Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
Klasörün Kopyalanmasını Engellemek Fakat Çalışmasını Engellememek,Çözene 1 GB Host.
Klasörün Kopyalanmasını Engellemek Fakat Çalışmasını Engellememek,Çözene 1 GB Host.
-
Facebook bunu yazdı:
-----------------------------JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------
Kasalardaki RW ları sök USB portlarını çıkart kesin çözüm :D
-----------------------------nete upload eder, cd ye çeker, kasayı açar usb yi takar, hdd yi söker evine götürür, yeterki iş inada binmesin :D
Hocam işi inada bindirirsek sen istersen kopyalanmamasını çöz ben kasayı yüklenir eve giderim o zaman :D -
DJ_Alper bunu yazdı:
konuyla alakasız ama bant nekadar veriyon
-----------------------------5 GB yeter mi :D
-
Açık pencerelerde "Kopyalanıyor " diye bir string varsa, explorer.exe yi kapatsın ve tekrar açsın :D
-
şuan için şöyle bir çözüm yolu geliştirdim
önce administratore şifre koyup alt hesap açacağım ve o hesaba sadece okuma izni vereceğim dah sonra
özniteliklerden veriyi şifreleyeceğim ve en son
folder guard ile bir daha şifreleyeceğim çorbaya dönecek iş
aynı pc de çalışacak ama başka pcye kopyaladığında çalışmayacak :))))
sizce bunun yararı zararı ne olur ? veya başka fikri olan ?
bazı proğramların çalışmasını engelleyecek proğramda kurarsak tam olacak atıyorum valve hammer editor veya wally gibi proğramları çalıştırmasın yeterli
-
Blitz bunu yazdı:
onu yapsan da kolayı var hacım zira bizim orda bi internet cafenin ağında filmler vardı okuyabiliyordun ama kopyalayamıyordun ben de sağ tıkla arşive ekle şeklinde winrarla çekiyordum yani :D
waq kırkyıl düşünsem aklıma gelmezdi helal olsun :D -
okunabilen veri kopyalanabilir
-
Bill Gates dahi windows kodlarını bu şekilde saklamıyordur :)),nasıl bir harita yaptın çok merak ediyorum dostum.
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------sen şuan tahribat database inden veri okuyosun, ulaş bakayım bütün database e ?
dediğim gibi ancak bir arayüz geliştirilir
o arayüz sadece o içeriğe erişebilir
-
Clipboard i kontrol eden bir pro yazarsın, mesela klasörü ya da içindki bi dosyayı kopyaLa dediğinde clipboard da klasörün yolu olur, o yolu görürse clipboard ı temizler, adam kopyala desede yapıştır diyemez, hemen silinir clipboard. ama sürükleme ile kopyalayınca çalışırmı bilmem.
-
Facebook bunu yazdı:
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------sen şuan tahribat database inden veri okuyosun, ulaş bakayım bütün database e ?
dediğim gibi ancak bir arayüz geliştirilir
o arayüz sadece o içeriğe erişebilir
-----------------------------Söyle hangi veri lazım veriyim? Okuyabildiğim tüm verilere erişiyorumda zaten =)