folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kızların Cinsel Fantezileri Yok Mudur?

Kızların Cinsel Fantezileri Yok Mudur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

lan öyle fantezileri varki aklın durur.

evet onlar duygu ağırlıklı bakıyo.

ama ben neler bilrim nler hey gidi geçmiş hey hey.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arahman
    arahman's avatar
    Erkek
    kompetan bunu yazdı:
    -----------------------------
    arahman bunu yazdı:

Arkadaşın abartmayı seviyor olabilir mi.

Olamaz arkadaşım sözüne güvendiğim birisi niye çok mu zor sölemesi vs. kızın istemesi olm karşına çıkmadı için sana ilginç gelebilir bu olay 

Life's been getting harder, but I'm hanging in there
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Bu konuyo post atmadan duramicam.

Harbiden bu kızlar varya çok şeytan çok. Hep içindekileri saklarlar. Aslında akıllarından neler geçer ne fanteziler geçer.  Bunları açığa çıkarman için ona çok güven vermen gerekir, romantik bi ortam yaratman gerekir. Yemin ediyorum sen bıkarsın kız bıkmaz :)

Bayan mürideleri buraya davet ediyorum açıkça konuşmaları için. :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Kitabı bile var ben okudum :)

Benim Gizli Bahçem , Kadınların Cinsel Fantazileri adında kitap bile yazmış kadının teki :) İçinde herşeyi anlatıyordu. Çok değişik konular vardı. Harddan tutunda , tecavüz fantazisine kadar kadın herşeyini anlatıyordu :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

EWELANCHE bunu yazdı:
    Birde Meridelerin Cevap vermesini beklemek bile bu ilginç. Eğer müride varsa kesinlikle okumuşlardır hatta yorumlarla dalga geçtiklerini bile düşünüyorum.Fakat bu konuya mesaj yazması için zaten Potansiyel O.. olması lazım

yazmiyolarsa senin gibi evrimini tamamlayamami$ hiyarlarin yuzundendir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    EWELANCHE

Gladio'nun dedigine katilmamak elde degil :P 

gerci atildin galibada giyabinda konusmamak lazimdi.. artik ban acilinca sallarsin.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gizli-kod
    gizli-kod's avatar
    Erkek

kızların duyguları çılgınca olsa da bilinçaltlarına yenik düşüyorlar.yani onlar öle kolay kolay her önüne gelene vermezler kudurmuş olsalar dahi

no sex no hayat
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    kendimizi çözdükte kızlar mı kaldı abü.Hiç böyle bir fantezinizin olduğunu biliyor muydunuz,ben görünce öğrendim meselâ (:

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Birçok kızın cinsel fantezileri bizimkilerden fazladır bile. Kendi aralarında mutlaka konuşuyorlardır. Biz nasıl cinsel fantezilerimizi kız arkadaşlarımıza anlatmıyorsak onlar da doğal olarak bize anlatmıyor. Biraz da kültürlerimizden, aile yapısından dolayı cinsellikten korkan kızlar var onlar hiçkimseye de anlatmayabilir.

Bu arada EWELANCHE  'e de birşeyler yazacaktım ama müride hakaretten ban yememek için yazmıyorum. Arkadaşın "Fakat bu konuya mesaj yazması için zaten Potansiyel O.. olması lazım"  sözü bayanların neden cinsellik hakkında erkeklerle pek konuşmadığını yeterince açıklıyor. Bu düşüncedekilerin kendilerinde nasıl bir potansiyellik var onu araştırmak lazım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

"EWELANCHE, 3/9/2009 7:51:36 PM tarihinde 400 saat sureyle banlandi"

Kendisini 1500 sene muhavafa etmiş bir azmin,istikrarın ödülü ban olmamalı.Etnografya müzesi gökte ararken siz yerde bulmuşsun ve hemen banlamıssınız.Bir devrin çocukları sizleri Türk müzecilik tarihine vurdugunuz darbe ile hatırlıyacak. 

Toplam Hit: 23528 Toplam Mesaj: 95