folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kokoreç Bağımlılığı

Kokoreç Bağımlılığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Ya kanka sen ne adamsın :D Yarım saattir gülüyorum ... Sana o kadar yedirmeye çalıştım yemedin , şimdi de müptezel olmuşsun :)  Bunun tek tedavisi var kanka 2 gün boyunca sadece kokoreç yiyeceksin ve tiksineceksin. Teşekkkür etmek için ararsın şimdi şampiyona git de bi yarım attır :D

İndia İndia !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

ha 2. tavsiyemde

uykuluk diye birşey var kasaplarda satıyorlar tadı aynı kokoreçe benziyor onuda dene hacı ama evde yapacan kendin

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

zararlıdır tabi..kokoreç sakatattır. sakatatında vücuda + bir zararı var diye biliyorum.

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

kokoreççi arkadaş anlatıyor. aynen aktarıyorum,

gittim yanına muhabbet için. biraz konuştuktan sonra konu kokoreç e geldi. Recep dedim bu nasıl yapılıyor, sonuçta metrelik bağırsak. nasıl temizliyorsunuz dedim.

oda bana, hortumu ucuna takıyoruz, veriyoruz taziği boklar diğer uçtan çıkıyor dedi. ben de tam hijyenik olmaz o zaman dedim. abi dedi sen ne diyorsun, zaten buna bu tadı veren o boklar, pişince buna tatları onlar veriyor dedi.

edit: arkadaşlar umrumda değil açıkcası kim ne yiyor. sadece bilgilendirmek amaçlı söyledim, niye bu kadar çok dokundu anlamadım

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:
    -----------------------------

Ya kanka sen ne adamsın :D Yarım saattir gülüyorum ... Sana o kadar yedirmeye çalıştım yemedin , şimdi de müptezel olmuşsun :)  Bunun tek tedavisi var kanka 2 gün boyunca sadece kokoreç yiyeceksin ve tiksineceksin. Teşekkkür etmek için ararsın şimdi şampiyona git de bi yarım attır :D

:D kanka aynen sen mevzuyu biliyon. yıllarca gel yiyelim dedin. güldüm geçtim dalgaya aldım bok yenir mi dedim.kızın biri ketenpereye getirdi.

şimdi inanıyorum içimde ayrı bir bağırsak zinciri olmuştur. yakında göbekten sıçıp belimdeki venüs gamzelerinden attıracam :D

şampiyon yapamıyo kanka. bi eagle'ın orda yenı devralmış kokoreççi var bir de seyyar adıyamanlı usta. 

tabi lan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

çocukken annem sacda yapardı da yemezdim.. akıl baliğ olup da efes ve tekirdağ dolylarından beslenmeye başlayınca. way mq.. deyip nedamet getirmiş ve yola dönmüştüm.. 

bira sarhoşluğumun üstüne kokreç yemeden yaşayamaz olmuştum..

şimdi alkol alamıyorum dokunuyo.. lakin kokreç ayda iki ayda bir yerim.. sen bir de haşlama kokreci dene .. of of..

bi yarım yersem ikindi vakti aşam bidaha yemek yemem.. tok tutar beni... 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Baharat delisi yağdan gözükmeyen güzel kokmayan hiçbir şeyle iyi gitmeyen o illet şeyi nası yiyiyonuz la :D 

Avukat/Hukukçu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

herseyin fazlasi zarar balik corbasinin bile

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

ben de çok severim de güzel kokoreççiler genelde uzak oldukları için hep gitmek zor hoca sen naptın öyle olmaz az ye :D

la?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

korkarabatak bunu yazdı:

bloodmage bunu yazdı:

:D kanka aynen sen mevzuyu biliyon. yıllarca gel yiyelim dedin. güldüm geçtim dalgaya aldım bok yenir mi dedim.kızın biri ketenpereye getirdi.

şimdi inanıyorum içimde ayrı bir bağırsak zinciri olmuştur. yakında göbekten sıçıp belimdeki venüs gamzelerinden attıracam :D

şampiyon yapamıyo kanka. bi eagle'ın orda yenı devralmış kokoreççi var bir de seyyar adıyamanlı usta. 

hacı sen izmir'e gelde ben sana nefis bir yerde bloodmage ile sana güzel bir kokoreç ısmarlayım ama burda kalırsan yersin kalmazsan gidersen gelince her zaman oradan yersin bu kadar diyorum nohta. :D

Toplam Hit: 9591 Toplam Mesaj: 99