Kızların Tikky Hastalığı
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------
Emireis birşeyi unutmuşsun herşey DILDE biter.
-----------------------------Zaten cool takılıp, kimseyi sallamayan götü kalkmıs ipnelerin hepsi dili akıcı bir şekilde kullanabilir. Çünkü bir nevi özgüven var...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Öncelikle merak ettiğiniz konuya açıklık getirelim. İnsan oğlu daima onu tersleyen, kötü davranan bireyi sevme eylemine girmiştir. Bu özellikle karşı cins yakınlaşmalarda görülür. Bunun içindir ki Seven s...lir, S...ken sevilir seklinde argo dilinde benzetmesi de vardır.
Şimdi tikky dediğiniz elemanlar, kendini bi bok sanan götü kalkmıs kişilerdir. Hal böyle olunca cool takılır ve kimseyi sallamazlar. Kızlarda terslendikleri zaman elde etme ihtiyacı güderler ve etkilenirler. Siz kıza iyi davranırsınız, o sallamaz ama ona kötü davrandıkça sizin avucunuzda olur.
O yüzdendir ki, bunun tikky olmak ile tek alakası budur, götün kalkmıs olacak, kimseyi sallamayacaksın, o zaman bu kızları çözersiniz.
Kaynak:Tecrübe...
Hımm yani tersleyelim mi hatunu?Tersliceksek bunun derecesi ne olacak? Hafif,şiddetli..
Deneyecem ona göre yazarsan sevinirim :)
-
Emirreisin goruslerine katiliyorum kadinlar onlara yag ceken peslerinden gezen erkekleri sevmez :)
-
tikide para var huzur var hoca..kızlar tipinemi bakıo sanıosun...
cüzdanın doluysa tamamdır...
bu konuda yazdığım dökümanı destek@tahribat.com a gönderdim 1dk önce :D uamrım yayınlanır :D
-
http://img49.imageshack.us/img49/981/problemkzyo5.jpg
bakın bi bakalm
-
HoRbY bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------tikide para var huzur var hoca..kızlar tipinemi bakıo sanıosun...
cüzdanın doluysa tamamdır...
O tikkylerin nasıl para kazandıklarını sölim sana genellikle cumartesi gecesi (kopma gecesi) Taxim'e cıkılır clublerde travesti kovalar düşürür gider onu ßippppppppler parasını alır ve cüzdanı para dolar :) Ama bunun kötü bişey var her zaman bipleyemezler o bipledikleri zamanı gelince onları bipler :)
iyide hiçbi tiki kendisi kazanmaz...baba parası yer...babasının ayda bilmem kaç bin ytl parası vardır...oda ondan paynı alır ve sürekli yüktür...ama bunu umursamaz...
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------http://img49.imageshack.us/img49/981/problemkzyo5.jpg
bakın bi bakalm
Puhahah süper ya şimdi anladım :) -
HoRbY bunu yazdı:
Asıl tikky parasız tikkydir bunu unutma :) Ya dedigim gibi para kazanır yada kız parası yer. Parasız oldukları halde kendilerini paralı gösterirler :)
onlara emo dioruz :D tiki değil :Demo'lar 1ytl isteyip dururlar sürekli ve taksimde barlardan ortamlardan çıkmazlar...yada kadıköyde barlar sokağının alayında dolaşırlar 1ytl isterler herkesden...
tiki apayrıdır...para boktur...ama tabi parası okken paralı gibi takılan zübbelerde çoktur...
-
Legislator bunu yazdı:
bkz:http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=110
-----------------------------Holy döktürmüş :) Yeni gördüm :/
-
HoRbY bunu yazdı:
Tikky dedigim gibidir ısrar ediyorum :) Veya 2 ye ayıralım paralı tikky parasız tikky eminim kki parasızı daha tehlikelidir ama şundanda eminimki ben hepsinden daha tehlikeliyim :)
:D tiki olmayanlar herzaman için daha tehlikelidir :Dforumda arama'ya tiki yaz :D orda çıkar zaten nederece tehlikeli oldugumuz :D:D