Kızların Tikky Hastalığı
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
kız'sız hayat olmaz :)
-----------------------------katılıom
2 çift görünce kalbim acıor a.q
:D
-----------------------------Yanlız deilsin hacı :D yani yanlızsında hep beraber yanlızız aq :D :P
-
paranın tikkylerde olduğunu sanan ishal olmuş beyinleri kastediosan
onların alayı bitch oluor bu fani dünyaya göre .: -
anubisx bunu yazdı:
2FaN bunu yazdı:
-----------------------------şimdi etrafınıza bakıyorsunuz uh kıza bak diyorsunuz ama yanındakine bakınca solucan veya fare tipli ite bak diyorsunuz.
soruyorum ne buluyorsunuz böylelerinde diye saçı çok cix miş :D bigün kafam atarsa saçınamı attırdılar böyle şekil verebildin diyecem :)
sonra neymiş kareli pantolon muş çok şeker duruyormuş
ayağındaki pabuç markaymış son modaymışmışmış
yani üzerine 500ytl harcayınca kızların gözdesi olunuyor
Yani kız beni değil paramı seviyor.Dmek ki parası olanı sevebilr.Ben bçyle kızı naparım :D naparsın?
------------------------------:D napacaksan beni de çagır ben de yapayım ne yapacaksak :)
dipidip not:kız tavlamak için hayatta kendimden ödün vermem beni begenen bu halimle begensin
-
bu benim de canımı sıkan bir konu. anlamak zor.
-
şu geçen cocuğaa baaaaak taaaş bu kızaaaam
vs vs...
-
benım için fark yapmaz, sonuçta aynı g*t, aynı meme :)
-
dostum hiç boşuna uğraşma anlayamazzsın da zaten :D
-
hocam parayla alakası yok bizzat test edildi onaylandı
bence kızlar gerçek bir erkekten korkup light tercih ediyorlar hepsi bu daha yumuşak daha narin daha soft
anladınız siz onu :D
-
Anti tkky(tm)
-
Tamamda Tikky Ne hala ondayım ben biri anlatabilecekmi bana. Hoş bizden Geçeli Seneler oldu ama Tikky ne o anlamda bu konuda şey ettim. :)
Edit= Tamam Tikky Layt Erkek oluyo Anladım Sanırım Doğru. İyide Saf Kan Erkek yerine neden Layt Erkek Tercihi ediliyor orasını anlamadım. Neyse nerden çıktı bu merak bende.