Kızların Cinsel Fantezileri Yok Mudur?
-
lan öyle fantezileri varki aklın durur.
evet onlar duygu ağırlıklı bakıyo.
ama ben neler bilrim nler hey gidi geçmiş hey hey.
-
kompetan bunu yazdı:
-----------------------------
arahman bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşın abartmayı seviyor olabilir mi.
-----------------------------Olamaz arkadaşım sözüne güvendiğim birisi niye çok mu zor sölemesi vs. kızın istemesi olm karşına çıkmadı için sana ilginç gelebilir bu olay
-
Bu konuyo post atmadan duramicam.
Harbiden bu kızlar varya çok şeytan çok. Hep içindekileri saklarlar. Aslında akıllarından neler geçer ne fanteziler geçer. Bunları açığa çıkarman için ona çok güven vermen gerekir, romantik bi ortam yaratman gerekir. Yemin ediyorum sen bıkarsın kız bıkmaz :)
Bayan mürideleri buraya davet ediyorum açıkça konuşmaları için. :)
-
Kitabı bile var ben okudum :)
Benim Gizli Bahçem , Kadınların Cinsel Fantazileri adında kitap bile yazmış kadının teki :) İçinde herşeyi anlatıyordu. Çok değişik konular vardı. Harddan tutunda , tecavüz fantazisine kadar kadın herşeyini anlatıyordu :)
-
EWELANCHE bunu yazdı:
-----------------------------
Birde Meridelerin Cevap vermesini beklemek bile bu ilginç. Eğer müride varsa kesinlikle okumuşlardır hatta yorumlarla dalga geçtiklerini bile düşünüyorum.Fakat bu konuya mesaj yazması için zaten Potansiyel O.. olması lazım
-----------------------------yazmiyolarsa senin gibi evrimini tamamlayamami$ hiyarlarin yuzundendir
-
EWELANCHE
Gladio'nun dedigine katilmamak elde degil :P
gerci atildin galibada giyabinda konusmamak lazimdi.. artik ban acilinca sallarsin. -
kızların duyguları çılgınca olsa da bilinçaltlarına yenik düşüyorlar.yani onlar öle kolay kolay her önüne gelene vermezler kudurmuş olsalar dahi
-
kendimizi çözdükte kızlar mı kaldı abü.Hiç böyle bir fantezinizin olduğunu biliyor muydunuz,ben görünce öğrendim meselâ (:
-
Birçok kızın cinsel fantezileri bizimkilerden fazladır bile. Kendi aralarında mutlaka konuşuyorlardır. Biz nasıl cinsel fantezilerimizi kız arkadaşlarımıza anlatmıyorsak onlar da doğal olarak bize anlatmıyor. Biraz da kültürlerimizden, aile yapısından dolayı cinsellikten korkan kızlar var onlar hiçkimseye de anlatmayabilir.
Bu arada EWELANCHE 'e de birşeyler yazacaktım ama müride hakaretten ban yememek için yazmıyorum. Arkadaşın "Fakat bu konuya mesaj yazması için zaten Potansiyel O.. olması lazım" sözü bayanların neden cinsellik hakkında erkeklerle pek konuşmadığını yeterince açıklıyor. Bu düşüncedekilerin kendilerinde nasıl bir potansiyellik var onu araştırmak lazım.
-
"EWELANCHE, 3/9/2009 7:51:36 PM tarihinde 400 saat sureyle banlandi"
Kendisini 1500 sene muhavafa etmiş bir azmin,istikrarın ödülü ban olmamalı.Etnografya müzesi gökte ararken siz yerde bulmuşsun ve hemen banlamıssınız.Bir devrin çocukları sizleri Türk müzecilik tarihine vurdugunuz darbe ile hatırlıyacak.