Kızlar Cinsel Deneyimlerini Sizce Saklıyormu
-

Aklıma bu karikatür geldi muhabbetin üzerine =)
-
Ya son sayfalara kadar okuyamadım bı dus aldım geldım 6 sayfa olmus ılk sayfadan merak ettıgım bır soru var.
Namus nerde aranır? Bunu gercekten merak edıyorum? Uzerınde yuz tane aygırın tepındıgı tay vardır bırde normal tay vardır. Bızım ulkemızde bu boyle kabul gormustur kı boylede olması gerekır. Muslumanlık ınancındada bu boyledır. Namus hem bacak arasındadır hem kafadadır.
Daha once bır erkegı erkegı olarak gormus olan kızla gormemıs kız arasında cok fark vardır. Ha ben butun kızlara gecırıyım ama evlencegım bakıre olsun mantıgınada karsıyım.
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
SpoofU bunu yazdı:
Genellemiyorum ama kızların %90 ı aynı ve bozuk! Bizim buralardan kızın biriyle çok güzel bir planla internet üzerinden tanıştım, herşey tesadüfmüş gibi yaptım ve bir yabancıymış gibi tamamen ingilizce muhabbet ettim, kız benden hiç şüphelenmedi, kendisinin ve arkadaşlarının cinsel deneyimlerinden tutun okul tuvaletinde neler yaptıklarına kadar herşeyini anlattı. Aslında duyduklarıma pek şaşırmadım, o kız bile anlattıklarını yapıyorsa biraz zıpır bir kız neler yapmaz? Toplum zaten bozuktu, tv, internet, diziler derken iyice kokuşmaya başladık. Şu an etrafıma bakıyorumda 1 tane düzgün kız göremiyorum, sevgilisi olan bir kızın yanından bile arabayla geçince neredeyse içeri atlayacak gibi bakıyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin.
-----------------------------bu kısmı sana yazıyorum;
%90 la yüzdelik hesap verebiliyosun ama genelleme yapmıyosun? çok enteresan gerçekten..
kızın doğru ya da yanlış yaptıklarını seni yabancı sanıp anlatması bi bozukluk, senin yabancı ayağına yatıp kızla muhabbete girip konuyu oralara getirmen bozukluk değilAslında orada ironi yapmak istedim, belki "Genellemiyorum ama kızların %90 ı aynı ve bozuk !?! xD" gibisinden ünlem, soru işareti ve smiley kombinasyonu kullansaydım ironim daha iyi anlaşılırdı.
Benim şahsi fikrim bu yönde, ben anadolu çocuğuyum arkadaş, bana geri kafalı, örümcek beyinli, yobaz bile diyebilirsiniz ama asla modern değilim, çünkü günümüzde açık saçık giyinmek, flört etmek, tabuları rahatlıkla konuşmak modernlik oldu.
Bizim kültürümüzde (Anadolu-Müslüman) böyle birşey yok, bugün avrupalılar o kokuşmuş kültürlerini bize empoze etmeye çalışıyor, çünkü insanları maddiyata ne kadar bağlarlarsa, kültürlerinden ne kadar koparırlarsa o kadar çabuk teslim olacaklarını biliyorlar.Bir de, bana göre; "namus≠iki bacak arası" fakat "namus ⊂ iki bacak arası". Kıssadan hisse; benden önce biriyle beraber olmuş bir kıza soyadımı verecek, ondan çocuk yapacak, ve anneme babama gelin diye getirecek kadar geniş değilim!
Farklı görüşlere saygım var, sizde benim görüşlerime saygı gösterin.
Saygılar, sevgiler.
Ek: Kızı yabancı olarak ekleyip bana hayatını anlatmasını sağlamam kendimce bir test idi, ben: "Ben Türkiye'ye gelince neler yapacağız" dedim O= "We have comfortable hotels here, just come here" dedi ve olaylar gelişti xD.
-
Şimdi bazı "erkek" müsveddesi kızları yatağa atar sonra bakire kız ister .. İşte bu ibneliktir..
Bazı kızlar var daha 2.günden öpişmeye ellettirmeye başlar.. İşte bu kaşarlık"tır"..
Birde Şu kavram var bazı şerefsizler elde edemediği kıza kaşar der..
Neyse konu o değil..
Bu cinsellik çok özel bir konu öyle her önüne gelenle konuşulmaz yaşanmaz..
Benim elime 1 kere geçti bu fırsat bazı şerefsizlerin deyimiyle.. ama yapmadım çünkü sevmiyorum o kızı şimdi ben salak mı oluyorum..? Bunu görücez ölünce..
bir kız ile erkek sevgili olabilir el ele tutuşabilir ama daha 2.günden yalaşmaya başlamak kaşar lıktır..
-
Türk kızı lafınada karşıyım ben , böyle kaplara sokmayın insanları.
Ayrıca kız arkadaşımla bu muhabbetlerin amına koyuyoruz , sevgilim değil bişiy değil ,
evde pedler orkidler havada uçuşuyor , regl oluyor idare ediyoruz alttan alıyoruz ,
Gün geliyo aaa smirnoff çok anlayışlı oluyor.
Sikeyim anlayışı ne anlayışı lan , ben utanıyorum amk orkidleri üstüme üstüme atınca ,
gidip mağazadan tanga,g-string alayını beraber beğenince.
ama onlar utanmıyor , orospumu hayır değil olay bu. -
bir kızın iyi olup olmadığı sevişmesinden ve dudak öpüşünden anlaşılabilir...
ayrıca namus 2 bacak arasında değilde beyinde olmalıdır kavramı ise tamamen bağzı insanların fantazilerini söslemiş olduğu bir olaydır..
bundan 10 sene önce böylemi idi milet bu konuları sıkıla darala konuşurdu şimdi sıradanlaştı sıradan olduğu için herşeyin başımıza gelmesi mübah oldu gibi birşey oluyor artık sevgilin aldatması gibi karının kocasını aldatması gib eskide korku vardı milet namusuzluk yapamazdı neden ölüm korkusu şimdi ne var siktir git boşanıyorum adını çıkarma politikası var ama dediğim gibi ölüm korkusu bazen bağzı şeylere engeldi ama şimdi değil allah herkezin kalbine göre değilde kalbinden iyisini nasip etsinki anlıyışıda daha güzel olsun =))