Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
Klasörün Kopyalanmasını Engellemek Fakat Çalışmasını Engellememek,Çözene 1 GB Host.
Klasörün Kopyalanmasını Engellemek Fakat Çalışmasını Engellememek,Çözene 1 GB Host.
-
şöyle bir sorunum var bir adet klasörüm var bu klasörün kopyalanmasını engellemek istiyorum fakat kullanıcı normal işlevlerini yapabilsin.
olayı detaylandırırsak counter strike oyununa harita yaptım bununla ilgili çok güzel bir projem var fakat klasörün kopyalanmasını engellemem lazım neden ? : çünkü haritayı kopyalayamasın aynı zamanda kullanıcı normal oyunu oynayabilmeli.
makineler bana gelecek yani kendi iş yerimde yüklemeleri yapacağım bu yüzden her türlü tavsiyeye açığım klasör şifreleme olayı bana çare olabilirmi ? , aklıma aslında bir hesap açıp ona sadece okuma izni vermeyi düşündüm şahsen ama oda sıkıntılı iş adam administratordan şifreyi kırıp hesabı fulleyip alabilir klasörü yardım ve önerilerinizi bekliyorum :D
sorunumu risksiz %100 çözene 1 GB PHP host beleş vereceğüm hatta domain bile verebilirim psikolojik durumuma bağlı :) isterse tabi.
-
onu yapsan da kolayı var hacım zira bizim orda bi internet cafenin ağında filmler vardı okuyabiliyordun ama kopyalayamıyordun ben de sağ tıkla arşive ekle şeklinde winrarla çekiyordum yani :D
-
Sağ tıkla dosyayı gizle :D
-
yapmayın gençler yapmayın :D karamsar olmayın bulacağız bir çaresini :)
cd bozma proğramları var acaba öylemi yapsam diyorum yine kopyalanır sanırım :S
-
klasörü komple 1 exe haline getiremezmiyiz ?
hatta exe haline getirip bilgiayarın anakart seri nosu veya hdd seri nosu ile kontrolünü falan yapabiliriz başka hdd de çalışmaz falan ? :D
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
hatta exe haline getirip bilgiayarın anakart seri nosu veya hdd seri nosu ile kontrolünü falan yapabiliriz başka hdd de çalışmaz falan ? :D
olm sen yapamadıysan bizim ilçe sınırları içinden çare bekleme emi:) -
duygusal_serseri bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
olm sen yapamadıysan bizim ilçe sınırları içinden çare bekleme emi:)
-----------------------------yok ilçede yapabilecek babayiğit yok zaten onuda başka bir projem var onun için lazım hacı :) sadece ilçe bazlı düşünmüyorum.
-
konuyla alakasız ama bant nekadar veriyon
-
programlamayla çözersin işini
sadece okuma yapan bir program yazarsın web sitesi gibi düşün
ben serverıma .asp .php atarım fakat sen kodları değil kodların çağırdığı içeriği görürsün
sende anca böyle bir sistem ile çalışabilirsin
bir arayüzü olur kullanıcının o arayüz ile erişir sadece başka erişim olanağı vermezsin
hdd de o dosyalar olduğu sürece ulaşılabilinir o dosyalara inat eden adam dos ile bile kopyalar
-
Kasalardaki RW ları sök USB portlarını çıkart kesin çözüm :D
-
JackDaniels bunu yazdı:
Kasalardaki RW ları sök USB portlarını çıkart kesin çözüm :D
-----------------------------nete upload eder, cd ye çeker, kasayı açar usb yi takar, hdd yi söker evine götürür, yeterki iş inada binmesin :D