa clubta..neyse ona zenci geldi fln yanaştı.kız sırf merak ettiği için zenciyle gitti o gece.ertesi gün öğlen eve geldi.konusmaya basladılar..zencininkini anlatıyordu kız.güldüler fln..vücudundan fln bahsettiler.uzunlugundan fln..cok rahatlardı..
türk kızlarına gelince...bi çok şeyi yaparlar ama sadece (kaba tabirle) patlatmazlar...sende zannedersin ki aa bu temiz kız..halbuki neler olmuştur.ha bunu bilmende cok zor..aralarında da pek konusmuyorlar..ama kızların ortamına bağlı..ortam var ortam var.. -
kadınların kocalarından bile sakladığı çok şey wardır ama bu dediğin konuya gelince tamamen karşısındakine göre hareket eder yani adam eğerki dar görüşlüyse saklar ama açık görüşlüyse anlatır
-
sen açığa vurursan sapık abaza derler, halbuki onların içindekini bi bilseniz, yanlarında melek kalırsınız.Masumluklarına bakmayın, direkt konuya girin, onlar senden benden abaza.
-
Hocam bizim memlekette bunu anlatana o*ospu anlatmayana melek dedikleri için saklıyorlar genelde. 'Bende şans olsa anamdan kız doğardım' derler ya, o başka memleketlerde geçerli hocam Türkiye'deki kızlara sabır diliyorum.
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bizim memlekette bunu anlatana o*ospu anlatmayana melek dedikleri için saklıyorlar genelde. 'Bende şans olsa anamdan kız doğardım' derler ya, o başka memleketlerde geçerli hocam Türkiye'deki kızlara sabır diliyorum.
-----------------------------
hocam yabancılar gibi yapıcaksın, yüz vermiyorlar, insan yerine koymuyorlar, iki çakıp bırakıyorlar, tatlı oluyorsun.Zaten bizimkilerin geneli yabancı erkeklere hasta dikkat edersen. -

kuş uçuşu 20yard ...
-
Chip bunu yazdı:
-----------------------------
gözlemlediğime göre kızlar bu konuda çok temkinli davranıyor..
özellikle birini seviyorsa ve kaybetme korkusu yaşıyorsa bazı şeyleri anlatmıyor..
diğer bir faktörde namus kavramından kaynaklı,
kızın kaba tabirle kendini temiz çıkarması var.
gözlemlerime göre x kızın hiç bir şey yaşamadığını düşünüyorsunuz fakat tanıştığınız
kızın orda oturan veya yakın bir kız arkadaşı onun nasıl biri olduğunu anlatabiliyor..
ve erkek olarak bizde ağzımız açık dinlediğimiz zamanlar oluyor.
sizce kızlar bu konuları erkekler gibi açık açık anlatabiliyormu ?
yoksa biz salak modundamı geziyoruz ?
belkide çok derin bir konu ama sizinde görüşlerinizi merak ediyorum..
-----------------------------arkadaş, kzı bişiler yaşamış olsa (bu çoks evip güvendiği biriylede oaliblir, tamamen tek gecelik bi eğlencede oalbilir) en çapkınlık felan diye sağda solda analtabilirken o kız anlatsa direk kaşar olucak.. bu da acı bi gerçektir.. sapır sapır birazdan dökülür millet evlenmeden veren kaşardır şudur budur vs kimsenin düşüncesine karışmam benide bağlamazda, sen "erkeklik" olsun diye en ufak bi öpüşmeyi bile "yiyiştik abi" diye anlatabilirken , bi kız bunu birine anlatsa adı direk kaşar olur etrafında..
sen kız olsan bu durumda anlatır mıydın? -
kızların birbirine pozisyonlarını anlattığını biliyorum :|
buradaki karakterlerin kız olduğunu düşün işte
-
Çok yakından tanıdığım hayatta yapmaz diyeceğim bir kız meğer bakire değilmiş .
o günden sonra anladımki kız milletinden korkucaksın her türlü şeytanlık var .
-
namus yurektedir.benim mahmut abladaki got hicbirimizde yok.
arkadasin dedigi dogru kiza nasil yaklasirsan oyle olur diye inaniyorum.