Kızlar Cinsel Deneyimlerini Sizce Saklıyormu
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
Genellemiyorum ama kızların %90 ı aynı ve bozuk! Bizim buralardan kızın biriyle çok güzel bir planla internet üzerinden tanıştım, herşey tesadüfmüş gibi yaptım ve bir yabancıymış gibi tamamen ingilizce muhabbet ettim, kız benden hiç şüphelenmedi, kendisinin ve arkadaşlarının cinsel deneyimlerinden tutun okul tuvaletinde neler yaptıklarına kadar herşeyini anlattı. Aslında duyduklarıma pek şaşırmadım, o kız bile anlattıklarını yapıyorsa biraz zıpır bir kız neler yapmaz? Toplum zaten bozuktu, tv, internet, diziler derken iyice kokuşmaya başladık. Şu an etrafıma bakıyorumda 1 tane düzgün kız göremiyorum, sevgilisi olan bir kızın yanından bile arabayla geçince neredeyse içeri atlayacak gibi bakıyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin.
-----------------------------bu kısmı sana yazıyorum;
%90 la yüzdelik hesap verebiliyosun ama genelleme yapmıyosun? çok enteresan gerçekten..
kızın doğru ya da yanlış yaptıklarını seni yabancı sanıp anlatması bi bozukluk, senin yabancı ayağına yatıp kızla muhabbete girip konuyu oralara getirmen bozukluk değil?
bu kısmı da genele yazıyorum,
etrafınızdaki insanların bu konular hakkında ki konuşmalarına bi dikkat edin , önce aynaya bakmayı bilmeyen her Türk erkeği etrafında 1 tane düzgün kız olmamasından yakınır.. hepsi ya "kaşar"dır ya "meyilli"dir.. adam gibi bi kız olsa zaten hiç kaçırmazlar , zira kendileride "melek"tir.
klasik erkeğimiz, yoldan geçen her kıza bakar, laf atsın atmasın, istisnasız her kıza bakar , o an yanında kim varsa onunla kızın kıçı başı hakkında geyik döndürür.. aa ama durun hemen yüklenmeyin o "delikanlı"dır..
anne abla varsa onun "namusu"dur, kuzen yeğen onun sorumluluğundadır, ailece samimi olunan bi ailenin kızıda bi ihtimal "bacısı"dır, ama yolda yürüyen her hatun kişi onun potansiyel "yatak arkadaşı"dır.. Çünkü kızların nerden baksan %80-%90 ı içten içe "kaşar"dır ve tamamen kaşarlıklarından böyle süslenip yollara düşerler, gezerler.. ve bu yüzdendir ki onlara bakmak-asılmak kötü bişey değildir, zaten o kızlarda yolda yürürken "herkes kıçıma baksın" diye düşünerek süslenmektedirler.
cinsel bişeyler yaşamak ortada aşk varsa sorun yoktur ama sadece takılmaksa amaç "erkeklikten" dir. "erkeğiz.. ihtiyacımız var"dır.. diğer cephede ise hatun "kaşar"dır..
otobüse felan binersek, helede o otobüste böyle güzel vücudlu bi kız varsa, dokunmalıyızdır ya da taciz etmeliyizdir hee en olmadı gözlerle yemeliyizdir.. çünkü zaten o da istiyodur.. istemese böyle giyinir mi hiç?
takılmalık ilişkiler yaşıyosak, amaçta sadece yatağa atmaksa , e bide atamadıysak kızı yatağa, ikna edemediysek-beceremediysek, "o kız zaten kaşardı oğlum" dur.. "ne o öyle ona ver buna ver, istemem"dir..
hee ola ki yatağa atmışsakta, "oğlum xxx te bi mal var"dır , "vurdum kaçtım oğlum, ne işim olur öylesiyle"dir..
velhasıl 2 cinsiyet vardır.. biz "erkeğiz"dir, diğerleri en az %80 oranında saflıkta "kaşar"dır.. bizim ihtiyaçlarımız vardır, onların kaşarlıkları.. ve bu nasıl bir "namussuzluk"sa erkek tarafı hep "namuslu"dur.. e diğeri "kaşar"dır zaten.
yatağa atmaya hatun arayıp, fırsat bulsa kaçırmayıp sonra bekaretten söz eden "çapkın" arkadaşlara sesleniyorum ;
namus cinsellikle giden bir şeyse eğer "erkek" olan, çapkın değil namuzsuz olduğunu kabullenmelidir.
-
Bişey sormak istiyorum Namus iki bacak arasında değildir diyenlerin kız kardeşi veya ablası varmı ?
Benim yok ve bu konuya rahatça Namus iki bacak arasında değildir diyebiliyorum.
Adlarının kaşara çıkmaması için konuşmuyorlar bana göre..
-
hiç birşeyi değiştirmez bu tip tartışmalar, hep şudur benim ki yapmamıştır yapmaz diye düşünürüz avuntu bu şekilde..
Aşk sevdiğinin pis geçmişiyle acı çekmek zaten..
Yapılacak birşey yok diyemem.. dermiyim ? yok diyemem dimi, evet diyemem, var mı peki ? olabilirmi gerçekten ? eh ıh ımmmm sahi varmı ? tabii yaa, ama aslında yine salağa yatsak iyi olur, ee olurmu ? yapıcak bişe yok ki, doğru söylüyorsun doğruyum dimi ? evet haklısın, sağol, o zaman....... iyi uykular hepimize... sağol sanada.. -
1-618-GR bunu yazdı:
hiç birşeyi değiştirmez bu tip tartışmalar, hep şudur benim ki yapmamıştır yapmaz diye düşünürüz avuntu bu şekilde..
Aşk sevdiğinin pis geçmişiyle acı çekmek zaten..
Yapılacak birşey yok diyemem.. dermiyim ? yok diyemem dimi, evet diyemem, var mı peki ? olabilirmi gerçekten ? eh ıh ımmmm sahi varmı ? tabii yaa, ama aslında yine salağa yatsak iyi olur, ee olurmu ? yapıcak bişe yok ki, doğru söylüyorsun doğruyum dimi ? evet haklısın, sağol, o zaman....... iyi uykular hepimize... sağol sanada..
iyi geceler abi :D -
PyramiD bunu yazdı:
Bişey sormak istiyorum Namus iki bacak arasında değildir diyenlerin kız kardeşi veya ablası varmı ?
Adlarının kaşara çıkmaması için konuşmuyorlar bana göre..um
----------------------------2 adet kzıkardeşim var, ve evet namus kafadadır bacak arasında değil!
Ama bakış açın -hele ki kaşar muhabbeti falan- çok dar/zayıf, 19 yaşında olmana bağlıyorum. Kendini biraz entellektüel anlamda geliştirdiğinde istersen daha detaylı tartışırız
-
Yakında cinsellik ile ilgili bir din çıkarır penisi de ilah ilân edersiniz bu kafayla... Avrupa denen kıta öyle bi' yozlaştırmış ki sizi ne dediğinizi siz bile anlamıyorsunuz.
@gkhn759, kusura bakma kardeş ama senin kadar mezhebi geniş adam görmedim şu ana kadar.
-
Abi ne kadar entel olsanda ne kadar aşsanda kendini yok ya olmuyor maalesef
genetiğimizde var abi kız cinsel ilişkiye girmişse olay bitmiştir maalesef
bunun bakirelikle karıştırmayalım ki bunun çok çeşitli yolları var (anal,oral)
genel olarak budur yani .
Namus büyük derttir uğruna adam öldürüldüğünü bizzat kendim gördüm
gerçekten delikanlı adamsan kendi karının kızının annenin namusunu düşündüğün kadar
karşı tarafınkinide düşüneceksin öyle sokaktan her geçene laf attımı olmaz bu işler .
Adabı budur ama kaç kişi bunu yapıyor oda tartışılır .
Mantık olarak cinsellik normal olarak karşılanmalı denilsede
Ciğerimiz yüreğimiz el vermiyor hocam .
-
gene derin mevzular :)
rome tarafından 11/Ağu/12 13:04 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam su konudan sonra dusundugum ilk sey eger bu konularda adini uzaktan yakindan duymadigimiz kizlar boyle ise adi bir kere bile duyulmus kizlar neler yapmistir kim bilir oldu..
Hocalar bu arada konu baska yerlere gidiyor konuda ilk sorulan kizlarin kendi baslarina yaptiklarini anlatip anlatmamalariydi sanirim. Baskalariyla yaptiklari yada namus meselesi degil..Namus konusu cok ayri bir kavramdir ve kisinin genisligine gore degisir unutmayin bunu lutfen
-
gkhn759 bunu yazdı:
PyramiD bunu yazdı:
Adlarının kaşara çıkmaması için konuşmuyorlar bana göre..um
----------------------------2 adet kzıkardeşim var, ve evet namus kafadadır bacak arasında değil!
Ama bakış açın -hele ki kaşar muhabbeti falan- çok dar/zayıf, 19 yaşında olmana bağlıyorum. Kendini biraz entellektüel anlamda geliştirdiğinde istersen daha detaylı tartışırız
-----------------------------Yaşinin kaç olduğunu bilmiyorum ama lafımdan dolayı bozulduysan kusura bakma..
Saygı duyuyorum.