folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kızların Tikky Hastalığı

Kızların Tikky Hastalığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    -----------------------------
    EmiRReiS bunu yazdı:

Öncelikle merak ettiğiniz konuya açıklık getirelim. İnsan oğlu daima onu tersleyen, kötü davranan bireyi sevme eylemine girmiştir. Bu özellikle karşı cins yakınlaşmalarda görülür. Bunun içindir ki Seven s...lir, S...ken sevilir seklinde argo dilinde benzetmesi de vardır.

Şimdi tikky dediğiniz elemanlar, kendini bi bok sanan götü kalkmıs kişilerdir. Hal böyle olunca cool takılır ve kimseyi sallamazlar. Kızlarda terslendikleri zaman elde etme ihtiyacı güderler ve etkilenirler. Siz kıza iyi davranırsınız, o sallamaz ama ona kötü davrandıkça sizin avucunuzda olur.

O yüzdendir ki, bunun tikky olmak ile tek alakası budur, götün kalkmıs olacak, kimseyi sallamayacaksın, o zaman bu kızları çözersiniz.

Kaynak:Tecrübe...

Hımm yani tersleyelim mi hatunu?

Tersliceksek bunun derecesi ne olacak? Hafif,şiddetli..

Deneyecem ona göre yazarsan sevinirim :)

Onun derecesi her kıza göre değişir, hem iyi davran hem kötü. Hem sevsin hemde nefret etsin, işte bu onu sana bağlar... 

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Bu konuya bilimsel bir açıklamayla yaklaşacak olursak arkadaslar;

gecenlerde okumustum.Bilmem ne üniversitesinde yapılan bir arastırma( bu üniv İngiltere'deydi) sonucunda;kızların ve/veya kadınların diyelim,bu tikky formatındaki kişileri tercih etmelerinin sebebi olarak ,

bu tipsiz diye nitelendirilen erkeklerin sahiplik derecesinin daha fazla oldugu,yani kızlara karsı daha sadık bir tavır aldıkları,tersine bir dusunceyle,yakısıklı diye abir edilen kisilerin ise daha maymun iştahlı oldukları gözlemlenmiş.Bu maymun iştalılıklarının ise kendilerinin yakışıklı oldukları kanaatine vararak bu durumlarını bir koz gibi kullanmalarının sonucu olarak gösteriliyorlar.

Dolaysıyla kızlar bu tip erkekleri daha cok tercih ediyorlar.Yani asıl nedenleri arasında,kızların kendilerine sadakatle baglı kalacakları bir moron bulmaları.

bir erkek olarak tikkylerden utanıyorum.Aslan gibi erkek 0lmak Rulzz ;) Yada bunu söyle duzeltirsek;

Adam gibi adam olmak rullzz xD ...Evet bu biraz daha güzel oldu...

copy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

hmmm :)

şimdi farkıan vardım

bi kız wardı siklemiordum benel takılmak için can atıordu

sonra buan ilgi gösterdim şimdi onal takılmak için ben cirit atıorum

peki ben ona ilgiyi kesersem gene esk iduruam dönermi yoksa

bi kere işin ucunu kaptırdık mı? 

"Murid" Değil "Murit"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_Ka0s
    Mc_Ka0s's avatar
    Erkek
    kızlar cips gibi işde uzakdan güzel tatlı yanına gittiğinde patates misali ama illa bi yemelik cipsin olucak beyler...

ben güzele güzel demem kafam güzel olmayınca...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    Kızlar artık delikanlı fakir ama gururlu erkek ayaklarına yatan tiplere bakmazlar. Kız tavlamak istiosan biraz tikky olcan janjanlı oljan baby ! :F
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:
    Kızlar artık delikanlı fakir ama gururlu erkek ayaklarına yatan tiplere bakmazlar. Kız tavlamak istiosan biraz tikky olcan janjanlı oljan baby ! :F

Düşüncene katılmıyorum hacı.Neden o görüşü savunuyorsun ki ?Beni kabul edecek insan ben oldugum icin kabul etsin,beni kendi degerlerimle kabul etsin isterim.Kabul etmez diyebilirsin.Eywallah.Etmezse etmesin.Seçilmeden seçmeyi ögreneceksin o zaman.Ama bu tarz karaktersiz kişilik özellliği gösteren davranış kalıplarını da burada savunmayın.Bence yanlış.

copy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

abi converse ayakkabıya bok atmayın :)

bende converse giyiyorum ama sırf ayakkabının ön kısmı açılmıyo diye alıyorum :F

ayıptır günahtır din kardeşiyiz şurda :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

şimdi yazacağım kıssa yı okuyanlar kızlar hakkında hiç olmazsa bir fikir sahıbı olacaklardır :)

Bir söylentiye göre...
    Zamanın çok fakir bir adam varmıs ufak bı evi ve dedesinden babasına babasındanda ona kalan bazı eşyalar varmıs... lamba,halı,çıra ve bun gibi değersiz bıkac eşya...

Eşyalar cok eski olduğundan tozlanmıştı...adam bu eşyaları temizlemeye başladı lambayı aldı eline ve temizlemek için ovuşturmaya başlayınca, lambanın içinden bir cin çıkmış lamba eski zamanlardan kalan sihirli bir lambaymış, adamın lambayı övüştürmasıyla bırlıkte görkemli bır sekilde lambanın cini ortaya çıkmış ve

Cin    - Ben nacizhane küçük ve deneyim bir lamba ciniyim, artık sizin emrinizdeyim diyerek sözlerine şöyle devam etmiş
    Cin    - Buyrun efendim bu aciz ve küçük cininizden ne dilersiniz...(Adam çok fakirdir ve bu halındende hiç şikayetçi olmamakla bırlıkte hayatından memnundur. Yanlız cinden 1 dilek hakkı dilemesi gerekiyorsa çok değişik ve şuana kadar olmamış bişey dilemek ister)
    Adam - Senden öyle bir yol yapmanı istiyorumki dunyanın bir ucundan diğer ucuna varsin...
    Cin    - Efendim bildiğin gibi ben küçük ve deneyimsiz bir cinim ve şuana kadar ben dilek dileyenler de hep para ve değerli taşlar dilemiştir... diğer konularda pek deneyimsizimdir.. Lütfen benden başka birşey dileyin der...(Adam, cinin ısrarcı ricalarını kırmayıp başka bir dilek dilemeye kara vermiş)
    Adam - Peki o zaman senden başka bir dilek dileyeceğim. Dileğim şudur: Bana kadını anlat, kadının nasıl bir varlık olduğunu anlat, demiş... Bunun üzerine
    Cin    - Efendim nasıl bir yol olmasını istersiniz, demiş.

Umarım burdan kadınlarla ilgiili bi fikir sahibi olmuşsunuzdur... :)

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    HiTLeRFaN bunu yazdı:
    Zokoro bunu yazdı:

abi converse ayakkabıya bok atmayın :)

bende converse giyiyorum ama sırf ayakkabının ön kısmı açılmıyo diye alıyorum :F

ayıptır günahtır din kardeşiyiz şurda :)

aynen, ayakkabilar saglam oluyor :B

Yok hocam ya hiç sağlam değil arka tarafından yırtılıyo hepsi,bi süre giydikten sonra:(  Bu arada Tikkylerle çıkan kızlardan zaten bize hayır gelmez ondan dolayı pek derdim diil:)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
Toplam Hit: 9496 Toplam Mesaj: 60