Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
Klasörün Kopyalanmasını Engellemek Fakat Çalışmasını Engellememek,Çözene 1 GB Host.
Klasörün Kopyalanmasını Engellemek Fakat Çalışmasını Engellememek,Çözene 1 GB Host.
-
Counter için hazırlanmış mapler online oyunlarda zaten karşıdakinin bilgisayarına yüklenmeden açılmıyor.Yani server karşı bilgisayara upload ediyor.Sen mapin çalışmasını bi yardımcı programa bağlı tutarsan o programı da lisanssız çalışmayacak hale getirirsen çözebilirsin sanırım.
-
aslında kopyalasada bir halt yapamaz haritayla bir sürü yok decompiler yok encode falan bir sürü kasması lazım zaten kassada haritayı tam alamaz ama yinede kopyalanmasını engellemek için çözümler lazım :)
-
Bence en mantıklısı dosya okumaya karşı açık yazma kapalı olmasıdır zaten webden veriyosundur öle ilegal yolla çekmeler için uzun sreler bekleme yapmak lazım gerçi oda senin update hızına göre değişir.
-
windowsun kendi dosyaları şireleme hizmeti vardı. bu şifreleme okadar katı ki dosyaların kilidini açmadan yedeğini alıp sistemi yeniden kurduğunda açman -imkansız- olarak nitelendiriliyordu. bu yüzden microsoft baya bi uyarıyodu yedeklemeden önce dosya kilitlerini açın aksi taktidrde veri kayıplarından sorumlu değiliz diye. ama uzun süredir linux kullandığım için deneyemiyorum dediğim yöntemi :D
-
tamam bu sefer olacak. bi dosya şifreleme programı yap bu programın dosyanın okunmasını sağlaması için üstte bahsettiğim cihazın düğmesinin açık olması gereksin ;)
craklnmesini zorlaştırmak için yine üstte bahsettiğim adıımları sağlarsın.
ama counter strike üzerinden map çalınırmı onu bilemiyorum.
-
BeelzeBuB bunu yazdı:
-----------------------------
windowsun kendi dosyaları şireleme hizmeti vardı. bu şifreleme okadar katı ki dosyaların kilidini açmadan yedeğini alıp sistemi yeniden kurduğunda açman -imkansız- olarak nitelendiriliyordu. bu yüzden microsoft baya bi uyarıyodu yedeklemeden önce dosya kilitlerini açın aksi taktidrde veri kayıplarından sorumlu değiliz diye. ama uzun süredir linux kullandığım için deneyemiyorum dediğim yöntemi :D
-----------------------------dediğin yöntem klasörün üzerine sağ tıklayıp özelliklerden öznitelikler kısmından gelişmiş butonuna tıklayıp veriyi korumak için içeriği şifrele şeysi yaptım yeşil oldu klasör ismi falan ama daha denemedim tabi :)
edit : netten şimdi biraz daha araştırdım içeriği şifreleme olayı sanırım bu iş garanti yöntem :) ama adminden o özelliği kaldırtmamamız lazım yoksa biz şifreler sallarız pc ye ama kişi adminden kaldırabilir bunu :)
-
hocam cs oynarken haritayı pc ye indirip oynatıyor. pek mümkün değil gibi geldi bana^o)
-
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------
hocam cs oynarken haritayı pc ye indirip oynatıyor. pek mümkün değil gibi geldi bana^o)
-----------------------------evet işte bizim için önemli olan şifeledikten sonrada bunu yapacakmı :D ayrıca ben ayar geçtim ona çeksede çalışmayacak :)
-
Konu Eski Ama Dosyan Hostta mi Duracak Pc DeMi.
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------Konu Eski Ama Dosyan Hostta mi Duracak Pc DeMi.
-----------------------------pc de duracak.