Kızlar Cinsel Deneyimlerini Sizce Saklıyormu
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------
SweetyVolty bunu yazdı:
benle konuşuyolar lan, bende mi bi problem var :S
-----------------------------cebite geliosan gelme :D
-----------------------------zahuhzuha :) :) koptm amk
-
Evet saklıyorlar hocam bende saklıyorum anasını satiyım sen ilksin oluyor hep çoğunda kimsenin elini bile tutmadım bilmemne hikaye hepsi takma bu kadar :D
-
Kızlar için genelde liseye üniversiteye başlayan kızların %95 inin hiç erkek arkadaşı yoktur.Herkes o kıza boşta gözüyle bakar erkek arkadaşın olursun sorarsın daha önce farklı şeyler yaşadın mı yok der kızı 3.gütn sarmaş dolaş olursun sonra kendi kendine sorarsın benle 3. günde bu kadar sa onla neler yapar diye ama kabullenmez sende kabullenmek istemezsin onun öyle olmasını o senin gözüne hiç erkek eli değmemiş gibi gelir sende ona öyle gelirsin
-
Genellemiyorum ama kızların %90 ı aynı ve bozuk! Bizim buralardan kızın biriyle çok güzel bir planla internet üzerinden tanıştım, herşey tesadüfmüş gibi yaptım ve bir yabancıymış gibi tamamen ingilizce muhabbet ettim, kız benden hiç şüphelenmedi, kendisinin ve arkadaşlarının cinsel deneyimlerinden tutun okul tuvaletinde neler yaptıklarına kadar herşeyini anlattı. Aslında duyduklarıma pek şaşırmadım, o kız bile anlattıklarını yapıyorsa biraz zıpır bir kız neler yapmaz? Toplum zaten bozuktu, tv, internet, diziler derken iyice kokuşmaya başladık. Şu an etrafıma bakıyorumda 1 tane düzgün kız göremiyorum, sevgilisi olan bir kızın yanından bile arabayla geçince neredeyse içeri atlayacak gibi bakıyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin.
-
Lan neden kızlar hakkında böyle düşünüyosunuzda, erkeklere mikrofon uzatmıyosunuz?
Sen ilksin aşkım, sen ilksin hayatım falan zırvalıklar asıl erkeklerde la :(
O değilde ben hala virginim nolcak amk :)
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Lan neden kızlar hakkında böyle düşünüyosunuzda, erkeklere mikrofon uzatmıyosunuz?
evet hocam haklısın, onun için yabancılar gibi yapmalıyız -
Erkek olarak yeni nesil kızlardan korkun, geceleri tenha sokaklarda dolanmayın beyler mazallah. :D
-
kız milletinin damarına basmayın da naparsınız yapın :D
-
xzxz bunu yazdı:
kuş uçuşu 20yard ...
-----------------------------amu var :D
-
Esconda bunu yazdı:
Lan neden kızlar hakkında böyle düşünüyosunuzda, erkeklere mikrofon uzatmıyosunuz?
-----------------------------gel ben bozayım hoca :D