Kızların Tikky Hastalığı
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
kızlar sana uymuyorsa sen kızlara uycan abi.gözünü sevem ispanyol paça pantolun hasret kaldım beyaz çoraba alamadım elime tesbihi dolaşamadım yumurta topuk ayakkabıyla...:(
-----------------------------Tikky olmamamk için bunlarmı yapmak lazım kı
-
aynısı yaw hoca seninle konuşmak isterim bu konuyu bi msnden falan istersen bende kaynaklar var :D kendi üzerimde denedim :D
-
şu hayatta tikkyler ve tikky olmaya çalışanlar kadar hiçbirşeyden nefret etmedim.conversi artistiği için giyenler falan filan ..bide kızlar yanlarına gidip ay ne kadar tatlı dmiolar mı onlara. off offf
-
Şimdi hacılar kaç tane tikky doktor,bilim adamı vs.. gördünüz şimdiye kadar? Ben hiç görmedim şahsen:)
Buradanda tikky olmak için belli bir zeka seviyesinin altında olmak gerektiği çıkar,öyle herkez olamıyo yani...
-
Tamam sakın olun tikky hunter oynayın geçer :):)
-
ya yerim tikkyleri :P kendiniz olun gerisi gelir. beni ben oldugum için sevmeyen kız sevmesin arkadaş. tikky oldum diye sevende hiç sevmesin hatta mümkünse uzak dursun ;)
-
yakintakip bunu yazdı:
Tamam sakın olun tikky hunter oynayın geçer :):)
-----------------------------onu oynuom sürekli :D
cep için olanıda çıksın
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Cia bunu yazdı:
kızlar sana uymuyorsa sen kızlara uycan abi.gözünü sevem ispanyol paça pantolun hasret kaldım beyaz çoraba alamadım elime tesbihi dolaşamadım yumurta topuk ayakkabıyla...:(
-----------------------------Bir kız için tikky olmaktansa, CW'ye üye olup, bakkal, manav sitelerine ''Selam ve Dua İle'' yazılı index atmayı tercih ederim. :)
-----------------------------işte yorum budur :)
-
şimdi etrafınıza bakıyorsunuz uh kıza bak diyorsunuz ama yanındakine bakınca solucan veya fare tipli ite bak diyorsunuz.
soruyorum ne buluyorsunuz böylelerinde diye saçı çok cix miş :D bigün kafam atarsa saçınamı attırdılar böyle şekil verebildin diyecem :)
sonra neymiş kareli pantolon muş çok şeker duruyormuş
ayağındaki pabuç markaymış son modaymışmışmış
yani üzerine 500ytl harcayınca kızların gözdesi olunuyor
-
2FaN bunu yazdı:
-----------------------------şimdi etrafınıza bakıyorsunuz uh kıza bak diyorsunuz ama yanındakine bakınca solucan veya fare tipli ite bak diyorsunuz.
soruyorum ne buluyorsunuz böylelerinde diye saçı çok cix miş :D bigün kafam atarsa saçınamı attırdılar böyle şekil verebildin diyecem :)
sonra neymiş kareli pantolon muş çok şeker duruyormuş
ayağındaki pabuç markaymış son modaymışmışmış
yani üzerine 500ytl harcayınca kızların gözdesi olunuyor
Yani kız beni değil paramı seviyor.Dmek ki parası olanı sevebilr.Ben bçyle kızı naparım :D